Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė saugokisvynies
#331849 Šitas pirmas antipsichozinis kurį gavau, kai 14-ikos į ligoninę patekau, paskambino tėvai, klausia
- Ką veikia?
- Blagjajmieeehhugaaaaa....
- Miegi?
- Jooaghjaaaazz
- O tai taip angsti?
- Nežž, bet škritau iš lovąrzz ir ušsūdau.
......

Va teip :P Pasakė gydytojam, kad kitą duotu, duodavo risperidona, žandikauli surakino ir kakla lanksto link nugaros, į šikną kažko gavau ir po kelių dienų traukimo, kai nemiegojau su vaistais, pakeitė į Quetiapine, nuo šito tik akis patino, ir šalta dddddaaaaaaahu*e, ir aišku miego norisi, kaip ir visi tie smagieji vaistukai.
Vartotojo avataras
Parašė september_end
#332625 anąnakt savo tipinį xanaxo, tranxeno ir kvetiapino kokteilį išgėriau, iki 5 neužmigau, tai iš pykčio durna galva visą tabletę truxalio įkaliau. ir neužmigau visvien, tai visą dieną kaip iš plytos į galvą gavęs vaikščiojau. siaubingas vaistas, kelis kartus bandžiau ir visuomet žiauriai nusivyliau, nes pagirios ir galvos skausmai tragiški.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#332634 Man tai visai normalus nuodas buvo :D savaite galiu gert neilgiau , po savaites kazkaip stoga kilnot pradeda :D Su tom tab . tai gal vos ne visas isbandziau kol tiko is antipsichotiku .kvetiapinas kaip ir jokiu salutiniu tau jau 3 kazkur metai kaip ir geriu ji , tik su miegu vis prasciau o keist nelabai yra i ka nes kaip des kalnas salutiniu ir dar visokiu nesamoniu kuriu net neparasyta inf. lapeli .
Vartotojo avataras
Parašė saugokisvynies
#334001 Bleeembaaa, ką tik sužinojau, kad to Š ne tik paauglystei gavau, gavau ir vaikystėj nuo "hiperaktyvumo", tada taip nepridauždavo. Žodžiu, atleiskit mėlieji ligoniai, bet jūsų dalis psichiatrų, bus pridaužyti :king
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#334002 Gal ir gerai ,kad niekas vaikystej nesuprato ,kad paciuozes , nes ne viena atveji girdejes , kad kaip vaikus pavalgydina tabletem sitom , tai po to dar blogiau buna .
Parašė Laisys
#337855 Lankiausi dienomis stacionare, pasakiau kad nakties metu prasibundu kelis kartus. Liepe gerti kaskart Truxal po tablete pries miega, pades miegui ir kad turi antidepresantinio poveikio. Padejo, neprasibundu naktimis.
Bet dabar israse is dienos stacionaro ir nusipirkes vaistu tikrinausi apie si vaista, ir aiskiai parasyta kad skirta nuo sizofrenijos, nieko apie antidepresantini poveiki ir kad migdimas yra tik salutinis poveikis.
Visai praejo noras gerti siuos vaistus ir israse su mintimis kad gerti visa gyvenima.
Man yra diagnozuotas neva asmenybes sutrikimas, ir kreipiausi i dienos stacionara del apatijos, nenoro nieko veikti, slegiantys smurto prisiminimai apima - man tai atrodo kaip depresijos pozymiai, o ne sizofrenijos.

Patarkint ka man daryti? Su psichiatre susitiksiu tik po menesio, o tokio briedo nesinori kist i burna tik kad migdo.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Laisys rašė:Lankiausi dienomis stacionare, pasakiau kad nakties metu prasibundu kelis kartus. Liepe gerti kaskart Truxal po tablete pries miega, pades miegui ir kad turi antidepresantinio poveikio. Padejo, neprasibundu naktimis.
Bet dabar israse is dienos stacionaro ir nusipirkes vaistu tikrinausi apie si vaista, ir aiskiai parasyta kad skirta nuo sizofrenijos, nieko apie antidepresantini poveiki ir kad migdimas yra tik salutinis poveikis.
Visai praejo noras gerti siuos vaistus ir israse su mintimis kad gerti visa gyvenima.
Man yra diagnozuotas neva asmenybes sutrikimas, ir kreipiausi i dienos stacionara del apatijos, nenoro nieko veikti, slegiantys smurto prisiminimai apima - man tai atrodo kaip depresijos pozymiai, o ne sizofrenijos.

Patarkint ka man daryti? Su psichiatre susitiksiu tik po menesio, o tokio briedo nesinori kist i burna tik kad migdo.

