Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė biggie
#322112 isgeriau 20mg olanzapino, tai pagaliau gerai miegojau ir nuotaika gera :) 10mg man per mazai matyt del to, kad esu vyras ir rukau cigaretes, abu sie faktoriai itakoja olanzapino pasalinima
Vartotojo avataras
Parašė VVika
biggie rašė:isgeriau 20mg olanzapino, tai pagaliau gerai miegojau ir nuotaika gera :) 10mg man per mazai matyt del to, kad esu vyras ir rukau cigaretes, abu sie faktoriai itakoja olanzapino pasalinima

matai kaip skirtingai. As nuo 5 mg proteju o tau 20 mg liuks. Nuo ko tu geri olanzapine? Miegui geri dar kazka? O savo benzodiazepine geri vakare?
Labai noreciau susitvarkyti savo miega ir atsikratyti klonezepamo. Sako, kad antidepresantai sutvarko miega, bet man jie tikrai to nepadare per eile metu.
Parašė K2_fujativeK2
biggie rašė:isgeriau 20mg olanzapino, tai pagaliau gerai miegojau ir nuotaika gera :) 10mg man per mazai matyt del to, kad esu vyras ir rukau cigaretes, abu sie faktoriai itakoja olanzapino pasalinima

vyras ar moteris cia nelabai turi reiksmes.
Parašė K2_fujativeK2
VVika rašė:

matai kaip skirtingai. As nuo 5 mg proteju o tau 20 mg liuks. Nuo ko tu geri olanzapine? Miegui geri dar kazka? O savo benzodiazepine geri vakare?
Labai noreciau susitvarkyti savo miega ir atsikratyti klonezepamo. Sako, kad antidepresantai sutvarko miega, bet man jie tikrai to nepadare per eile metu.

tavo atveju mirtazapinas geriausiai tiktu tik jy per greit nutraukei.
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#322116 Man kyla minciu, kad olanzapine 2.5 mg man reikia gerti net ne kas vakara, o kas antra vakara, tada gal ir visai nesvaigs galva ir nuotaika bus pakenciama. Tiesa pasakius, durnizmas cia man taip zaisti su tuo olanzapine, bet ka daryti, kad pakaitine daktare nenori gilintis I mane o manoji parsiras tik po menesio. Su kvetiapino 25 mg. irgi nezinau ar verta prasideti kaip su stabilizatorium. Bet, kai mane veikia net tokios mazos dozes vaisto, gal ir tiks man maza doze kvetiapino. Kazkokia vista as su svaigstancia galva. Dar keista, kad nieko nesidaro nuo paroksetino 40 mg :D:D:D
Vartotojo avataras
Parašė VVika
K2_fujativeK2 rašė:
VVika rašė:

tavo atveju mirtazapinas geriausiai tiktu tik jy per greit nutraukei.

zinok, bijau as ji gerti, nes su tokia reakcija kokia man buvo, as jokiu budu negaleciau iseiti I darba ir juolabiau vairuoti masinos. Daktare sake, kad net bobutems tinka mirtazapinas, o man matai kokia reakcija buvo :(
O mirtazapine man viena reiketu gerti as salia dar kokio antidepresanto?
Parašė K2_fujativeK2
VVika rašė:Man kyla minciu, kad olanzapine 2.5 mg man reikia gerti net ne kas vakara, o kas antra vakara, tada gal ir visai nesvaigs galva ir nuotaika bus pakenciama. Tiesa pasakius, durnizmas cia man taip zaisti su tuo olanzapine, bet ka daryti, kad pakaitine daktare nenori gilintis I mane o manoji parsiras tik po menesio. Su kvetiapino 25 mg. irgi nezinau ar verta prasideti kaip su stabilizatorium. Bet, kai mane veikia net tokios mazos dozes vaisto, gal ir tiks man maza doze kvetiapino. Kazkokia vista as su svaigstancia galva. Dar keista, kad nieko nesidaro nuo paroksetino 40 mg :D:D:D

OHO SEROXATO NET 40 GERI ?
Vartotojo avataras
Parašė VVika
K2_fujativeK2 rašė:

Gal svoris turi reiksme, nes dauguma vaistu skiriant, atsizvelgia I svori zmogaus. As kai tesveriu 51 kg su 170 cm ugiu, gal todel nepakeliu kiek didesniu doziu, net nezinau is tikruju.
Vartotojo avataras
Parašė VVika
K2_fujativeK2 rašė:
VVika rašė:Man kyla minciu, kad olanzapine 2.5 mg man reikia gerti net ne kas vakara, o kas antra vakara, tada gal ir visai nesvaigs galva ir nuotaika bus pakenciama. Tiesa pasakius, durnizmas cia man taip zaisti su tuo olanzapine, bet ka daryti, kad pakaitine daktare nenori gilintis I mane o manoji parsiras tik po menesio. Su kvetiapino 25 mg. irgi nezinau ar verta prasideti kaip su stabilizatorium. Bet, kai mane veikia net tokios mazos dozes vaisto, gal ir tiks man maza doze kvetiapino. Kazkokia vista as su svaigstancia galva. Dar keista, kad nieko nesidaro nuo paroksetino 40 mg :D:D:D

Taip, skyte paroksetino 40, nes sunki depresija buvo, nuo kovo menesio kapstausi is jos. Su olanzapine - neblogai visai, pakenciamai o kai buvau nutraukusi, tai jau penkta diena supratau, kad sudas visiskas, nes grizo visi depresiski pojuciai, reiksia net 40 mg paroksetino neistrauke dar manes is depresijos.
Parašė K2_fujativeK2
VVika rašė:
K2_fujativeK2 rašė:

Taip, skyte paroksetino 40, nes sunki depresija buvo, nuo kovo menesio kapstausi is jos. Su olanzapine - neblogai visai, pakenciamai o kai buvau nutraukusi, tai jau penkta diena supratau, kad sudas visiskas, nes grizo visi depresiski pojuciai, reiksia net 40 mg paroksetino neistrauke dar manes is depresijos.

mane 20 mg istrauke, o as 90 sveriu tai tikrai svoris nereiskia nieko :D tai reikia vaistu kokteili gert su vienu nepasveiksi
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#322122 Gi ne tik paroksetina geriu, dar ir su olanzapine mucinous, ar cia nesiskaito kokteilis:) Turi galvoje du antidepresantus gerti reikia, kad issikapstyti? Man ir pirma karta susirgus rase tik viena antidepresanta, niekada nesu gerusi dvieju vienu metu.
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#322124 as esu geres 4 vienu metu :achtung
Parašė K2_fujativeK2
cideksas rašė:as esu geres 4 vienu metu :achtung

man kazkada teko vienu metu gert seroxata#bupriona#tiapridali#mirtazapina#kvetiapina
Vartotojo avataras
Parašė biggie
K2_fujativeK2 rašė:

turi

is Stephen M Stahl, Essential Psychopharmacology: Prescriber's Guide
Clearance of olanzapine is reduced in
women compared to men, so women may
need lower doses than men

ir
Cigarette smoke can decrease olanzapine
levels and patients may require a dose
increase if they begin or increase smoking
Vartotojo avataras
Parašė VVika
cideksas rašė:as esu geres 4 vienu metu :achtung

4 AD ar 4 skirting paskirciu vaistus?
Na, einu apie mirtazapine pasiskaitineti.
Jauciu, kaip primokinsite cia mane, tai grizusia po atostogu savo daktare as mokinsiu kaip gydyti depresija ir kokius vaistus reikia skirti. Isdestysiu as jai viska apie neuromediatorius, sinapses, posinapses ir :D:D:D