Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#274765 Pradedi apie vaistus, o po to apie diagnozes, apsispręsk. :achtung Yra šizoafektinio tema skilty "Kitos psichikos ligos". =) =)

Aš norėjau paklausti... ar realu, kad geriant seroquel XR alkis buvo nežmoniškas, o perėjus prie ketipinoro nebėr to baisaus alkio? Vaistas kaip ir tas pats. :bloga
Parašė anivika
#274866 Skaiciau ir sizoafektinio skyreli, deja kaip ir as dabar nukrypau nuo pagrindines temos, ten zmones irgi nukrypsta, tad atsakymu neradau...Parasiau cia, nes geriu situos vaistus, pamaniau gal bus su tokia pacia kaip mano diagnoze zmoguciu, kurie galetu pasidalint informacija.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#274869 Gerai, gerai, nepyk. :) Man dažnai norisi, kad viskas tvarkingai pedantiškai į lentynėles būtų sudėta. :achtung :bloga Pabandysiu padėt...
Mano diagnozė f.25.1 -šizoafektinis su depresija. Man seroquel išrašo dėl paranojų (plius haloperidol). Jei kaip tu rašai, tau buvo psichozė, tai dėl to ir išrašo seroquel, kad nesikartotų. Nors jei buvo ji prieš du metus, tai nežinau ko taip ilgai tęsia, profilaktikos dėlei, matyt.
Jei abejoji dėl savo diagnozės kreipkis pas gydytoją arba išvis pas kitą gyd., jei nesutari su saviškiu.
Pvz., man diagnozavo f25.1 gal tik prieš du metus. Tik dabar pradėjau abejot ar man tikrai paranojos... Gal man obsesijos... Nesuprantu kur tarp jų riba... Kadangi mano gyd. atostogauja, eisiu pas pavaduojančią ir bus dviguba nauda, sužinosiu apie tą ribą ir kito gyd. nuomonę dėl mano diagnozės. :DD Taip ir tu nebijok klaust gyd. ir abejot dėl diagnozės, tau turi viską išaiškint psi-...
O kvetiapinas yra antipsichozinis vaistas. Dar įdomu kiek jo geri? Nes mažom dozėm jis taikomas ir nuo nemigos...
Parašė anivika
#275283 Dekui uz informacija...siaip tikrai labai mazai zinau apie savo liga ir vaistus...geriu po 300mg. vakare. Gal nuo nemigos, nes jei negerciau jauciu galiu nemiegot visa para, nors sunku pasakyt, kai taip ilgai sedziu ant vaistu.na kaip nors bandysiu kalbet su savo gydytoja, nors jos ten labai skuba, kai poliklinikoj :) dar karta dekui ;)
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#275469 Man sitas vaistas vienintelis budas uzmigt
Parašė svetimapalata
#275521 o man šitas vaistas kelia nežmonišką alkį....
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#275587 svetimapalata, man irgi, bet kai perėjau nuo seroquel XR prie ketipinoro lyg mažesnis alkis. O gal aš čia taip įsikaliau į galvą. :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#275684 o man visai nukrito svoris kaip prie jo perejau nuo 97 iki 72
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#275685 Molochai, vo, brač :super
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#275688 :super :super :super
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#275714 Faina
Parašė svetimapalata
#275808 pavydžiu, nes man tai tik auga..
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#276061 mano norm. svoris buvo 75 ,pradejau olanzapina iki 97 priaugo ,ziauriai atrodziau ,dabar tik 72 ,praktiskai galiu per diena karta valgyt ir uztenka ,aisku jai yra fizinis kruvis tada kitaip
Parašė svetimapalata
#276090 o aš galiu kiaurą dieną valgyt ir gulėt, valgyt ir gulėt..užknisa...
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#276100 nu as ir daugiau nei pora metu tokiu apturejau :bloga ateis ir tau laikas ,kaip pageres =)