Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Agni
#61853 kad pykina, tai visiškai normalu. nuo visų AD iš pradžių pykina, viskas čia gerai, reiškia kad vaistai veikia ir organizmas prie jų pratinasi. po antros tabletės bus jau kažkiek geriau. kada gersi antrą?
Parašėnegative
#61866 Šiandien ryte išgėriau. Tvarkingai bandau. Bet nėra jau visai tragiška, kentėt galima, jei nesitęs visą laiką taip.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#61870 ne, nesitęs. man irgi buvo iš pradžių labai sunku, dar ištisai bėgo ašaros, temperatūra, ir akyse dvejinosi, bei vaivorykštės buvo. ir į šonus mėtė. pirmą rytą, kai išvedžiau kalę, sutikau bendradarbę ir ji pagalvojo, kad aš visiškai girta. sunku tik priprasti, bet kai pajusi, kad sumaištis galvoje ima rimti, tai suprasi, kad tikrai tas pašalinis poveikis yra niekis.
Parašėnegative
#61873 Man irgi kažkaip su akim... Nauji lęšiai, tai reiškia čia nuo vaistų kažkaip. :D Nieko čia tokio, atkentėsiu kaip nors.
ParašėLi
#62369 Salutini antidepresantu poveiki sumazina raminantys vaistai.Jie daznai skiriami pirmaji vartojimo menesi(lexotanil ir pan.).Per menesi organizmas pripranta ir tada galima raminanciu nebegert.Zoloftas,jeigu tinka,yra gana veiksmingas.Pazystu zmoniu,issigydziusiu depresija ir panikos atakas siuo vaistu.
Parašėnegative
#62548 Nieko baisaus jei dvi paras nieko neėdžiau?
ParašėLi
#62562 Zmogus be maisto gali isbuti 30-40 dienu.Taip kad iki rekordo dar toli...)
Parašėnegative
#62568 Aš erdves matau. :D
Parašėnegative
#62614 Man išsiplėtė vyzdžiai žiauriai. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#62615 Žiūrėk, ar rankų plaukai nepradės slinkt. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#62616 Ai, ne slinkt, bet želt. :bloga
Parašėnegative
#62617 Dar pradėsiu nevalingai šlapintis, tai išvis kietai bus. Matau erdves, kaip tie paveiksliukai kur su kompu padaryti, kur užslėpta, nu tie tokie, kur reikia iš arti ilgai pažiūrėt ir atitraukus įmatai. Tai vat aš viską taip matau. Drebu visa, šalta. Nu ok, užteks guostis. Išgyvensiu. :D

Bet geras, pasitaikė vienas iš retų šalutinių poveikių dėl tų vyzdžių... :bloga
Parašėnegative
#62619 Aj, dar kvėpuot kažkaip sunku, nu krūtinės lastą tą spaudžia tipo.

:lakstau :lakstau
Parašėnegative
#62656 Kaklą skauda. Toks kaip tikas ar velnias žino kas. Mirštu gal. :bloga :D
ParašėLi
#62708 Jeigu sunku kvepuot ,spaudzia krutine tai pasakyk savo gydytojai apie tai.Kai organizmas pripranta salutiniai reiskiniai paprastai dingsta,jei nedingsta reiskia nelabai tinkami vaistai.Dazniausia pradejus vartoti antidepresantus buna visko,salutiniai buna nuo-iki...
Stebek save ir kalbekis su gydytoja apie savo busena.