Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Milita99
mmm rašė:
Milita99 rašė:mmm o kas jums nuo 1/4 per salutiniai daresi?

tiesiog jauciausi siek tiek hyper, vyzdziai issiplete labiau, akys blizgejo.

O taip taip vyzdziai pas mane irgi issiplete iskart isgerus cipralexa. Cia narkomanu pozymis :achtung gal ir narkotiku testas butu teigiamas :D
Vartotojo avataras
Parašė mmm
Mersas rašė: :))) stresinese tai kazkaip manau, kad mazai kam pavyksta be nerimo, tame tarpe ir man, bet cia jau yra normalus nerimas ir stresas. Gydyti reikia jau nenormalu nerima, kai kyla be priezasties. Tiapridalio geriu po 1/4 tris kartus dienoj, arba po puse, kaip kada. siap nejauciu as jo to veikimo, nzn, ar jis veikia ar ne, uz lexsusa ir xanaks vistiek geresniu nebus :DD

nebutinai tik nerima be priezasties reikia gydyti, reikia ir per stipru ar per dazna nerima gydyti...kuris jau trugdo gyventi....:/
hmm, vakar nakciai isgeriau 1/4 Tiapridalio, uzejo baime kad kyla spaudimas, kad bus salutinis is info lapelio "netiketa mirtis". nu zdz. pasimatavau,nebuvo pakiles,tik pulsas letesnis. nu bet nenueme man jis "nauju vaistu baimes"...
Vartotojo avataras
Parašė mmm
Milita99 rašė:Tai gal Zita A? Sako ten gera yra sita

Alseikiene turi omeny? Kai VIlniuj gyvenau, tai vazinedavau pas Alseikiene i kauno Neuromeda. Ji buvo mano pirma gyd, kuri vaistu paskyre.
Vartotojo avataras
Parašė mmm
Milita99 rašė:
mmm rašė:
Milita99 rašė:mmm o kas jums nuo 1/4 per salutiniai daresi?

tiesiog jauciausi siek tiek hyper, vyzdziai issiplete labiau, akys blizgejo.

O taip taip vyzdziai pas mane irgi issiplete iskart isgerus cipralexa. Cia narkomanu pozymis :achtung gal ir narkotiku testas butu teigiamas :D

Tai sakiau gydytojai "jauciuosi apsinesus" :D Tai taip, kaip narkomane kazkokia, as net nezinau kaip nupasakoti jai:) Arba per ryskus vaizdas dar buna, norisi kzka daryt daryt,eii eiti begti, bet poto susivokiu kad tik stoviu ir nieko nepadarau, bet viduj kzkoks lekimas jauciasi, na hyper busena turbut cia. feee... geriau apsnusti, kaip tau buna:)
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
mmm rašė:

Alseikiene turi omeny? Kai VIlniuj gyvenau, tai vazinedavau pas Alseikiene i kauno Neuromeda. Ji buvo mano pirma gyd, kuri vaistu paskyre.

Taip ja. Ir kaip jinai? Nenuseria vaistais? :D
Parašė Mersas
Milita99 rašė:
mmm rašė:

Taip ja. Ir kaip jinai? Nenuseria vaistais? :D

jo, jinai.kaip suprast nuseria vaistais, pats juk ir gali dalyvaut tm procese, bet visai be vaistu ir nepasveiksi, jei jau perdeta baime vaistams ir t.t.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#391282 Ta prasme kad yra kategorija gydytoju kurie vadovaujasi standartais ir jiems 1/4 isvis ne doze net nekalba apie tai kad gali ji veikti isvis o veikia ir stipriai :D sutinku del dalyvavimo procese bet jei gydytojas nesukalbamas tai sunkiai imanoma
Parašė Mersas
Milita99 rašė:Ta prasme kad yra kategorija gydytoju kurie vadovaujasi standartais ir jiems 1/4 isvis ne doze net nekalba apie tai kad gali ji veikti isvis o veikia ir stipriai :D sutinku del dalyvavimo procese bet jei gydytojas nesukalbamas tai sunkiai imanoma

