Moderatorius: signs

Parašė Mersas
biggie rašė:jei nemiga depresijos pasekme, tai reikia ir depresija gydyt, ne is karto gydytojai pastebi, ypac jei seimos gydytojai raso trazodonus.

Bet gydytoja nebezino ka rasyt, isitvere i kelis vaistus, o tie nepadeda. Gal zinot pas ka nieit privaciai, pats juk neisirsysi sau
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
Sakura rašė:Aš taip pat su nemiga gyvenu. Buvo išrašyta ir kviatiapinas, ir truxol, ir dabar tritticas, bet nuo visų jaučiuosi zombiškai kitą dieną, apspangusi, be koncentracijos, dar daugiau nerimo ir liūdesio nuo tokios bejėgiškos būklės.... o pats užmigimas irgi negarantuotas, išgeri kokią vienuoliktą - užmiegi ketvirtą nakties, o atsikeli kaip zombis..
taigi, nusprendžiau nebevartoti. Vienintelis vaistas, kurį sau leidžiu ir kuris padeda, o svarbiausia - neturi man jokio šalutinio poveikio - xanax. Kartais prieš miegą puse tabletės, kartais dienos metu, kai nerimas apsėda..

Man irgi panašiai, tik tiek kad aš tu Trittico retard miegu, bet diena neduok tu Dieve - atrodo dar didesnis nerimas nei prieš vaistus, o depresinės nuotaikos atsiranda bent man, kai supranti, kad tavęs vaistai neveikia ar blogina situaciją, atrodo, kad tau jau vaistų neatras, bent kai pats nepajėgi gerinant mintis kapstytis. Xanax problemos neišspręs, kaip ir man lexas ar relanium dienos metu, nes atsikeli ir vėl iš ryto tas pats. Reikia keisti viską nuo pagrindų, tik aš dar neradau atsakymo kaip....
Tiesa, pradėjau sportuoti ir lankau psichoterapiją.
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
Mersas rašė:
biggie rašė:jei nemiga depresijos pasekme, tai reikia ir depresija gydyt, ne is karto gydytojai pastebi, ypac jei seimos gydytojai raso trazodonus.

Bet gydytoja nebezino ka rasyt, isitvere i kelis vaistus, o tie nepadeda. Gal zinot pas ka nieit privaciai, pats juk neisirsysi sau

Gal reikia pakeisti psichiatrą tau? Aš tai giliai širdyje manau, kad vistiek yra tokie vaistai, kurie padės, kad ir kaip pačiai būtų sunku tikėti po nusivylimo vaistais. Šiaip aš ir nusiteikimą pozityvų turėjau prieš pradedant vaistus, tikėjau, kad Cipralexas mane išgelbės, bet - nė velnio. Bet vistiek turi būti kažkokia vaistu kombinacija.
Parašė Mersas
SantaMonica rašė:
Mersas rašė:

Gal reikia pakeisti psichiatrą tau? Aš tai giliai širdyje manau, kad vistiek yra tokie vaistai, kurie padės, kad ir kaip pačiai būtų sunku tikėti po nusivylimo vaistais. Šiaip aš ir nusiteikimą pozityvų turėjau prieš pradedant vaistus, tikėjau, kad Cipralexas mane išgelbės, bet - nė velnio. Bet vistiek turi būti kažkokia vaistu kombinacija.

Tai reiktu, bet nzn pas ka cia eit, kas ismano tu
Vaistu kombinacijas
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
#400433 Jei Vilniuje gyveni, skaičiau neblogų atsiliepimų apie Gintarą Daubarą, bet pati ten neinu, tai sunku iš savo pusės kažką pasakyti.
Parašė Mersas
SantaMonica rašė:Jei Vilniuje gyveni, skaičiau neblogų atsiliepimų apie Gintarą Daubarą, bet pati ten neinu, tai sunku iš savo pusės kažką pasakyti.

