Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė western
#403157 Man asmeniskai vieni is tu, kur buvo svelnus ir neskausmingi:) Atleisk, kad placiau negaliu pakomentuot, nes nejauciau poveikio.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
maumau15 rašė:man pakele doze iki 300.ar cia skaitosi labai daug?

150-450mg jo dozuote. Daugiau nelabai galima, nes dideja traukuliu rizika
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
biggie rašė:

tikiuosi prie 300 nebuna traukuliu? sumazino setralina iki 25 mg,sake sie vaistai padidina setralino koncentracija kraujyje. jei taip supratau kuo daugiau bupropion geriu tuo labiau dideja setralino koncentracija?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
maumau15 rašė:
biggie rašė:

tikiuosi prie 300 nebuna traukuliu? sumazino setralina iki 25 mg,sake sie vaistai padidina setralino koncentracija kraujyje. jei taip supratau kuo daugiau bupropion geriu tuo labiau dideja setralino koncentracija?

Atrodo, kad sitas rysys abipusis. Abu yra CYP450 2B6 enzimo inhibitoriai ir substratai. Taip iseina, kad abu stabdo juos virskinancio enzimo veikla, todel dideja abieju vaistu koncentracija organizme.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
maumau15 rašė:neistiks manes traukuliai? :oops:

ne, cia tokia rizika perdozavus greiciau butu, terapinese dozese tokiu atveju vienetai ir butu jau pasireiske
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
#403240 300mg gali issaukti psichoze? ryte miegodama isgirdau balsa "brendziukas", mama sake kad cia ji kitam kambary taip pasake bet netikiu.
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
#403261 issiaiskinau kad man nesivaideno :))) jauciu tokia kaip energija,adrenalina ir dideli pykti vertinciau 7 is 10. ar tai gali buti kad sumazinau setralina 50 iki 25 ar del padidintos dozes bupropion ir mazos stabilizatoriu dozes?
nusprendziau pakelti depakine iki 750. vistiek tie bupropion 300 malsina apetita.
Parašė Anna Mazuoliene
#403365 Sveiki,vartuoju Elontril jau menesi,pasireiskia salutinis poveikis tik po menesio, pastebejau,kad jauciu tremora,drebuli,su regejimu kazkas netaip,blogai miegu,susijaudinimas,neramumas,svaigsta galva,nezinau ar vartuoti toliau,ir gali po menesio pasireiksti salutiniai poveikiai,ar geriau nutraukti vaista ir pradeti kita bandyti? sekantis vizitas pas daktara po savaites.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#403366 Neperseniausiai susirgai tiesa? Pradzioje kai pradedami vartoti antidepresentai tai labai stiprus salutiniai ir man taip buvo. Nezinau kas geriau vartoti ar nutraukti. Reiktu bandyti prisiprasyti, kad daktaras priimtu. Tavo vietoj jei nereiktu I darba ar mokslus nutraukciau elontrini ir ta savaite pagerciau raminamuju kurie numazina tremora, arba kokiu raminamuju arbatu(ne is maximos, o is vaistines arba parduotuviu kurios pardavineja arbata).
Parašė Anna Mazuoliene
Vaiduk rašė:Neperseniausiai susirgai tiesa? Pradzioje kai pradedami vartoti antidepresentai tai labai stiprus salutiniai ir man taip buvo. Nezinau kas geriau vartoti ar nutraukti. Reiktu bandyti prisiprasyti, kad daktaras priimtu. Tavo vietoj jei nereiktu I darba ar mokslus nutraukciau elontrini ir ta savaite pagerciau raminamuju kurie numazina tremora, arba kokiu raminamuju arbatu(ne is maximos, o is vaistines arba parduotuviu kurios pardavineja arbata).

Sveiki,ne,pries tai buvo bandomi kiti vaistai,irgi netoleravo organizmas,bet kazkaip kitaip buvo,nebuvo tokiu ziauriu salutiniu,bet skaudejo labai galva ir mieguoti negalejau,tai pakeite i Elontrili,pradziuoj lik tai nepajutau nieko,o po mienesio kazhkur prasidejo tie salutiniai,dar prisedejo pamirsau tada parasyti,sirdies pulsas kiekviena diena didelis,ir spaudimas to mazas to didelis,aisku vartuoju ir raminamuju,nes kitaip nekaip,bet ir tie raminamieji nevisada apramina,vistiek kazkos adrenalinas organizme ,su tokiais simptomais ir dirbti sunku,dabar kol esu ant biliutenio,namuose,niekas nemato mano tu nesamoniu,o kaip reikes iseiti dirbti,as neisivaizduoju,kaip ta viska paslepti.
Parašė kukasku
#403427 Sveiki. Šis vaistas mane vėl gražino į gerą dienos ritmą. Ankščiau vartojau duloksetiną 60mg jis nebeveikė tinkamai. Tada pakeitė gydytojas į bupropioną, tris dienas geriau po 150mg, jo jų 300mg. Tada kažkur per dvi savaitės pakeitė visą organizmą, tapau vėl aktyvus ir 8 valandas darbe sekėsi žymiai produktyviau ištempti, išeidavau ne be toks pavargęs. Šalutinis poveikis gal truputi galvos skausmas sustiprėjo, bet skausmą sekėsi lengviau išgyventi, ne be toks skausmingas paliko. Kažkiek mastymas pagerėjo, kažkiek mintys sumažėjo apie savižudybę, stresą lengviau pakeliu. Jis bent puikiai veikia man.
Parašė Anna Mazuoliene
#403430 As irgi nenoriu vartuoti,bet as labai jautri,ir labai greitai susinervuoju,turiu autoimunine liga,tai be vaistu nekaip,bet kol suras ta vaista kuris tiks man,nezinau kiek reikes vartuoti visokio brudo.