- 2014 03 26, 17:12
Jau kurį laiką geriu ir galiu pasakyti, kad man asmeniškai nusiraminti visai nepadeda. Tik sukelia mieguistumą ir ramų miegą, tačiau nerimo nepanaikina..
Moderatorius: signs
- 2014 03 26, 19:07
man jis ir nelabai padeda..
- 2014 03 26, 21:11
Man jo skirtumas nuo klonazepamo buvo tik tiek kad labai sapnuot pradejau
o siaip nieko daugiau nerima sodina ,bet kaina ir grazi ...
o siaip nieko daugiau nerima sodina ,bet kaina ir grazi ...
"Apie save dar pakutinį parašysiu komentarą ... O ką apie mane ... ką apie mane ... pala pala ..." (bandau tapt sveiku internautu)
- 2014 04 13, 10:55
Na, vienas iš priklausomybės bruožų - norint pasiekti ankstesnį efektą reikia vis didesnės dozės. Kitas dalykas - neišgėrus vaisto prasideda abstinencijos sindromas. Ima nerimas, pila prakaiktas, dreba rankos, pakyla temperatūra ir panašiai... Tas pats kas ir nutraukus alkoholį. Todėl ilgą laiką geriant Xanaxą reikėtų jį keisti kitu vaistu. Jei neišeina be raminamų, reikia juos bent jau kaitalioti tarpusavyje - taip galima išvengti fizinės priklausomybės.
- 2014 04 13, 14:55
Aciu uz atsakyma, gal man ne panikos priepoliai,o didziule priklausomybe
malonas rašė:Na, vienas iš priklausomybės bruožų - norint pasiekti ankstesnį efektą reikia vis didesnės dozės. Kitas dalykas - neišgėrus vaisto prasideda abstinencijos sindromas. Ima nerimas, pila prakaiktas, dreba rankos, pakyla temperatūra ir panašiai... Tas pats kas ir nutraukus alkoholį. Todėl ilgą laiką geriant Xanaxą reikėtų jį keisti kitu vaistu. Jei neišeina be raminamų, reikia juos bent jau kaitalioti tarpusavyje - taip galima išvengti fizinės priklausomybės.
Aciu uz atsakyma, gal man ne panikos priepoliai,o didziule priklausomybe
- 2014 04 13, 19:58
taip pat reikėtų atsižvelgti į tai, kad tai nebūtų kitas benzodiazepinų grupės vaistas. nes priklausomybė grynai ne nuo xanax, o nuo benzodiazepinų. man žinomi benzodiazepinai yra xanax, relanium, bromazepam, clonazepam, nitrazepam... dar kažkokių žinau keletą. gydytojas man čia taip sakė apie šios grupės vaistus. juos galima keisti silpnais neuroleptikais (truxal, tisercin, t. t.), jeigu problema yra su miegu. tačiau irgi nelabai geri jie, irgi organizmas pripranta greitai ir nebeveikia, bent jau man. ką aš išbandžius, tai zolpidemum, kiek žinau, jis yra ne šios grupės vaistas, taip pat ir ne neuroleptikas, tai man jis padėjo, tačiau kažkokios euforinės haliucinacijos man nuo jo(ir taip, jis miegui skirtas grynai).
malonas rašė: Todėl ilgą laiką geriant Xanaxą reikėtų jį keisti kitu vaistu.
taip pat reikėtų atsižvelgti į tai, kad tai nebūtų kitas benzodiazepinų grupės vaistas. nes priklausomybė grynai ne nuo xanax, o nuo benzodiazepinų. man žinomi benzodiazepinai yra xanax, relanium, bromazepam, clonazepam, nitrazepam... dar kažkokių žinau keletą. gydytojas man čia taip sakė apie šios grupės vaistus. juos galima keisti silpnais neuroleptikais (truxal, tisercin, t. t.), jeigu problema yra su miegu. tačiau irgi nelabai geri jie, irgi organizmas pripranta greitai ir nebeveikia, bent jau man. ką aš išbandžius, tai zolpidemum, kiek žinau, jis yra ne šios grupės vaistas, taip pat ir ne neuroleptikas, tai man jis padėjo, tačiau kažkokios euforinės haliucinacijos man nuo jo(ir taip, jis miegui skirtas grynai).
- 2014 04 14, 16:41
O kas būna perdozavus šių vaistų?
- 2014 04 14, 16:56
Mieguistumas, apkvaitimas, koordinacijos ar kalbos sutrikimas, gali būti ir koma.
Aš.mirštu. rašė:O kas būna perdozavus šių vaistų?
Mieguistumas, apkvaitimas, koordinacijos ar kalbos sutrikimas, gali būti ir koma.
- 2014 04 14, 23:25
Kątik truputį per daug išgėriau, tai einu kaip girta. Daužaus ir trankaus į sienas. Galvoju ar nuo to čia?
- 2014 04 15, 03:12
Gali būti.
- 2014 04 15, 07:19
Kokia ta dozė per daug? Stiprios panikos priepoliu metu aš išgeriu 3 mg.
Jei teisingai pamenu, prieš kokį 17 metų Xanax buvo ir 7 mg stiprumo, paskui jis dingo. Dabar didžiausias 1 mg.
Aš.mirštu. rašė:Kątik truputį per daug išgėriau, tai einu kaip girta. Daužaus ir trankaus į sienas. Galvoju ar nuo to čia?
Kokia ta dozė per daug? Stiprios panikos priepoliu metu aš išgeriu 3 mg.
Jei teisingai pamenu, prieš kokį 17 metų Xanax buvo ir 7 mg stiprumo, paskui jis dingo. Dabar didžiausias 1 mg.
- 2014 04 15, 11:57
Viskas ok man kind of. Vakar normaliai paeiti negalėjau, buvau kai visiškai girta. Greit nulūžau. Šiandienos pasekmės, kad nepamenu vakar dienos puse dalykų, neatskiriu kas vyko realybėj, kas sapne, naktį kažkam priskambinėjau ir prirašinėjau sms, ko irgi nepamenu, šiandien visiškai nesava aš. Žodžiu, amnezija prasidėjo
Noriu haliucinacijų, per mažai išgėriau, kitą kartą pasistengsiu labiau. :s
Noriu haliucinacijų, per mažai išgėriau, kitą kartą pasistengsiu labiau. :s