Moderatorius: signs

Parašėimdigo
#71620 jei norit sustiprinti imuniteta pats svarbiausias vitaminas yra C
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#71632 Bet nuo jo labai apetitas kyla :lakstau
Parašė Indre
#71709 Galima gelbetis ir vitaminu C, bet labiau linkstu gerti zoleliu arbatas, kurios stiprina imuniteta, su medumi :)
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#73273 Nusipirkau "Imunal"! Tai ežiuolės ekstraktas, po 20 lašų 3kart min savaitę. O gal bent kiek padės, natūralu..
Vartotojo avataras
Parašė Lota
#160466 Aš tai bičių pienelį dabar naudoju. Prieš tai duonelę. Dar imbiero arbatos su medum ir citrina.
Vartotojo avataras
Parašė Dharma
Agni rašė:Niekam ne paslaptis, kad sergant depresija, dažnai susergama ir fizinėmis ligomis. Pakalbėkime apie imuniteto stiprinimą. kaip stiprinate imuniteta? aš dabar geriu ryklio taukus, dar nusipirkau spanguolių, bet nžn ką su jomis daryti.

Šiaip jau patarimas būtų paprastas: multivitaminų kopleksas ir daugiau fizinio aktyvumo. Spanguoles gali vartot, kaip nori, tik geriau nevirti, nes tada vitaminai "žūsta". :) Aišku, lengva sakyt, kad čia "paprasta"... Bent jau man tai reikia slėptis po lapais...
O šiaip jei tikrai negerai su imunitetu, reikia šeimos gydytojo prašyti siuntimo pas imunologą.
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#160493 O geras pasirodo ir toks imunologas yra.. man tai labai prastai su imunitetu.. limpa viskas... nepadeda nei visokios ežiuolės nei vitaminai.. dabar išvis net lūpų kamputis plyšta..neįsivaizduoju kaip tą imunitetą susigaut.. gal prigimties reik..
Vartotojo avataras
Parašė Dharma
#160495 Žinai, jei imuninė sistema smarkiai nusilpus -ž naminės priemonės ir "savigyda" nepadės... Yra specialūs preparatai stiprint imunitetui, bet juo turi gydytojai skirti :)
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#160512 kamputis iplysta nes truksta kazkokio vitamino atrodo a..man ir buvo kai nieko nevalgiau beveik...nusipirk vitaminu =)
Vartotojo avataras
Parašė Lota
Dharma rašė:Žinai, jei imuninė sistema smarkiai nusilpus -ž naminės priemonės ir "savigyda" nepadės... Yra specialūs preparatai stiprint imunitetui, bet juo turi gydytojai skirti :)

Gali būti, kad čia vaistų pašalinis poveikis.Man irgi buvokampučiai įplyšę.Skačiau, kad čia kažkokio vitamino trūksta, man patarė propolio tinktūra tept, bet kol vaistų nesumažinau tol ir nepraėjo.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#243536 Man jokie vitaminai ,papildai,zuvu taukai nestiprina organizmo.Vistiek esu silpnas.Tik geriu daug vaistu.
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
maingirdas rašė:Man jokie vitaminai ,papildai,zuvu taukai nestiprina organizmo.Vistiek esu silpnas.Tik geriu daug vaistu.

Geriu as tuos taukus, bet kazin ar jie ka veikia. Mano cholesterolis aukstas.
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#252112 kol nepradejau eit pas psichiatra, tol nuolat persaldavau, kartodavos sinusitas, skrandis buvo parejes, zodziu puole visi, kas tik netingejo. bet, kai pradejau dirbti su psichika, viskas iskart dingo, net paciai keista.
o siaip anksciau budavo gerdavau vitaminus ivairius, tai ju poveikio nelabai jauciau.
taip sakant nebus nervu, nebus ir ligu =)
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#252124 Dabar geriu nakvisu aliejaus kapsules. Daugiau nieko. Netikiu.
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
#262932 B grupes vitaminai reikalingi. O magnesium geriau daug nevartot, nes antidepresantai ir taip lengvai ''atkausto'' kuna...