Moderatorius: signs

ParašėKatastrofa
#221675 Olanzapinas tikrai geras neuroleptikas, aišku, ne visiems tinka, tačiau man jis ir miegą sureguliavo, ir nuotaikas.. Ir lomkes nuėmė :achtung Čia svarbiausia.
Parašė sunshine
#222020 Jau beveik 3 mėn geriu zyprexa, ir tikrai gerai jaučiuosi. Negaliu lyginti su kitais vaistai, nes jų ir negėriau, bet pasidarė tiesiog ramiau gyventi. Tik manau, kad nuo jų vakarais anksti darausi mieguista, vakarėliuose tai išvis neatpažįstamai pasikeičiau ir visi tai pastebi. Be to, padidejo apetitas ir apskritai pirmą dienos pusę sunku pajausti sotumą, tai pusę dienos pravaikštau alkana.
Parašė bevardo
#228866 geriu siuos vaistus, pradzioja apetitas ziauriai padidejo, bet po poros menesiu gerimo, lyg ir sumazejo apetitas, tai dziaugiuos.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#228961 Man olanzapinas gerai veikia , numusa nerima , tik kad svoris auga nuo jo:)
Parašė bevardo
#229669 ar čia man vienam, ar ir kitiems geriant šiuos vaistus neturi visiškai energijos, jėgų? Negaliu normaliai darbo dirbti, nes jaučiuosi toks išsekęs.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#229683 Atima jie daug jegu , negeriant zymiai daugiau energijos , bet va neina negert ... :)
Parašė bevardo
molochas rašė:Atima jie daug jegu , negeriant zymiai daugiau energijos , bet va neina negert ... :)

o gal yra kitu vaistų, kurie neatima energijos, ar kokia kitokia išeitis?
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#229696 Turi gydytojo klaust , bet jai antipsichotikai tai kad neslopintu nebuna manau :)
Parašė bevardo
molochas rašė:Turi gydytojo klaust , bet jai antipsichotikai tai kad neslopintu nebuna manau :)

reiks gydytojo klausti, ka cia galima padaryti
Vartotojo avataras
Parašė Asta0
#230712 Man jegas atgauti tik kava padeda. Kitaip darbe mieguista ir darau klaidu.
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#230722 Ziaurus vaistas...jokio noro sex reikaluose.,ir svorio nemazai priaugau..geriu po 10mg + mirtezapinas..zodziu..baisu! :keks
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#230730 Ne visiem vienodai tinka :) Man gerai nuo jo ... Tik svorio priaugau :)
Vartotojo avataras
Parašė memfis25
#232656 geriau zyprexa 100mg per diena,bet tai pries penketa metu.nerima sukelia,priaugau svorio 15 kg vien nuo sio vaisto...
Parašė Dep
#237647 Ar kam nors teko vartoti Zyprexa _kartu_ su Rispolept Consta pereinant nuo vieno vaisto prie kito?