- 2011 05 08, 16:07
Oi. Parašė 5mg triskart dienoj, trečiąją dieną atsidūriau psichiatrinėje!
Pirmąją dieną viskas buvo kaip ir nieko, slopino kažkiek, bet aš to ir tikėjausi. Antrą dieną buvo atvirkščiai - negalėjau nusėdėti vietoje, antroje dienos pusę pradėjo kaustyti kaklą (pabandykit taip važiuoti autobusu ~40min!..). Nors ir neramino, bet maniau, jog išsigalvoju ar pan., tik vakare susitaikiau, jog, kaip aš juokavau 'vaikščiojimas kaip balerinai' iškėlus galvą pastoviai yra vaistų šalutinis. Dar labiau į neviltį varė tai, jog per tą kaklą netgi negalėjau perskaityti haloperidolio informacinio lapelio. Aha. Užmigau tik su migdomaisiais. Kitą rytą nebepakilau iš lovos per tą kaklą, teko kviesti greitąją, paskui atsidūriau psichiatrinėje, kurioje tik dienos gale man tą kaklą atleido pagaliau kažkokiais vaistais ir lašelinėm.. Pasirodo, tas kaklo kaustymas yra dažnas šalutinis poveikis, ir man turėjo prie haloperidolio parašyti kažkokio ciklodolio. Žodžiu, patirtis nekokia, nors psichiatrinėje mačiau žmogų, kurį gydė haloperidoliu ir jam nieko panašaus nebuvo, tiesiog vaikščiojo apspangęs kažkiek. Bet pačią purto nuo minties dar kada nors bent tabletę paimti.
On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion.