Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė raimis200
#241190 Galvoju, mesti juos salin ar ne? Ar vis dar laukti poveikio. Nes nemiga nu nera smagus reiskinys.
Parašė Jurgaaa
#241244 Gal dar pavartok. Man tai kazkur 2 savaites nuo Valdoxan miegas eme. O paskui pati jau uzmigdavau.
Neseniai echoskopavausi kepenis. Pasirodo, jos tvarkingos, jokiu pakitimu, fermentai atsistate, nors Valdoxan metus geriau ir nevartojau po to jokiu Carsil.
Tai ne tokie baisus sitie vaistai :)
Parašėnegative
#241246 man buvo kirtę per skrandį. sunkiau virškina iki šiol maistą, tenka gerti probiotikus po pietų, jei daugiau suvalgau, tai svoris krenta. skaudėdavo anksčiau saulės rezginį, dabar lyg ir praėjo, nesityriau, o reiktų
Vartotojo avataras
Parašė raimis200
#242036 Na man nzn, ar nuo nerimo sunkiai virskina, bet nuo Valdoxa, tikrai sunkiau su maistu, gal cia sutapimas. Kai blogai jautiesi, virskinimas stoja taip pat. Nzn nieko ypatingo miegui nedave. Trecia savaite jau geriu. Nemiga ji pradejus vartoti dingo. Bet 3 vistiek prabundu :-(
Vartotojo avataras
Parašė raimis200
#242743 Padidino daktarelis vakar doze iki 50 mg. Nes nuo 25 mg nieko as stebuklingo nepajauciau. Speju nuo 50 bus tas pats. Vel miegas buvo toks pavirsutiniskas.

As jam sakau man nerimas, gal reikia nuo nerimo konkrecius gerti. Ne, tare jis. Varo vistiek savo, cia tau reiskiniai nuo vaistu vartojimo is seniau. Ir ka tu pries daktara palosi. nesimokaiu medicinos, negaliu priestarauti.

Ziuresim kaip bus po savaites.
Vartotojo avataras
Parašė raimis200
#243511 Po 6 sav. nieko naujo. Busena ta pati. Galiu pasakyti, nieko gero is situ vaistu.... :-(
Parašėnemoku
#243512 Po 6 savaiciu nelabai kas gero ir gali pasimatyti, antidepresantai negreitai suveikia...
Vartotojo avataras
Parašė raimis200
nemoku rašė:Po 6 savaiciu nelabai kas gero ir gali pasimatyti, antidepresantai negreitai suveikia...

Na bet juk po tiek laiko vistiek kazkiek turetu pagereti, jei jau tau jie tinka. O db geriu, ir ka? nu nieko, kaip duobej esu taip esu.

Vis dar laukiu kada sureguliuos ta miega. Taip prakeiktai prabundu 3 5, 6 valandomis. :-(
Vartotojo avataras
Parašė pasaulis
#244033 pradėjau valdoxaną nuo vakar, kolkas nieko nejaučiu, žiūrėsim kaip toliau bus.
skyrė miego bei nerimo stabilizavimui.
kiek baisoka dėl kepenų, nes jos jau dabar mano jaunam amžiuj panašėja į chroniaus (geriu labai minimaliai)
Vartotojo avataras
Parašė simili
simili rašė:laukiau šito vaisto išsižiojus,rašykit naujienas

ilgokai, kol sulaukiau-faina jokiu salutiniu poveikiu-pagrindiniu taip pat
:da
Vartotojo avataras
Parašė raimis200
#244077 Jokiu salutiniu, o poveikis koks nors atsirado. Man asmeniskai nelabai. Rytinis nerimas vistiek yra.
Vartotojo avataras
Parašė pasaulis
#245932 ale šitas vaistas turėtų lyg ir miegą pagerinti, tačiau man dabar visiškas nemigos epogėjus. reikia dar palaukti, gal nespėjo suveikti

šalutinių nepajaučiau, pasaulis šviesesnis, bet nerimo nepanaikina.
Vartotojo avataras
Parašė raimis200
#245945 Miego laukiau 3 paras. Po triju paru, pradejau jau ir uzmigdineti. Bet realiai, mirtazapinas simta kartu geresnis. Valdoxan, nerimo ir nenuims, ne tam jis skirtas. Kaip naujiena nieko gero.
Parašėnegative
#248962 gal yra vartojančių dvigubą dozę?
Vartotojo avataras
Parašė raimis200
enigma rašė:gal yra vartojančių dvigubą dozę?

Taip vartoju 2*25mg Nieko naujo. Tas pats kaip su 25 mg