Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#251336 cia yra lengvas narkotikas :D kai ji gerdavau, budavo tokios haliucinacijos, taip malonu ir uzmiegi.. bet atsikelus ryte tragedija, geda del to, kad buvo tuo metu, kai gliucindavo :DD nebegeriu jo, paskyre kita, bet esme, kad noreciau vel pradet gert, nes tas jausmas nepakartojamas. negerai negerai
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#252009 Nezinau, ka jus ten radot. Geriu puse pries miega. Super. Ryte - jokiu pagiriu. (apsnudimo)
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#252015 As Stilnox geriau 2 menesius nakciai ir man nieko blogo nebudavo.Gal ,kad priprates prie vaistu.
Parašėnemoku
Zvakide rašė:Gavau cia tokiu vaistuku nuo nemigos Hypnogen..Sakykit ,gal kas vartojat ir galit pojuciais pasidalinti? Nes esme,kad man tu rekomenduojamu doziu niekada neuztenka,o perdozuoti irgi nesinori :angel
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#254347 as geriau!!! is pradziu jie manes neveikdavo ir budavo bloga, po to kazkada vemiau visa diena, ebt dar po to pradejo normaliai ir gerai veikt :)
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#254869 o prie ju priprantama? inf. lapely raso, kad negalima ju vartot ilgiau, nei menesi, bet man atrodo as apie men vartoju ir daktare nezada nutraukt, tai kaip cia suprast??
Vartotojo avataras
Parašė sapnabernis
#254950 prie šitų mažiausiai priprantama, aišku jei nesilaikai nurodymų ir neini miegot, tai galimas pripratimas vien dėl tų pašalinių poveikių :achtung todie, geriau gražiai gert. tarkim savaitgalį galima ir pertraukėles daryt. Beje, šitie vaistai jau tokie yra kad su neuroleptikais jie neturės jokio poveikio miegui gerint.
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#254961 As geriu puse.Greičiau guluosi, galva sukasi. Senokai jau geriu. Bet ne kiekvieną dieną.
Vartotojo avataras
Parašė pasaulis
#255781 ar kam nors kas vartoja jį, išgėrus ir atsigulus lovoje galvoje šneka daug balsų? daug balsų, vienas po kito šneka šneka, nesustoja, kol neužmiegu.

čia toks kliedesys dėl šalutinių?
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#255782 Man nesneka. Bet galva sukasi, griunu kazkur, kad nors greiciau uzmigt.
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#255786 man 2 kartus buvo rimti galiunikai ir su vaizdais ir su garsais. Pirma karta ziurkes melynai svieciancias is po kaldros vaikiau kita syki vorus saujom nuo lovos :bloga :achtung
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#255849 bet kokie nemalonus haliunikai....man tai svelnios silko gijos tieses nuo uzuolaidu iki mano lovos...as jas glosciau..ir jauties kad svelnu ..ir jauciau kad lieciu ir kaip jos susistumia:achtung
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#255850 Virtual o kaip vyras reagavo :)?
Vartotojo avataras
Parašė Noele
#255899 Dangiska, keista - man lygiai toks pats - su tom gijom besitiesianciom i mane, buvo neperseniausiai atsitikes :) Gal dar kam ??
Vartotojo avataras
Parašė intentions
#255900 Oho, idomiai cia pas jus :)