Moderatorius: signs

Parašė vicyokz
Deividas rašė:
vicyokz rašė:Be ssri turbūt dar blogiau būtų ? Pabandyk gabapentina gal ir tau jis veiks. Aš negaliu jokių AD vartoti, jaučiausi kaip įspaustas į kampą, aklavietėje, galvojau liksiu su GNS 1:1, bet gerai kad bent šitą galiu vartoti

Na mano bėda kad aš galiu juos vartot, bet man jie kaip vanduo. Nieko konkretaus nejaučiu aš nuo jų.

O be jų kaip būna ? Jei su jais nerimas vistiek kalbasina gal tada nakui juos
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduoklis
#421105 o skiriasi pregabalinas nuo gabapentino?
Parašė vicyokz
Nesuprastas rašė:o skiriasi pregabalinas nuo gabapentino?

Na tikriausiai tai tas pats tiesiog lyrica stipresnis, pataisykit mane kas labiau tame supranta.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduoklis
#421108 o kodel tau nerase pregabalino pirma?
Parašė vicyokz
Nesuprastas rašė:o kodel tau nerase pregabalino pirma?

Kaip tik man pirmoj eilei rašė pregabalina (dar tada mažai žinojau apie pregabalina ir gabapentina), bet aš pradėjau su daktarė kalbėt, jog tipo girdėjau jog būna priklausomybę ir t.t. daktarė pasakė na jeigu taip bijai, galima pabandyti gabapentina, taip ir atėjau aš iki jo :)
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduoklis
#421110 aa :D o nuo ko tau ji israse, nuo nerimo?
Parašė vicyokz
Nesuprastas rašė:aa :D o nuo ko tau ji israse, nuo nerimo?

Taip, generalizuotas nerimo sutrikimas
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
vicyokz rašė:
Deividas rašė:
vicyokz rašė:Be ssri turbūt dar blogiau būtų ? Pabandyk gabapentina gal ir tau jis veiks. Aš negaliu jokių AD vartoti, jaučiausi kaip įspaustas į kampą, aklavietėje, galvojau liksiu su GNS 1:1, bet gerai kad bent šitą galiu vartoti

Na mano bėda kad aš galiu juos vartot, bet man jie kaip vanduo. Nieko konkretaus nejaučiu aš nuo jų.

O be jų kaip būna ? Jei su jais nerimas vistiek kalbasina gal tada nakui juos

Nžn kaip be jų, kadangi jau virš metų sėdžiu ant jų. Su jais blogai, o be jų nžn kaip būtų. Gal išvis būtų ragas, o gal jokio pokyčio. Ant 4 vaistų sėdžiu, bet nerimas, nemiga vistiek "kalbasina".
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduoklis
#421113 bet gabapentinas lygiai taip pat turi tolerancijos ir priklausomybes potenciala
Parašė vicyokz
Nesuprastas rašė:bet gabapentinas lygiai taip pat turi tolerancijos ir priklausomybes potenciala

Taip dėl to pas mane dozė labai maža
Parašė vicyokz
Nesuprastas rašė:bet gabapentinas lygiai taip pat turi tolerancijos ir priklausomybes potenciala

O tu irgi vartoji ši vaistą ?
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduoklis
#421117 ne, man pregabalina israse, gabapentino kazkodel neraso, nors nuo pregabalino man nemiga lygtais :(
Parašė vicyokz
Nesuprastas rašė:ne, man pregabalina israse, gabapentino kazkodel neraso, nors nuo pregabalino man nemiga lygtais :(

O pas tave nerimas taip pat ? Ir kokią dozė pregabalino? Kiek girdėjau pregabalinas 1:3 gabapentinas toks ir skirtumas, 1 tabl pregabalino tai kaip 3 gabapentino.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
vicyokz rašė:O kokie tie 4 vaistai jei ne paslaptis ?

Nu po mano parašu yra. Zoloftas, kvetiapinas, mirtazapinas, lamotriginas. Ir dar melatonino įkalu prieš miegą. Ir realiai... negaliu pasakyt kad kažką labai jausčiau. Nieko apčiuopamo.