Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
Anitezė rašė:Sveiki turiu du klausimus:

2) gal žinote psichologą kuris domisi savižudybių tematika? (gali būti praktikuojantis psichologas, gali būti iš akademinio pasaulio)?

Ačiū!

Aš visai nesenai lankiausi pas Vaivą Klimaitę. Ji dirba Vasaryne, Savižudybių prevencijos skyriuje. Yra jo vadovė. Dirba ir privačiai. Kiek teko girdėti, ji konsultuoja ir poras. Gal tiktų ir pirmam atvejui. Man ši psichologė labai patiko. Berods ji apsigynusi ir filosofijos mokslų doktarantūrą. Yra pagooglinus apie ją info, gal ir koks video.
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
KunigaikštisMyškinas rašė:Dar ir toks skyrius vasaryne yra? :bloga O kuriam pastate?

Aš gulėjau II Universitetiniame skyriuje, bet pirmame korpuse (ne skyriuje) dirba dvi psichologės, kurios būtent specializuojasi savižudybių srityje. Tas korpusas ir vadinasi Savižudybių prevencijos ir darbų saugos berods. Tai ir vaikščiojau į tą namelį, t.y. pirmą korpusą konsultuotis. Konsultacijos neapsiribojo tik priežasčių savižudybei nagrinėjimui. Kalbėjom įvairiomis temomis. Iš visų psichologių Vaiva man paliko geriausią įspūdį.
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#358423 Atsiprašau. Suklaidinau ir pati neteisingai parašiau, kad skyrius. Ten korpusas pirmas šalia šlokbaumo.
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#358433 na man su tais psihologais nesiseka, su keliais esu bendraves, tai jie man jokios teigiamos ytakos nepadare, galvoju ar as esu tiek kvailas, kad jiems nepavyksta su manim...., ar susidures buvau su nekokiais psihologais....
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
vertelis vaidotas rašė:na man su tais psihologais nesiseka, su keliais esu bendraves, tai jie man jokios teigiamos ytakos nepadare, galvoju ar as esu tiek kvailas, kad jiems nepavyksta su manim...., ar susidures buvau su nekokiais psihologais....

Daug kam netinka ir neduoda jokios naudos pokalbiai su psichologu. Sakyciau, labiau moterim tie pokalbiai tinka.
Parašė Antioksidantas
Phurriz rašė:
vertelis vaidotas rašė:na man su tais psihologais nesiseka, su keliais esu bendraves, tai jie man jokios teigiamos ytakos nepadare, galvoju ar as esu tiek kvailas, kad jiems nepavyksta su manim...., ar susidures buvau su nekokiais psihologais....

Daug kam netinka ir neduoda jokios naudos pokalbiai su psichologu. Sakyciau, labiau moterim tie pokalbiai tinka.

O tai ką vyram daryt? : D
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#358443 Na turiu pažįstamų vyrų kur sakė padeda terapijos ar padėjo. Nemanau kad jūs kažkokie išskirtiniai. :D O kad psichologų daug yra kuriems patiems jau net psichiatrų reik, tai taip, pritariu. :D
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#358446 na ziurint kokiu tikslu eisi.... :D man tai skirtumo nera, svarbu kad profas savo srityje butu
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Antioksidantas rašė:O tai vyrui pas ką geriau eit pas vyrą psihologą ar psihologę? :?

Kai jauna ir grazi su sijonu trumpu vede pokalbi man tai patiko.. O siaip tai nuo zmogaus priklauso :D
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
Phurriz rašė:
Antioksidantas rašė:O tai vyrui pas ką geriau eit pas vyrą psihologą ar psihologę? :?

Kai jauna ir grazi su sijonu trumpu vede pokalbi man tai patiko.. O siaip tai nuo zmogaus priklauso :D

Psichologes grazios dauguma ar taip tik atrodo? :bloga
Parašė Antioksidantas
#358453 Tai psihologės dažniausia jaunesnės turėtų būt, nes psihiatrės, psihoterapeutės kaip suprantu yra aukštesnio lygio, tai dažniausia jau bus metuose ;D
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Antioksidantas rašė:Tai psihologės dažniausia jaunesnės turėtų būt, nes psihiatrės, psihoterapeutės kaip suprantu yra aukštesnio lygio, tai dažniausia jau bus metuose ;D

Jei reikia rimtos pagalbos tai psichiatrai ir vaistai turetu buti pagrindas.. Psichologai ir terapijos tik papildoma pagalba einant link remisijos..