Moderatorius: signs

Parašė Miu
#348638 Kadangi lexotanilis man neveikdavo praktiškai visai (nebent išgerdavau 3-4 3mg tabletes, tuomet kažkiek jausdavosi), tai pakeitė į tranxene. Kolkas išgėrus esu tik vieną tabletę, tad apie poveikį nuomonės nesu susidariusi. Bet viliuos, kad ekstra atvejams padės labiau už lexotanilį.
Parašė Fred
Phurriz rašė:Tranxene itin silpnas. Nezinau kiek reiktu isgert, kad pajausti.

Čia gi faktiškai diazepamo metabolitas su itin ilgu veikimo laikotarpiu ir silpnesniu poveikiu, nei pats diazepamas. Galima gerti diazepamą, ir po pusės paros-paros organizme jau bus pakankamai to, kas gaunasi ir klorazepato. Ko gero vienintelis Lt registruotas benzodiazepinas, kurio nėra tekę gerti, bet dėl minėtų savybių ir nemėginau jo vartoti.
Vartotojo avataras
Parašė SecretOfSteel
#397295 Čia toks beznodiazepinas - mažiau žinomas ir vartojimas, bet ne mažiau efektyvus. Man tik vienas dalykas apie šitus vaistus nerimą kelią: ar jie nesukelia migrenos..?
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
#397301 Nesakyčiau, kad mažiau žinomas. Jo veikimas kažkoks nemalonus, dėlto mažai kam patinka. Man tai Tranxene nemalonus visiškai veikimas.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
KunigaikštisMyškinas rašė:Aš irgi esu jų gėrusi, rašė šeimos gydytoja... Bet nebuvo reikiamo poveikio, o reikėjo, kad migdytų. :bloga

Tranxene mėgsta ligoninėse skirti. Aš visada atsisakydavau Tranxenės, liepdavau arba Clonazepamą arba Lorafeną duoti :)
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#397320 Man clonazepamo nerašo gyd., prašiau, bet nerašo. :D Net nežinau kas do daikts tas conazepamas. :) Bet man dabar jo ir nereikia, tai...

O dėl Tranxene, tai jis nėr migdomasis, o ko man jį kaip migdomą bandė rašyti, tai nežinau... Gal ir gerai, kad šeimos gyd. nebegali rašyt raminamųjų, migdomųjų. :D
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
KunigaikštisMyškinas rašė:Man clonazepamo nerašo gyd., prašiau, bet nerašo. :D Net nežinau kas do daikts tas conazepamas. :) Bet man dabar jo ir nereikia, tai...

O dėl Tranxene, tai jis nėr migdomasis, o ko man jį kaip migdomą bandė rašyti, tai nežinau... Gal ir gerai, kad šeimos gyd. nebegali rašyt raminamųjų, migdomųjų. :D

Ir nebandyk Clonazepamo, nes poto patiks ir įprasi :D Aš tai nesu 'įpratęs', bet mėgstu įkalt Clonazepamo, nemeluosiu :shock: :o
Vartotojo avataras
Parašė signs
#408948 Nepatariu vartoti šito vaisto. Diazepamas žymiai geresnis. Jis mane atstato, ilgiau veika, neužglušina tiek. O tranxene vartojau apie 2 mėn. Konkrečiai depresantas, lovoj gulėdavau po 4-5 valandas, nes tiek veikia. Atima darbingumą, motyvaciją, norą bendrauti. Atsargiai
Vartotojo avataras
Parašė signs
#408955 Jo va tame esmė :) Diazepamo lašalinės ar injekcijos dar geriau veikia, nes stipresnis poveikis. O aš sučiulpiu tabletę ir gerai būna kokias 5 valandas, paskiau po truputį poveikis blėsta, nerimas po truputį sugrįžta, bet tikrai geriau nei Tranxene :)
Vartotojo avataras
Parašė signs
#408958 Žinok kiek mačiau, ligoninėse leidžia relanium pavadinimu, sesutė sakė. Ir gan pigus jis yra. Tokios tirpios tabletės, po liežuviu ir greitai suveikia