Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#266996 as tik galiu pasakyti apie save ,kad tie vaistai tikrai keicia zmogaus sapnus,slopina,kas man nepatinka.Palaukit ,parasys zinovai.
Parašė All_Of_It
nemoku rašė:
All_Of_It rašė:Gal kas galite patarti ? Zodiu. Sergu daug metu tokia keista liga, man atrodo visada, kad alpstu, pasidaro silpna, surakina kakla, linksta kojos ir t.t Nuejau pas daktarus eilini karta, si karta israse seroxat ir tiapridal remeron. Pradejus gerti man tas jausmas , kad alpstu sumazejo, Bet, prasidejo, kazkokia sizofrenija ar pavadinsiu ykyrios mintys, kuriu nebudavo pries tai. Mane tos mintys veda is proto, nebegaliu gyventi su jom, apie ka tos mintys net geda sakyti... Kaip jus manote nutraukti man vaistus ar ne ? bet as bijau vel to jausmo, kad alpstu...

Ar tai nepanašu į panikos atakas?
Vaistų geriau savavališkai nenutraukdinėti, gal būtų protingiausia tiesiog pakeisti savo psichiatrą į tokį, kuris tave supranta ir atsižvelgia į tavo pasikeitusią savijautą. Ar bandei sakyti psichiatrui apie tas mintis?

panasu i panikos atakas, bet mano liga vadinasi vegetacinis sutrikimas. O daktarei nesakau, nes bijau , kad vel nauju vaistu prirasys.
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
#267015 Tai kas nors apskritai tiksliai zino, kokia diagnoze pas tave, ar tiesiog tu paskaitai pozymius ir sau nusistatai? Ar ne laikas kreiptis i pasalini gydytoja ir isdestyt kas tau buvo, kur kreipdavaisi, kokius vaistus vartojai, kaip jauteisi ir pan...
Vartotojo avataras
Parašė Revenant
#267987 As lankiausi pas Lietuvos gydytojus ir psichiatrinese ligoninese 7 metus ir vistiek jie nieko nesugebejo nustatyti ar parinkti vaistu, kurie padetu. Tik persikrauscius i UK gydytojas nustate Bipolar Disorder ir dabar jauciuosi daug geriau gaudama tinkamus vaistus :)
Vartotojo avataras
Parašė Mints
Revenant rašė:As lankiausi pas Lietuvos gydytojus ir psichiatrinese ligoninese 7 metus ir vistiek jie nieko nesugebejo nustatyti ar parinkti vaistu, kurie padetu. Tik persikrauscius i UK gydytojas nustate Bipolar Disorder ir dabar jauciuosi daug geriau gaudama tinkamus vaistus :)

Nes ADHD ir Bipolar dabar "madingos" ligos uzsienyje o pas mus matyt kad nemadingos :bloga
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#268007 kazin ar mano liga madinga ? :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Revenant
Mints rašė:
Nes ADHD ir Bipolar dabar "madingos" ligos uzsienyje o pas mus matyt kad nemadingos :bloga

Mielu noru atiduociau sia 'madinga' liga..
Vartotojo avataras
Parašė Mints
#268026 Zinoma, suprantu... visi cia mielai atsikratytu savo ligu.

Bet kalbant apie daktarus, pasiskaicius uzsienio spaudoje matosi kad ten labiau pastebi ligas susijusiasi su nuotaikos ir charakterio ypatumais, o cia daznai kepa depresija.

Tarkim mano diagnoze - depresija. O kodel? Nes antidepresantai tada kompensuojami. Nes realiai su "paprastu" nerimo sutrikimu koks jis asmeniskai man butu sunkus, as uz vaistus mokeciau apvalias sumeles. Arba ko gero dar geriau - nesigydyciau kol ta depresija pas mane atsirastu garantuotai, nes kas gali moketi simtais uz vaistus?
Vartotojo avataras
Parašė Revenant
#268282 Taip, Lietuvoje juk juk reikia pirkti vaistus ir jie nepigus kartais.. As kol nedirbu viska nemokamai gaunu, o ir dirbant tik 7 svarai uz recepta, o patys vaistai nebekainuoja nieko
Vartotojo avataras
Parašė sapnabernis
#269249 aš nuo birželio nebegeriu vaistų. Nors tokių keistybių kaip mintys apie savižalą, savižudybę ar nuotaikos kilnojimosi nebėra nuo sausio mėnesio (tada susileidau B vitamino ir pagėriau piracetamo kursą).
Ir pažiūrėjus į praeitį, tikrai pritarčiau SSRI_slave. Pradėjus vartoti antidepresantus ir alkoholio piktnaudžiavimas prasidėjo, ir tuoj savižalos realios.
Vartotojo avataras
Parašė Revenant
#269335 Hmmz, o man atvirksciai. Nors ir galiu alkoholi vartoti su savo vaistais, bet jo tiesiog nebenoriu. Anksciau kiekviena savaitgali istustindavau po puslitri Jack Daniels, o dabar tik karta i menesi ar netgi reciau isgeriu kokteili su kokiu 50 gr viskio