Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Lota
#112405 na, man buvo mėnesinės dingę pusę metų, gal daugiau. Tai žiaurioj panikoj buvau,nes endokrinologė dar vienus vaistus paskyrė, o aš manau, kad ir taip jau užtenka tų vaistų.Dabar lyg atsistato , bet man vistiek žiauriai neramu.
Vartotojo avataras
Parašė Melisa
#112451 Man jos niekad nebuvo pastovios, tai ir nežinau, ar AD turi kokį poveikį šiam reikalui...
Parašė Forgiven
#112572 Vartoju kartu su KT, tai problemu kaip ir nera.
Vartotojo avataras
Parašė Edena
#128372 Man kolkas visas, tfu tfu tfu, reguliaru...
Parašė Livit
#130614 AD labai didelio poveikio ciklui neturi kiek teko girdet, bet gal ir kitaip buna, tik va nuo risperidono tai sutrinka , bent jau man taip buvo, taciau tik pakeitus kitu vaistu atsistate per menesi ir vel viksas laiku :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė mmm
#265018 Na man pora savaičių suvėlavo, nes pradėjau Cipralex vėl gerti.
Klausimas čia ir dabar: labai skauda pilvą (na nuo mot. ligų), kaip manot, ar citramoną ar paracetamolį galima išgerti nuo skausmo (juos turiu rankinuke dabar)? Nesaveikaus su Cipralex ir Clonezapam?
Vartotojo avataras
Parašė sandrita
#270051 ad neturejo itakos.kaip buvo diena i diena taip ir liko
Parašė sniegena25
#293730 O aš norėjau pasiklausti, ar jums gerai rodė nėštumo testai?? Nes aš mėginausi įvairius, nes ismegintas buvo nestumo testas internetu, parsisiunciau i namus, rodė neigiamus, ir pasirodo, kad visdėlto nuojauta neapgavo ir nuėjus kraują išsitirti, patvirtino, kad esu nėsčia.