nu ne, kai pasakiau, kad per daug susierzinus, nerandu vietos, numazino cipralexsa iki 1/4. sake, kad buna, kad netinka standartines dozes.
Vartotojo avataras
Parašė mmm
#391309 na pastebejau is savo patirties, kad gydytojai tikrai skirtingi...vieni klauso ir reaguoja i pacienta, o kiti nuraso paciento skundus ant "nerimo" ir sako, kad taip negali buti ir pan. Va dabar papuoliau ant grieztos daktares:) Pradejau lankyti dienos stacionara sia savaite, tai nauja gydytoja ten ir grieztai ji liepe gerti po visa tabl escitalopramo. Vakar isgeriau 1/4 (nieko nejutau), snd jau 1/2 tabl (jutau salutinius gan stipriai). Pasakiau jai snd kad delnai prakaituoja visa diena, rankos dreba, per aktyvi jauciuos, padreba vaizdas akyse kartais ir pan. Sako "cia ne salutiniai, cia tavo nerimas". Nu sory, bet as gal skiriu ka jauciu per savo nerima ir ka nuo vaistu. Zdz liepe rytoj visa tabl isgert, jei noriu pas ja gydytis.
O Alseikiene tai tokia kiek pamenu rami moteriske, klausosi ka sakau, o del vaistu skyrimo nezinau, ji tiesiog "svelniau" juos skiria. ta prasme, kad dave man tada seroxat tablete (didinti liepe nuo 1/4,poto puse ir tt.) ir kartu xanax dave (ji po biski mazinant). tai ir nejutau jokiu salutiniu nes viska xanaxas nueme ko nereikejo justi. man dar tada amitriptiplina trumpam laikui skyre, nors nznau dbr ar jo man reikejo, nes miegu nesiskundziau.
Parašė Mersas
mmm rašė:na pastebejau is savo patirties, kad gydytojai tikrai skirtingi...vieni klauso ir reaguoja i pacienta, o kiti nuraso paciento skundus ant "nerimo" ir sako, kad taip negali buti ir pan. Va dabar papuoliau ant grieztos daktares:) Pradejau lankyti dienos stacionara sia savaite, tai nauja gydytoja ten ir grieztai ji liepe gerti po visa tabl escitalopramo. Vakar isgeriau 1/4 (nieko nejutau), snd jau 1/2 tabl (jutau salutinius gan stipriai). Pasakiau jai snd kad delnai prakaituoja visa diena, rankos dreba, per aktyvi jauciuos, padreba vaizdas akyse kartais ir pan. Sako "cia ne salutiniai, cia tavo nerimas". Nu sory, bet as gal skiriu ka jauciu per savo nerima ir ka nuo vaistu. Zdz liepe rytoj visa tabl isgert, jei noriu pas ja gydytis.
O Alseikiene tai tokia kiek pamenu rami moteriske, klausosi ka sakau, o del vaistu skyrimo nezinau, ji tiesiog "svelniau" juos skiria. ta prasme, kad dave man tada seroxat tablete (didinti liepe nuo 1/4,poto puse ir tt.) ir kartu xanax dave (ji po biski mazinant). tai ir nejutau jokiu salutiniu nes viska xanaxas nueme ko nereikejo justi. man dar tada amitriptiplina trumpam laikui skyre, nors nznau dbr ar jo man reikejo, nes miegu nesiskundziau.

:))) na, manau, kad visi zinome savo busenas ir pazistam save geriau, nei gydytojas, kuris i vidu neilys. As negalejau gert po visa tablete cipralexso, labai jau ne savo kunu buvau.
Vartotojo avataras
Parašė mmm
Mersas rašė:

jo, jinai.kaip suprast nuseria vaistais, pats juk ir gali dalyvaut tm procese, bet visai be vaistu ir nepasveiksi, jei jau perdeta baime vaistams ir t.t.

o kiek laiko tu (ar jūs?:) ) bandei gerti 10mg cipralexo?
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#391312 Man nuo puses tab labai uzkilo salutiniai ir nerimas uzkilo. Tai gal tas nerimas ir sukyla tokioj formoj nuo dozes padidejimo...o kodel seroxata metet?netiko?
Vartotojo avataras
Parašė mmm
#391314 joa, toks kitoks nerimas didinant doze atsiranda, salutiniai ar kas cia nezinau, bet tikrai jaucias peklus doze:) del to daug kas leidzia benzus pavartot kol doze didinam.
nemeciau seroxato, ji geriau per pirma savo ligos epizoda, pries 10 metu. Sugeriau kiek reikejo (metus gal,nepamenu tiksliai). poto pabuvau sveika kuri laika, poto vel atkritau, bet tiesiog i kauna nebenorejau vazineti del atstumo ir vilniuj pradejau ieskotis naujo gyd. Tada bandziau mirtazapina,netiko. Tada valdoxana,netiko. Poto esci, tai tiko. O dabar vel prie jo griztu, tik sunkiai sekas ta pradzia:)
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#391315 Hmm o kodel seroxato nebenorejot? Svoris augo ar kas? As tai atvirksciai Vln radau labai faina ir sukalbama gydytoja bet is Kauno uzknisa vazinet irgi...gal reiks Z.A isbandyti :DD aisku kai pasirysiu vel sest ant chemijos :bloga