Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#243213 Sitie vaistai man labai geri nakciai,bet diena buna sunki.Geriu Ketipinor 25 mg.Jie yra silpniausi,bet man padeda miegoti.Parasykit ,ar geriat tokio stiprumo Ketipinor 25 mg.
Vartotojo avataras
Parašė John Kennedy
#243215 Nu nezinau kaip kitiems, bet kai as si vaista bandziau tai ziauriai ziauriai migde. Is kart sauraite i lova ir luzau. Cia jis butu gerai tiems kuriuos kankina nemiga.
O kita diena bandziau gert kava, tai uzejo nerimas. Nutraukiau sita vaista.
Parašėnemoku
Gavelinni rašė:Nu nezinau kaip kitiems, bet kai as si vaista bandziau tai ziauriai ziauriai migde. Is kart sauraite i lova ir luzau. Cia jis butu gerai tiems kuriuos kankina nemiga.

Man tik pirmas dienas taip buvo, o vėliau ir toliau sėkmingai nemiga kankino.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
molochas rašė:Aisku , aciu , zinosiu =)
is kur tu radai toki avatara,gasdinantis.Man jau pasiziurejus,atrodo galima isproteti.Nepyk,cia mano nuomuone.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#243354 Man jis patinka , man irgi veida darko :D
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Gavelinni rašė:Nu nezinau kaip kitiems, bet kai as si vaista bandziau tai ziauriai ziauriai migde. Is kart sauraite i lova ir luzau. Cia jis butu gerai tiems kuriuos kankina nemiga.
mane nemiga kankina,todel as geriu siuos vaistus.Del miego,tai geri ,bet kita diena galva buna ,kaip sudauzyta.Ketipinor 25 mg.
Vartotojo avataras
Parašė John Kennedy
#243498 Ar nuo situ vaistu auga svoris?
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Gavelinni rašė:Ar nuo situ vaistu auga svoris?
Man tai neauga,atrodo apetitas sumazejo.Dar geriau.Kuo ilgiau geriu siuos vaistus,tuo geriau. Manau priprasiu.
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
maingirdas rašė:
Gavelinni rašė:Ar nuo situ vaistu auga svoris?
Man tai neauga,atrodo apetitas sumazejo.Dar geriau.Kuo ilgiau geriu siuos vaistus,tuo geriau. Manau priprasiu.

Pas mane jie voliojasi. Glusina. Nakciai zolpidem - kap agurkelis atsikelsi!
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
maingirdas rašė:
mane nemiga kankina,todel as geriu siuos vaistus.Del miego,tai geri ,bet kita diena galva buna ,kaip sudauzyta.Ketipinor 25 mg.

Taigi sakau tau nuo nemigos paprasyk Zolpidem Sandoz. Jis tik nuo nemigos. Ryte jokiu blogumu.
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa

Ir as lauk meciau, netinka.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#244904 As mazom dozem geriau paskutiniu metu tai jau nelabai migde ,dabar pakele vel 400 mg , per valanda isjungia , man to ir reikia
Parašėm-oll
maingirdas rašė:Sitie vaistai man labai geri nakciai,bet diena buna sunki.Geriu Ketipinor 25 mg.Jie yra silpniausi,bet man padeda miegoti.Parasykit ,ar geriat tokio stiprumo Ketipinor 25 mg.

aš nuo šiandienos pradedu gerti kvetiapiną 25 mg, tik kažin kaip su miegu bus, ar neslopins per daug, nes aš ir taip daug miegu, o išrašė dėl su valgymo sutrikimais susijusio nerimo ir įkyrių minčių.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#284811 Nejausciau tokios dozes ,man is karto 400 mg skyre
Parašė Rituletas
DeVilbiss rašė:Nejausciau tokios dozes ,man is karto 400 mg skyre

Geriant šį vaistą didesnėm dozėm, tačiau per kelis kartus, yra savižudybė, tad gyvenimo neturėsi. Didžiausia, bent jau man, normali dozė prieš miega yra 500mg, kas reiškia, jog užmigus 00:00 ir atsikėlus 10:00-11:00 didesnis vaizdo poveikis, kuris sukelia "durnuma", "svaigima" ir mieguistuma jau buna praejes. 600 mg ir daugiau jau patariama gerti tik gulit stacionare, priziurint gydytojams.