Moderatorius: signs

Ar vartojate AD?

43
17%
183
72%
29
11%
Vartotojo avataras
Parašė Ars Velvetica
#129342 Coaxil 12,5 mg x 3 k.
Lamictal 25 mg
Rispolept 1 mg (0,5 mg ryte ir vakare)
Xanax 0,5 mg (pakanka 0,25 mg) - situaciniam nerimui, panikai.
Fluanxol (0,5 mg) pasilikau kai kuriai atvejais nerimui ir smarkesnei įtampai šalinti vietoje Xanax.
Vartotojo avataras
Parašė Ars Velvetica
#130130 Ok, keičiam gydymo taktiką:

Cipralex 10 mg
Lamictal 100 mg
Rispolept 150 mg

Tiek žinių po konsultacijos.
Vartotojo avataras
Parašė Silva
#130137 Cipralex 10 mgryte
Bromezepama kartais
Vartotojo avataras
Parašė sumersara
#130265 Rispolepto 3 mg.
Cipralex 10 mg.
nerima slopinu valerijono tabletemis, arbatomis ir kartais Spitomini
Vartotojo avataras
Parašė Ars Velvetica
#130269 Bet keista, jog nepasireiškia nerimą slopinantis Cipralex poveikis. O Spitomin (bušpironą) juk reikia gerti kelias savaites efektui pasiekt?
Vartotojo avataras
Parašė sumersara
#130346 Cipralex tikrai mazina nerima, bet kartais extra atvejais imuosi papildomu priemoniu, kaip hemeopatiniai vaistai. Man gydytojas vos neprimigtynai siulo gerti chlonazepama, bet negeriu, nes bijau priprasti, mano brolis priklausomas nuo sio vaisto.
Vartotojo avataras
Parašė sumersara
#130348 Norejau paklausti, jau minejau jog geriu rispolepto 3 mg., juos geriu vakare pries miega visus is karto (gydytojas siuo klausimu nelabai kalbus) gal man reiketu kitaip vartoti, kad tolygiai pasiskirstytu? Bijau pati eksperimentuoti, gydytojas nelabai suinteresuotas ieskojimais man geriausio varianto.
Vartotojo avataras
Parašė Ars Velvetica
#130353 Aš tikiu, kad tik gydytojo-paciento dialogas yra veiksmingas kelias siekiant stabilizuoti būklę ir/ar pasiekti remisiją.

Gydytoja man aiškiai rekomendavo eksperimentuoti su paskirtos dozės paskirstymu per parą. Kaip ji pati teigia, teorinius vaistų veikimo pagrindus mes žinome, bet turime taikyti kiekvienam žmogui atskirai, kad ir ką besakytų tyrimai. Absoliutūs apibendrinimai neišvedami iš jokių tyrimų, duomenis tegalima tikslinti kas kelerius metus, didinti imtis, keisti metodikas, tačiau tai rodys tik galimą statistinį patikimumą.

Sumersara, tavo vietoje Rispolept gerčiau 1 mg ryte ir 2 mg vakare (jei prastesnė situacija su miegu). Bent jau taip pats šiuo metu geriu - mažesnę dozę iš ryto, didesnę vakare.
Parašė Livit
#130602 As rispolepta geriau tai 0.5 mg per pietus ir vakare 2 mg, veliau tik vakare, bet ziauriai augo svoris ir sutriko ciklas, tai nutrauke gydytoja, pakeite i seroqueli, tai sitas vaistukas tikrai labai padejo :super
As manau, kad reiketu pasikliauti gydytoju, nebent juo nepasitikit
Vartotojo avataras
Parašė nakviša
#131719 Seroxat 20 mg ryte ,20mg dieną
Lorafen 2,5mg nakčiai
.retkarčiais bromazepam.
Parašė apple
#131721 žiuriu dauguma jūsū po daug vaistu vartoja i diena...
Vartotojo avataras
Parašė sumersara
Livit rašė:As rispolepta geriau tai 0.5 mg per pietus ir vakare 2 mg, veliau tik vakare, bet ziauriai augo svoris ir sutriko ciklas, tai nutrauke gydytoja, pakeite i seroqueli, tai sitas vaistukas tikrai labai padejo :super
As manau, kad reiketu pasikliauti gydytoju, nebent juo nepasitikit

o nuo seroquel svoris neauga?
As vartoju rispolepta 3 mg. vakare, tai per metus ti 5 kg. priaugau, dabar lyg stabilizavosi, tikiuosi nebedides
Parašė Nematoma
#132069 Naujai paskirta vaistų dozė:
pirmą dieną Elontril 150 mg
antrą dieną Elontril 300 mg
Xanax po 0,5 mg tris kartus per dieną
Mirtazapin Actavis 15 mg vakarais prieš miegą
Vartotojo avataras
Parašė Asta0
#132269 Zyprexa 2.5 mg vakare
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#132273 r:1/4 Tiapridal, 1/2 Fluanxol; p:1/4Tiapridal, nakvišų aliejus; v:1/4 Tiapridal, Triptan forte; +MagniB6 kai silpniau