Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Peran
dangiska rašė:ne cia vidutine doze normali

cia turbut kitaip skaiciuojasi.. nes as isgeriu per diena tik 30mg ir cia skaitosi arkliskos dozes..
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#299811 hmm idomiai nes zolofto tabletes yra tik 50 mg..o kas ant tavo tabletes parasyta ?
Vartotojo avataras
Parašė Peran
dangiska rašė:hmm idomiai nes zolofto tabletes yra tik 50 mg..o kas ant tavo tabletes parasyta ?

abilify 15mg..o tau depresija ar kas? senai sergi?
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#299813 OKS man ..senokai
Vartotojo avataras
Parašė Peran
dangiska rašė:OKS man ..senokai

kas tas OKS?
Parašė Fast_Car
#301098 oks - obsesinis kompulsinis sutrikimas.
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
dangiska rašė:na as per diena isgeriu 150 mg zolofto..cia palyginimui jum..

Mano max dozė 100 mg. Manau, kad net ir 150 mg man nepadėtų, nes nebuvo jokio pagerėjimo ir nuo 100-tinės. Šiuo metu nežinau, ką daryti, nes labai prastai jaučiuosi. Geriu Orion gamybos Sertraliną, jokio pagerėjimo net po kelių mėnesių :( Matyt teks keisti kituo AD.
Parašė RaXenel
#302809 neseniai išrašė šių tablečių gert rytais + Kventiax vakarais, pažėsim ar bus koks nors pagerėjimas po poros savaičių :D
Parašėgiliuvasara
#305304 Sveiki visi, siandien isgeriau savo pirmaja Zoloft tabletele. Iskilo toks klausimas zinau kad alkoholio vartoti negalima geriant situos vaistus, o kaip del rukymo?
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#305446 rukau,kartais isgeriu, jokio poveikio salutinio nepastebejau :) vartoju jau virs metu
Vartotojo avataras
Parašė Emocija
#305522 Sveiki, prieš gerus pora metų gėriau Zoloft, na pirmosios tabletės nebuvo malonios, keisti pojūčiai galvoje, kol įsisavino organizmas vaistą. Jaučiausi kaip kokiame rūke ir smegenys nenorėjo iš vis jokios veiklos. Gėriau apie pusę metų, pastatė mane ant kojų. Dėl šio vaisto vartojimo, tyrimų ne vienas buvo, kraujo paėmimų ne vienas, pasijutau bandomuoju triušeliu. Dabar geriu kitus.
Parašė sunshine
#306910 O žiūrėkit... Gal iš vartojančių sertraliną yra jaučiančių padidėjusį miego poreikį? Ir nežinau, ar čia valgymo sutrikimo padariniai, ar vaistų, bet spėju, kad ir apetitą didesnį nuo jų jaučiu. Na, bet šiaip ar taip šiti šalutiniai ne tokie stiprūs kaip su olanzapinu, su kuriuo buvau gydyta pirmąkart, tai čia toks tarp kitko pasiteiravimas.
Šiaip geriu jau beveik metus, su gydytoja kalbam apie nutraukimą. Smagu :)
Parašė IMissYou
sunshine rašė:O žiūrėkit... Gal iš vartojančių sertraliną yra jaučiančių padidėjusį miego poreikį? Ir nežinau, ar čia valgymo sutrikimo padariniai, ar vaistų, bet spėju, kad ir apetitą didesnį nuo jų jaučiu. Na, bet šiaip ar taip šiti šalutiniai ne tokie stiprūs kaip su olanzapinu, su kuriuo buvau gydyta pirmąkart, tai čia toks tarp kitko pasiteiravimas.
Šiaip geriu jau beveik metus, su gydytoja kalbam apie nutraukimą. Smagu :)

Gali buti mieguistumas ir apetitas. Tik keista, kad klausi pries nutraukima....
Parašė sunshine
#307022 Tai kad netrukdo man pernelyg tie šalutiniai, o vaistai kaip ir tiko gydymui. Tiesiog noris suprasti, kodėl 8 valandų miego pasidarė nebegana :)