Depresijai tik tiek ir pades jis, geriau miegosi. Truputi pastudijavau ji, tai lyg ir turi papildomu mechanizmu be antipsichozinio veikimo, bet, greiciausiai, per silpni, kad padetu kur nors kitur, be sizofrenijos. Be to gali svoris kilti, tai pasibandyk ir ivertink pats, ar miegasi normaliai ir be jo
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#337909 Aš Truxal'į gėriau tik miegui, kai būdavo labai negerai. Tada paimu pusę tabletės (kartais užtekdavo ketvirčio) ir labai saldžiai natūraliai (taip atrodė) užmigdavau dienos metu. Bet paskui mečiau, kai pagerėjo būklė, žinoma, ne nuo truxal'io, o nuo AD.
Parašė Aqua
#337936 Kai gulėjau Kauno klinikose, mane labai kankino nemiga. Vieną vakarą seselė neapsikentusi davė 2 Truxal. Daktarai manęs dar kitą ryta niekaip negalėjo prižadinti per vizitaciją . :?
Parašė Laisys
#337962 Antra diena kaip negeriu, tai anksciau atsibudau 6h vietoj 7h jau ant koju, o dabar 1:30 ir neeina uzmigt... Teks blamba gert juos :girtas

Siandien dar neiimsiu, ziuresim kiek laiko nesinores miegot, gal kada ne-naudosiu kaip stimuliantus, nes daug zvalesnis jauciausi negeres ju, nors biski perdaug zvalesnis :D
Parašė zazule
#349422 Sveiki! :))) Nuo šiandien pradėsiu vartot truxal. Noriu paklausti, ar šis vaistas iš tiesų didina prolaktino koncentraciją? Prieš mėnesį susileidau xeplion, tačiau dabar gydymą nutraukiau. Nuo šio vaisto pradėjo skirtis iš krūtinės pienas, menstruacijos tapo labai negausios ir šiaip lytinio potraukio nelabai jaučiu :sos: . Ar jums nebuvo panašių šalutinių poveikių vartojant truxal? Ant informacinio lapelio parašyta, jog gali padidėti prolaktino koncentracija, sumažėti vaisingumas ir lytinis potraukis :( .
Parašė Vyagndas
#349440 Sveika zazule as susileisiu jau penkta doze dar papildomai vartoju escitaloprama ryte norejau paklausti kiek tu susileidai injekciju kad jau nutrauki kaip dabar jautiesi as dar pilnai nefukciuonoju dar truksta energijos tevam prie ukio padedu nuo 5h-8h per diena savaitgaliais buna ir po 10h ir kaip juotiesi po atidepresantu geriau labai noriu buni energingas ryte ir kad iseitu pilnai funkciuonoti
Parašė zazule
Vyagndas rašė:Sveika zazule as susileisiu jau penkta doze dar papildomai vartoju escitaloprama ryte norejau paklausti kiek tu susileidai injekciju kad jau nutrauki kaip dabar jautiesi as dar pilnai nefukciuonoju dar truksta energijos tevam prie ukio padedu nuo 5h-8h per diena savaitgaliais buna ir po 10h ir kaip juotiesi po atidepresantu geriau labai noriu buni energingas ryte ir kad iseitu pilnai funkciuonoti

Labas! Susileidau iš viso 12 injekcijų. Gydytoja norėjo, kad dar leisčiausi apie metus, bet aš nesutikau. Dar negaliu tiksliai pasakyti, kaip jaučiuosi, nes paskutinė injekcija buvo sausio vidury. Kovo mėnesį gal pasijaus koks nors skirtumas. Antidepresantai kažkiek pagerina nuotaiką, tačiau vistiek jaučiuosi fiziškai silpna. Jėgų nebuvimas turbūt pasireiškia nuo vaistų. Antidepresantus dar planuoju gert iki kovo pabaigos, o tada mest. Bandžiau miegot be lorafeno. Vietoj jo išgėriau truxal. Miegojau kažkaip keistai, nieko nesapnavau. Ryte buvau gerokai apsnūdus, bet dieną visai gerai :da . Pirmoji psichiatrė sakė pasilikt tiktai ant truxal ir parkopano. Tikiuosi, jog pavyks ir liga nebepasikartos. :? Didžiausia problema, su kuria turiu susidoroti- nemiga. Daugiau iš psichinės sveikatos problemų lygtais neturiu.
Parašė zazule
Phurriz rašė:Parkopan stenkis kuo maziau. Jis nera butinas vaistas, o ziauriai kenkia atminciai

Dėkui už patarimą :super . Bandysiu savaitgalį be jo apsieit, žiūrėsiu, kas bus. Kažkada vieną kartą buvau neišgėrus, tai nieko blogo nepajutau.