Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Cuddle
#309300 Gal 3 ar 4 kartus bandžiau Sertraliną gerti. Nes kiekvienas psichiatras pirmiausia rekomenduoja jį vidutinei depresijai ir obsesinėm mintim su kompulsijom. Bet kaip netikdavo taip netikdavo. Labai didelis drebulys prasidėdavo iškart išgėrus, mieguistumas, kūno sustingimas.. Tai daugiau nebeplanuoju bandyt gert. Pasirodo, kadangi turiu genetinę ligą, tai šis vaistukas yra jai kensmingas. Tai ir paaiškina, kodėl netiko.. :)
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#309952 o as geriu jau menesi bet nei geriau nei blogiau turbut reikia laiko...
Vartotojo avataras
Parašė Emocija
cideksas rašė:o as geriu jau menesi bet nei geriau nei blogiau turbut reikia laiko...

Tikrai taip, reikia dar palaukt... :)
Vartotojo avataras
Parašė groowax
#309974 Vartoju Sertraliną 100 mg jau seniai; geras ir pasiteisinęs vaistas.
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#310026 As 3 rusiu geriu jau trecias menuo sertalin coaxil ir mirtazapin dar tripidal kad nerima nuimtu bet kartais nenuima tai bromezepamo puse tabletes isgeriu o vakare pries miega mirtazapino puse 15mg nes jei visa suciulpiu ryte kaip po gero baliuas galva skauda ir lorofen su zolpidem po tabletyte tai miegu gerai kaip su narkoze :shock: bet vistiek tiek vaistu geriu o pagerejimo nejauciu nieko nesinori daryti net seksas nebedomina ka jau kalbeti apie kazkoki darba dar noreciau paklausti ar man imanoma bus invaliduma gauti 1men gulejau stacionare man nustate F33.1(vidutinio sunkumo pasikartojanti depresija:) ir jau 1.5 biliotenis gydausi ambulatoriskai psichiatre dar nieko nesneka apie tai kazkaip nepatogu klausti. Aciu is anksto
Vartotojo avataras
Parašė Emocija
cideksas rašė:dar noreciau paklausti ar man imanoma bus invaliduma gauti 1men gulejau stacionare man nustate F33.1(vidutinio sunkumo pasikartojanti depresija:) ir jau 1.5 biliotenis gydausi ambulatoriskai psichiatre dar nieko nesneka apie tai kazkaip nepatogu klausti. Aciu is anksto

Mano ta pati diagnozė, net minties nekilo kad man reik invalidumo, kodėl tau prireikė?
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#310045 na delto kad kazkaip ilgiau nei 3 menesius daugiau biliotenio neduoda kiek girdejau, o veikti kazka nesinori tuo labiau dirbti stoviu darbo birzoj jei nebetias biliotenio darbo birza gali pasiulyti koki darba...
Vartotojo avataras
Parašė Emocija
#310047 Na aš ir stoviu darbo biržoje ir nesiūlo jie jokių darbų, ir ne taip lengva susirasti ir prie didelio noro. Amžinai tokios būsenos tikiu kad nebūsi, ateis pagerėjimas, o ir darbinė energija grįš.
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#310049 na as ir tikiuosi o tu jau senai sergi kaip tau savijauta
Vartotojo avataras
Parašė Ars Velvetica
#313349 Ar kas nors esate pastebėję subjektyvų skirtumą vartojant kitus sertralino preparatus, o ne originalą Zoloft, pvz., Asentra, Orion Sertralin, Sertralin Actavis ir pan.?
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#313365 na as geriau orion 50mg paskui israse 100mg bet vaistineje neturejo orion tai dave actavis 100mg po keliu dienu vartojimo pradejo skaudeti inkstus nezinau ar cia sutapimas sumazinau iki 50mg praejo skaudeti
Parašė Karmen
#317978 Ar yra kas šiuo metu geria šituos vaistu?
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#318129 as geriu 100mg bet patarciau pirkti asentra kompanijos nes tai orginalas o kitu firmu pvz actavis, orion yra kopijos
Parašė alanas
#329445 Gal žinote, kur būtų galima gauti Zolofto be recepto? :) I PM..
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
cideksas rašė:as geriu 100mg bet patarciau pirkti asentra kompanijos nes tai orginalas o kitu firmu pvz actavis, orion yra kopijos

Originalas yra Zoloft ;)