Moderatorius: signs

Parašė dalsek12345dalsek
Phurriz rašė:Man tai clonazepamas geriausias, o visi kiti vienodi ar relaniumas ar lorafenas ar tranxene ar netgi xanaxas. Betkury galiu gert bus taspats, o va clonazepamas tai jau kazkas kito lygio :heart

nORIU TIK PAKLAUSTI, KA REISKIA - KITO LYGIO, NES DAU METU TIK LORAFEN GERIAU, PRASTAI MIEGU, DAVE CLONAZEPAM, BIJAU GERTI???? AR NUO JO GER4IAU MIEGAMA?
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
dalsek12345dalsek rašė:
Phurriz rašė:Man tai clonazepamas geriausias, o visi kiti vienodi ar relaniumas ar lorafenas ar tranxene ar netgi xanaxas. Betkury galiu gert bus taspats, o va clonazepamas tai jau kazkas kito lygio :heart

nORIU TIK PAKLAUSTI, KA REISKIA - KITO LYGIO, NES DAU METU TIK LORAFEN GERIAU, PRASTAI MIEGU, DAVE CLONAZEPAM, BIJAU GERTI???? AR NUO JO GER4IAU MIEGAMA?

Nebijok, aš jei jaučiu kad nenoriu miego įkalu pusę tabletukės ir išsimiegu. Jokio pachmelo nebūna kaip nuo kokio kvetiapino ar valdoxano.
Vartotojo avataras
Parašė Mmdzhey
#368253 Nebijok, aš jei jaučiu kad nenoriu miego įkalu pusę tabletukės ir išsimiegu. Jokio pachmelo nebūna kaip nuo kokio kvetiapino ar valdoxano.[/quote]
Greit bus 2 metai kaip Valdoxaną geriu, pirmą kartą išgirdau kad nuo jo kažkoks pachmielas būna :)
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
Mmdzhey rašė:Nebijok, aš jei jaučiu kad nenoriu miego įkalu pusę tabletukės ir išsimiegu. Jokio pachmelo nebūna kaip nuo kokio kvetiapino ar valdoxano.

Greit bus 2 metai kaip Valdoxaną geriu, pirmą kartą išgirdau kad nuo jo kažkoks pachmielas būna :)[/quote]

Man būdavo, kad kol atsigauni tai pusė dienos praeina, ens šiaip zombis :) O dar kai su kvetiapinu maišiau tai gal geriau nereikia... Bet gerai, kad kažkam padeda, man visai netiko :)
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#390121 Prasti jie, salutiniu daug, kas turi jautria psichika jie arba salutinius iskelia arba nepadeda ir jie neturi raminancio hipnotinio poveikio, prislopina ir tiek.
Kazin kokie naujausi geriausi vaistai yra nemigai gydyti, be kvetiapino, olanzapino, ir serokvelio?
Vartotojo avataras
Parašė SecretOfSteel
Vaiduk rašė:Prasti jie, salutiniu daug, kas turi jautria psichika jie arba salutinius iskelia arba nepadeda ir jie neturi raminancio hipnotinio poveikio, prislopina ir tiek.
Kazin kokie naujausi geriausi vaistai yra nemigai gydyti, be kvetiapino, olanzapino, ir serokvelio?

Seroquelis ir YRA kvetiapinas
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Vaiduk rašė:Prasti jie, salutiniu daug, kas turi jautria psichika jie arba salutinius iskelia arba nepadeda ir jie neturi raminancio hipnotinio poveikio, prislopina ir tiek.

neuroleptikai padeda nemigai, bet jie near butent tam skirti vaistai. Geriausia veikima, lyginant su salutiniais poveikiais skaityciau "Z-drugs", zopiklonas ar zolpidemas. Jie veikia ta pati GABA neuromediatoriu, bet kituose taskuose, butent hipnotiniui poveikiui skirtuose receptoriuose
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#390143 Biggie, bet zopiclonas ir zolpidemas skirti tik trumpalaikei nemigai. Padeda mano močiutei. Ji ne kiekvieną vakarą geria. Pamenu teko ir man susipažinti su jais. Vėliau reikia didesnių dozių, galiausiai jau nebeveikia. Vėliau pripratau prie zopiclono ir gėriau dieną su psichiatrės palaiminimu, nes mane jau konkrečiai jis veikė aktyvinančiai, didino darbingumą, energizavo.
Jie greitai užmigdo, bet veikimas trumpas. Kas kenčia nuo naktinių išbudimų, vėl turėtų gerti papildomai, nes anas išgertas vaistas jau neveikia.
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#390144 Tiesa. Yra pažįstama, kuriai nepadėjo kvetiapinas, o štai halcion padėjo. Pamenu tik vaisto gamintoją Halcion. :o
Parašė Mersas
HappyAngel rašė:Tiesa. Yra pažįstama, kuriai nepadėjo kvetiapinas, o štai halcion padėjo. Pamenu tik vaisto gamintoją Halcion. :o

o, kaip tritico retard????jie ir miegui skirti, mazesne doze.
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#390155 Zolpidemas gerai tam kartui, bet jis negydo. Bet kai kada tiesiog to reikia. Dabar pats geriu Hypnozan ir Neuro 3 arbatą, bandau nereceptiniais gydytis. Pastebėjau, kad pagrindinė neužmigimo priežastis pas mane yra įkyrios mintys. Tai bandau negalvoti apie nieką. Aišku sunku, bet po biškį po biškį...
Vartotojo avataras
Parašė biggie
HappyAngel rašė:Tiesa. Yra pažįstama, kuriai nepadėjo kvetiapinas, o štai halcion padėjo. Pamenu tik vaisto gamintoją Halcion. :o

Halcion yra triazolamas, ypatingai trumpo veikimo, bet labai dideles potencijos benzodiazepinas. Retai ji naudoja psichiatrai del neuzsilaikymo organizme, gal pavienem panikos atakom nuimti jis ir tinka, uzsieny duoda ji ir bijantiems skristi ar pries odontologo apsilankyma
Parašė Mersas
Katinas rašė:Zolpidemas gerai tam kartui, bet jis negydo. Bet kai kada tiesiog to reikia. Dabar pats geriu Hypnozan ir Neuro 3 arbatą, bandau nereceptiniais gydytis. Pastebėjau, kad pagrindinė neužmigimo priežastis pas mane yra įkyrios mintys. Tai bandau negalvoti apie nieką. Aišku sunku, bet po biškį po biškį...

dar pabandyk melatonin is noopapildai. lt, padeda uzmigti, ne visiems aisku, bet padeda.as pati bandziau.