Moderatorius: signs

Parašė scream1
#190770 As geriau ta vaista, man ji gyd. israse nuo nemiegos ir kosmaru... tai galiu pasakyti geras vaistas, nuo juo nepripratau, tikrai padejo uzmigt, nors kosmaru nepasalino, palyginus ji su xanaxu tai man jis kaip dangus ir zeme, bet cia vel, priklauso nuo kiekvieno zmogaus organizmo, nesigyncisiu
Vartotojo avataras
Parašė dvv
smekla rašė:O man jau baisu, išgerdavau trupinį per kelias dienas, kai negera būdavo, o dabar vietos nerandu ir pradėjau jau po tris kart išgert,. labai baisu, bet kad nelabai tveriu... Ar čia labai blogai?
tai gali pasakyti tik gydytojai. tik su ju žinia galima didinti arba mažinti. gal reikia kitokių vaistų?
Parašė Benny
#201796 pabandziau si vaista ir nusiviliau nes isgerus diena Jis mane migdo o geriau tik 1.5 mg ryte...
gal Ji reikia tik nakciai gert? ar cia labai panasus vaistas i lexotanili? nes lexotanilis mane ir gi migdo o tokio kaip nerimo nelabai nuima
:bloga
Parašė Benny
#201797 pvz man xanax geresnis vaistas uz lannacher.. :flo
Parašėnemoku
#201806 Benny, čia ir yra Lexotanil, ta pati medžiaga.
Parašė Benny
#201840 o xanaxo ne ta pati?
Parašėnemoku
#201844 Ne. Lexotanil yra bromazepamas, o Xanax - alprazolamumas.
Parašė Benny
#201848 o pvz Relium, Doxepin cia gido ar tik laikui nuima?
Parašėnemoku
#201873 Nuima, kiek aš suprantu.
Vartotojo avataras
Parašė Jisatsu
#221842 Šitą vaistą neseniai pradėjau gerti, bet žiūriu, kad čia kažkas panašaus į Lexotanilį, turiu aš jį nuo seniai, dar galiojimo laikas galioja, bet vis nevartojau. Reiktų manau grįžti prie Lexotanilio. Kai baigsiu dienos stacionare gydytis, taip sutaupysiu pinigus.
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#221846 geriu lexotonil, nuramina.
Parašė Dusulys
#228541 Gėriau dvi savaites.Labai tiko jis man.Puikiai nuimdavo nerimą ir įtampą, svarbiausia jokios zombiškos sedacijos.Tik va dabar pakeitė į kažkokį kitą, kurio šiame forume net neradau.Pamiršau dabar pavadinimą.
Parašė Arlen
#228573 as su juo senokai pazystama. tinka, tik kai prireike stipresniu siuo metu, tai geriu kitus.
Vartotojo avataras
Parašė Sociopath
#228575 man šie vaistai vieninteliai padėjo išsimiegoti ir nebūti apdujusiai visą dieną :)
Vartotojo avataras
Parašė gitagita
#228583 sveiki,o galima bromazepama maisyti su xanaxu?ta prasme jei ryta geriau xanaxa,po piet galiu bromazepamo?ir kokie jo nutraukimo pozymiai?nan siuo metu labai blogai,nutraukiau bromazepama,nes nebeturiu,pykina,svaigsta galva,uzgule ausys,jau antra diena po truputi geriu xanaxa,bet blogai vistiek,radau tablete bromazepamo,kas bus jei prie xanaxo isgersiu?