Aciu
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
#400455 Nuo vakar nutraukiau Trittico Retard (nebeapsikenciau galvos sunkumo ir svaigimo) ir ka - siandien apturejau panikos ataka (tiesiog stovejau prie keptuves ir kepiau blynus viena su vaikais namie). Ziauriai sunku...Kaip jus tvarkotes? Tikiu, kad dauguma dirbanciu - kaip darbe istveriat?
Parašė Mersas
SantaMonica rašė:Nuo vakar nutraukiau Trittico Retard (nebeapsikenciau galvos sunkumo ir svaigimo) ir ka - siandien apturejau panikos ataka (tiesiog stovejau prie keptuves ir kepiau blynus viena su vaikais namie). Ziauriai sunku...Kaip jus tvarkotes? Tikiu, kad dauguma dirbanciu - kaip darbe istveriat?

na, visaip yra buve, patikek. reikia vaistu derinio tinkamo. Man asmeniskai padejo cipralexs, kvetiapinas kazkiek, bet tik trumpam.
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
#400475 Zodziu buvau siandien pas gydytoja ir israse Velanlaxine 75mg, bet paziurejau atsiliepimus, tai nedaug zadantys. Norejo israsyti siuntima i ligonine, kad istirtu vaistu netoliaravima, bet sakau dar bandom, juk Kaledos :) Kalbejo apie skyriu Kairiukscio g. Vilniuje, bet nieko panasaus nerandu, tik dermovenerologijos skyriu...Meldziuos, kad vaistai suveiktu, nes siandien toks depresonas buvo uzejes, kad niekas nepades :(
Vartotojo avataras
Parašė western
SantaMonica rašė:Zodziu buvau siandien pas gydytoja ir israse Velanlaxine 75mg, bet paziurejau atsiliepimus, tai nedaug zadantys. Norejo israsyti siuntima i ligonine, kad istirtu vaistu netoliaravima, bet sakau dar bandom, juk Kaledos :) Kalbejo apie skyriu Kairiukscio g. Vilniuje, bet nieko panasaus nerandu, tik dermovenerologijos skyriu...Meldziuos, kad vaistai suveiktu, nes siandien toks depresonas buvo uzejes, kad niekas nepades :(

Del viso pikto radek nuo nedideliu doziu. Man jis toks... diffrent animal.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
SantaMonica rašė:Zodziu buvau siandien pas gydytoja ir israse Velanlaxine 75mg, bet paziurejau atsiliepimus, tai nedaug zadantys. Norejo israsyti siuntima i ligonine, kad istirtu vaistu netoliaravima, bet sakau dar bandom, juk Kaledos :) Kalbejo apie skyriu Kairiukscio g. Vilniuje, bet nieko panasaus nerandu, tik dermovenerologijos skyriu...Meldziuos, kad vaistai suveiktu, nes siandien toks depresonas buvo uzejes, kad niekas nepades :(

Gavai labai stipru antidepresanta, kuris skirtingai veikia 75-375mg dozese. Jei venlafaxinas neistrauks, tai daug vilciu i antidepresantus nedeciau, nes jis ir taip skiriamas sunkesnems depresijos formoms.
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
#400486 O kaip del generalizuoto nerimo sutrikimo? Man lyg sitas pripazintas. Biski sunerimau, o kas tada pades? Zinau zinau, reikia dirbti su savim...
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
western rašė:

Joa, nuo 75 mg. O kaip tau jis pasireiske?
Parašė Mersas
SantaMonica rašė:O kaip del generalizuoto nerimo sutrikimo? Man lyg sitas pripazintas. Biski sunerimau, o kas tada pades? Zinau zinau, reikia dirbti su savim...

Lyrica padeda kitiems
Vartotojo avataras
Parašė western
SantaMonica rašė:
western rašė:

Joa, nuo 75 mg. O kaip tau jis pasireiske?

Salutiniai buvo nepakeliami. Nerimo atakos iki slapios kaktos, apetito dingimas, miego sutrikimai. Po 3 paru siaip ne taip uztrumpinau si vaista ir dar po triju paru siaip ne taip atsigavau ir grizau i ritma. Pradejau knistis wtf po uzsienio forumus, tai radau pora postu, kad zmones nuo puses tabletes visa savaite atsigavinejo. Bet cia labai labai reti atvejai. Tiesiog taip sukrito nepalankiai kortos:) Gerk ramiai, tiesiog stebek save.
O lyrica tai jooo, mano vaistas. Stebuklas kol kas:) Pradejau gert po 3 tabletes, viskas ciki, dar negaliu patiket, dar vis netikiu.