Moderatorius: signs

Parašėhappymouse
#307685 Kažkur pusantro mėnesio juos vartoju (iš pradžių po 15mg vakare, bet išėjus iš krizių centro susimažinau iki 7,5mg, nes per daug slopino, nors ir vakare gerdavau, bet ryte nesugebėdavau iš lovos atsikelt ir visą dieną nebūdavo jėgų; dabar to 7,5mg man sočiai), miegas tikrai geras, o su apetitu tai galima susidorot, jau pastebėjau, kad pas mane dominuoja emocinis valgymas ir valgymas iš nuobodulio. Nors pradėjus juos vartot svoris šoktelėjo keliais kg, bet čia tikrai niekai palyginus su tuo, kaip jie aptvarkė savijautą. Tik truputį neramu, kad ir prie jų priprasiu greitai (prie leidžiamo rispolepto per metus taip priprato organizmas, kad teko didint dozę nuo 37,5mg iki 50mg), bet dar bus matyt, kaip čia bus, vis tiek geriu net mažiau nei minimalią dozę (nors jie man nėra pagrindiniai vaistai, tai gal dėl to)
Vartotojo avataras
Parašė Emocija
#307686 Aš tik šituos vartoju, vakare po 30mg vieną tabletę, pastebėjau, kad aktyvina man labai sapnus ir košmarus, o kaip jums su sapnais?
Parašėhappymouse
#307691 Man kažkaip su sapnais nieko. Bet šiaip teko patirt anksčiau, kad šituos vaistus bandant nutraukt tada sapnai tokie būna, kad oi oi. Na, ir vartojimo pradžioj irgi kažkiek būna tas užaštrinimas sapnų ryškumo.
Vartotojo avataras
Parašė Doratela
Sigitutė rašė:Būsiu linkusi į anoreksiją, nes tikrai valgau ne kaip žvėris, nors būna valgymų suintensyvėjimas, bet aš tai lyginu grynai su emocijomis. Kadangi buvau dėl valgymų griežtai auklėta, kad būtina pavalgyt, gal dėl to išvengiau dar vienos ligos. Galėdavau nevalgyt, bet save prievartaudavau, nes žinodavau kad jei nevalgysiu mirsiu.

Na tada sveikintina, kad patenki i tą dešimtuką procentų, kuriems neauga svoris dėl šio vaisto naudojimo... Man deja nepasisėkė. Mano ūgis 174cm, prieš naudojant mirtą svėriau 60 kg, dabar sveriu virš 70 :bloga ....Tikiuosi numesti juos kaip nors artimiausiu metu ...
Parašė IMissYou
Sigitutė rašė:Aš tik šituos vartoju, vakare po 30mg vieną tabletę, pastebėjau, kad aktyvina man labai sapnus ir košmarus, o kaip jums su sapnais?

Nemaza doze israse.. 15 per akis turetu but
Vartotojo avataras
Parašė Emocija
#307739 Aš nesakau kad neauga, auga, bet kaip kiti rašė pamišimas dėl maisto, man taip nėra. Aš juos vartoju gal kokie bus greit trys mėnesiai. Bet man tik į naudą priaugimas, nes sakau buvo kad svėriau 48kg., dabar svoriu aš patenkinta.
Vartotojo avataras
Parašė Emocija
IMissYou rašė:
Nemaza doze israse.. 15 per akis turetu but

Aš ir galvojau kad užtektina, bet padidino, mėnesį vartojau po 15mg
Vartotojo avataras
Parašė Peleda
#307742 Šį vaistą - Mirzaten'ą vartoju ir aš. Vieną tabletę (15mg) išgeriu vakare, tai po 40 min. lūžtu. :achtung Jei jau reikia anksčiau keltis, tada geriu tik puse, nes tada neįmanoma atsikelti. Dėl svorio, tai irgi teko girdėti, kad priaugama jo. Na, mano atveju nieko panašaus nebuvo. Toks sutapimas buvo, kad net numečiau kg. Bet su vaistu tai nesusiję. :) Net patys gydytojai šiek tiek nustemba, kad nuo šio vaisto, svoris man nedidėja. :)
Vartotojo avataras
Parašė Emocija
#307743 Pradžioje ir aš lūždavau, buvo atvejų kad neišgėriau pamiršau pora kartų, skirtumo labai didelio nepastebėjau :achtung , nesuprantu dabar jau aš jo poveikio.
Parašė Linaaa
Sigitutė rašė:Pradžioje ir aš lūždavau, buvo atvejų kad neišgėriau pamiršau pora kartų, skirtumo labai didelio nepastebėjau :achtung , nesuprantu dabar jau aš jo poveikio.

Ir as buvau pradejus vartot remerona,sapnai košmariški,ryte neimanoma atsikelt,jokiu jegu,dar didesnis nerimas ir baime,mieguistumas ne tas zodis,ne gyveni bet egzistuoji,spaudimas krito dar labiau,sirdies ritmas sumazejo iki 54.O apie kazkokius darbelius namie net negalvok,vos arbatos pasidarydavau.Zodziu sakiau ''galas'' bus,vyras issigando grizes is darbo.Apetito jokio ,zodziu meciau,nes neištveriau kaip blogai.O pas gydytoja tik po 3 savaiciu.Kai anksciau lankydavaus pas gydytja,tai derindavo antidepresantus su raminamaisiais,kad nebutu didelio salutinio paoveikio,o dabar liepe kentet,islaukt kol pageres.Kaip gali pageret jei ejo blogyn...Praradau vilti eilini karta...
Parašė Linaaa
Baran rašė:o dieve, pats turbut baisiausias mano vartotas vaistas, apetitas nuo jo zveriskas ir diena, ir nakti, o svarbiausia toks mieguistas vaikstai kaip nuo zyprexos, kaip zombis, nieko nesinori tik guleti.. daugiau jokiu noru nera, uzslopina.. uzzombina kaip reikalas, trumpai tegeriau ir meciau nafik...

Pritariu,ir man tas pats,bet as jau jegu ir vaiksciot neturejau....
Vartotojo avataras
Parašė Emocija
#309221 Greitai bus kaip 4 mėn. geriu ir šiandien jaučiuosi nelabai, labai užslopinta, "zombėju" ir aš pasirodo :D , reikės pasikonsultuot gal man pakaktų ir 15mg.
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#313865 nezinau ar cia man nuo mirtazapino ryta atsikeliu galva kaip isvakaro geram vakarelyje pabuvojes daugiau iki pietu liktais isivaiksto geriu 30mg
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#313868 o skysciu geri pakankamai? Gal nepasisalina arba tebeslopina
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#313872 na kad normaliai skysciu geriu tiesa pastebejau kad gerokai patinusiom akim atsikeliu bet daktare sake kad nuo mirto tas patinimas gali buti