Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#194002 O tai kokiom dozėm gėrėt?
Parašė dalyba iš nulio
dangiska rašė:man kazkaip baisiai cia parasyta paskutiniame straipsnyje...sunku patiket kad taip medikai legtusi su zmogum vien del diagnostikos...nesamone kazkokia ..cia gi neteisybe ???

Deja, ne taip seniai tai buvo teisybė
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#194010 Keliavau aš per tuos straipsnius ir radau geriausią sakinuką: "...galutinę diagnozę padeda nustatyti skrodimas"...

vat taip vat...

Šiaip man aktualu dėl tų dozių, taigi perklausiu... Kokiom dozėm teko gerti haloperidolį, ypač kai tie šalutiniai, kaip sakot, labai baisūs buvo?
Parašė Thanatos
#207280 Aš 3mg geriu su 600 mg Seroquel, nuo halo jokio šalutinio poveikio, tik rankos nuo seroquelio dreba
Vartotojo avataras
Parašė groowax
#208433 Aš vartoju Haloperidol'į kažkur jau mėnesį 5mg stiprumo. Man pasirodė, kad suaktyvėjo nerimas ir keistų minčių atsirado. Šiaip vaistas manau nėra blogas. Vartoju taip pat ir AD :angel
Parašė Nepaguoda
#210124 Aš vartoju 1,5 mg per dieną plius 30g seroxato kiti vaistai ir ketipinoro daug miegui. Man Haloperidolis - pats geriausias vaistas. Su juo dažnai net pamirštu, kad sergu, o šalutinis poveikis minimalus - vakare jei stoviu kinkos padreba :D :lakstau
ParašėKatastrofa
#222477 Vartoju halo., bet nedidelemis dozemis, nekausto, nieko, tikriausiai veikia gerai.
Vartotojo avataras
Parašė remisija
#225455 Oi. Parašė 5mg triskart dienoj, trečiąją dieną atsidūriau psichiatrinėje!
Pirmąją dieną viskas buvo kaip ir nieko, slopino kažkiek, bet aš to ir tikėjausi. Antrą dieną buvo atvirkščiai - negalėjau nusėdėti vietoje, antroje dienos pusę pradėjo kaustyti kaklą (pabandykit taip važiuoti autobusu ~40min!..). Nors ir neramino, bet maniau, jog išsigalvoju ar pan., tik vakare susitaikiau, jog, kaip aš juokavau 'vaikščiojimas kaip balerinai' iškėlus galvą pastoviai yra vaistų šalutinis. Dar labiau į neviltį varė tai, jog per tą kaklą netgi negalėjau perskaityti haloperidolio informacinio lapelio. Aha. Užmigau tik su migdomaisiais. Kitą rytą nebepakilau iš lovos per tą kaklą, teko kviesti greitąją, paskui atsidūriau psichiatrinėje, kurioje tik dienos gale man tą kaklą atleido pagaliau kažkokiais vaistais ir lašelinėm.. Pasirodo, tas kaklo kaustymas yra dažnas šalutinis poveikis, ir man turėjo prie haloperidolio parašyti kažkokio ciklodolio. Žodžiu, patirtis nekokia, nors psichiatrinėje mačiau žmogų, kurį gydė haloperidoliu ir jam nieko panašaus nebuvo, tiesiog vaikščiojo apspangęs kažkiek. Bet pačią purto nuo minties dar kada nors bent tabletę paimti.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#225511 Geriu po 3mg. Iškart cyclodolio išrašė, bet man iš pat pradžių galvą skaudėjo nuo cyclodolio manau... Tai kurį laiką gėriau be cyclodolio. Jokių kaustymų nebuvo ir šiaip jokių kitų šalutinių nebuvo, nebent apspangimas. Bet dabar su cyclodoliu geriu.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
remisija rašė:Oi. Parašė 5mg triskart dienoj...

jo... Dozė tai ne vaikiška...
Vartotojo avataras
Parašė remisija
kunigaikštisMyškinas rašė:
remisija rašė:Oi. Parašė 5mg triskart dienoj...

jo... Dozė tai ne vaikiška...

Tai vat. O aš dar tokia smulki (sveriu apie 45kg.), tai matyt tikrai buvo per daug. Net vaistininkė stebėjos, kad man tiek paskyrė. Be to, aš nebuvau jokių antipsichotinių iki tol gėrus, tai kažkaip..
Vartotojo avataras
Parašė Vėjo
#225540 Šiuo metu vartoju šį vaistą. 5mg vieną kart dienoje. šiek tiek padeda atsikratyti svetimų minčių galvoje, bet kai vartodavau jį anksčiau visada pasiekdavau fazę kai net dantų nuo kaustymo negalėdavau išsivalyti (vartodavau su cyclodol)...
Vartotojo avataras
Parašė arkliukas123
#229530 nekenciu sito waisto, mane jis waro is proto pasaliniais poweikiais, kausto, wietos nerandi, zodziu siaubas. nu bet gerai kad yra toks dalykas kaip cyclodolis kuris pasalina pasalini poweiki, ir tada buna gerai, ziauriai gerai :) negaliu tada nustot judet ir bendraut, ir viduj ramybe :) pagaliau
Vartotojo avataras
Parašė memfis25
#232648 Neziurint kaip paziuresi saikingai,israso psichiatras ir geri.Siaip jau haloperidoli savo nuoziura kelias savaites nesileidziu,ypatingo skirtumo nejauciu.
Vartotojo avataras
Parašė Lestatas
arkliukas123 rašė:nekenciu sito waisto, mane jis waro is proto pasaliniais poweikiais, kausto, wietos nerandi, zodziu siaubas. nu bet gerai kad yra toks dalykas kaip cyclodolis kuris pasalina pasalini poweiki, ir tada buna gerai, ziauriai gerai :) negaliu tada nustot judet ir bendraut, ir viduj ramybe :) pagaliau

Ach! Kad aš galėčiau taip laisvai bendrauti ir viduj ramybė būtų.... :( mane ir be tokių vaistų kausto, baisu pagalvot jei išrašys šitų, tai visai nebepaeisiu. :S