- 2021 01 15, 17:13
Stimuliantai kaip suprantu... na galbūt reikės pabandyti. Dar turiu radiolą spintelėje, pamiršusi tik buvau. Kažkada tris dienas gėriau ją, tai tonizavo bet ir įtampą/hiperventiliaciją išjudino, tai atsargiai į ją žiūriu. Ženšenį irgi esu bandžiusi, tai nuo tabletės laksčiau visą dieną, pulsą pakeldavo. Bet po kelių tokio lakstymo dienų pavargau. Bet jeigu dabar tokia nuovargio duobė, tai gal reikėtų išsitraukti kokį stimuliantą.
Šnd išgeriau ryte ir po pietų mildronato. Ryte trumpam kilstelėjo spaudimą iki 104, pulsą iki 73. Po poros valandų vėl nulis jėgų. Po antros kapsulės spaudimas nebepakilo, tik širdį mušė, jėgų nulis, 86/50/86 rodė
Gydytojai skambinau, sakė pabandyti savaitę, gal pagerės, bet jei blogai jausiuos tai nebegerti jo. Bandysiu kentėti per savaitgalį dar, mažu padės..
O kame čia reikalas, kad man taip kaitaliojasi būsenos? Būna įtampa/stresas kelis mėnesius ir poto pereinu į atsipalaidavimą/be streso, bet tada labai neigiamai jaučiasi tas žemas spaudimas, tai irgi negerai, veda irgi nuovargio priepolių kai reikia irgi bromo. Kaip tą balansą sureguliuoti? Nes ir gydytoja jau nesupranta ar slopinantį, ar stimuliuojantį vaistą skirti, nes vis keičiasi būsena iki kraštutinumų.
biggie rašė:Duloxetinas toks +- del slopinimo, venlafaxinas jau aktyvinantis. Siaip galima butu pradziai paatakuoti problema maziau salutiniu turinciais budais. Tarkim ryte isgerti sinefrino+johimbino, cia butu kaip ir adrenerginis kokteilis, kad kortizolis rytais pasidarytu stipresnis ir isjudintu. Yra visada rizika, kad vakarais prasides nemiga, taciau naturalus budai ta rizika mazesne turi
Stimuliantai kaip suprantu... na galbūt reikės pabandyti. Dar turiu radiolą spintelėje, pamiršusi tik buvau. Kažkada tris dienas gėriau ją, tai tonizavo bet ir įtampą/hiperventiliaciją išjudino, tai atsargiai į ją žiūriu. Ženšenį irgi esu bandžiusi, tai nuo tabletės laksčiau visą dieną, pulsą pakeldavo. Bet po kelių tokio lakstymo dienų pavargau. Bet jeigu dabar tokia nuovargio duobė, tai gal reikėtų išsitraukti kokį stimuliantą.
Šnd išgeriau ryte ir po pietų mildronato. Ryte trumpam kilstelėjo spaudimą iki 104, pulsą iki 73. Po poros valandų vėl nulis jėgų. Po antros kapsulės spaudimas nebepakilo, tik širdį mušė, jėgų nulis, 86/50/86 rodė
Gydytojai skambinau, sakė pabandyti savaitę, gal pagerės, bet jei blogai jausiuos tai nebegerti jo. Bandysiu kentėti per savaitgalį dar, mažu padės..O kame čia reikalas, kad man taip kaitaliojasi būsenos? Būna įtampa/stresas kelis mėnesius ir poto pereinu į atsipalaidavimą/be streso, bet tada labai neigiamai jaučiasi tas žemas spaudimas, tai irgi negerai, veda irgi nuovargio priepolių kai reikia irgi bromo. Kaip tą balansą sureguliuoti? Nes ir gydytoja jau nesupranta ar slopinantį, ar stimuliuojantį vaistą skirti, nes vis keičiasi būsena iki kraštutinumų.