Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė biggie
SantaMonica rašė:O kaip del generalizuoto nerimo sutrikimo? Man lyg sitas pripazintas. Biski sunerimau, o kas tada pades? Zinau zinau, reikia dirbti su savim...

Rasomas jis ir generalizuotam nerimui, bet nerimo sutrikimams dazniausiai reikia truputi daugiau laiko susitvarkyt, nei depresijai
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
#400510 Pas mane Venlafaxine Actavis. Ikaliau, jausmas toks idomus, buvo uzejusi panika po pietu, bet kazkaip susivaldziau, bet galva uzsupa. Grizau namo isveziojus visus gyventojus is miesto namo, vel panika, bet cia del vairavimo jauciu tokiom salygom. Kol kas laikausi be raminamuju, ziuresim kaip kitom dienom bus :) Reikia pozityviai nusiteikt kazkaip.
Vartotojo avataras
Parašė western
SantaMonica rašė:Pas mane Venlafaxine Actavis. Ikaliau, jausmas toks idomus, buvo uzejusi panika po pietu, bet kazkaip susivaldziau, bet galva uzsupa. Grizau namo isveziojus visus gyventojus is miesto namo, vel panika, bet cia del vairavimo jauciu tokiom salygom. Kol kas laikausi be raminamuju, ziuresim kaip kitom dienom bus :) Reikia pozityviai nusiteikt kazkaip.

Pagal drugs.com statistika, 50% vartojusiu duoda siam vaistui 9-10 balu, 17% - 1 bala. Sansai, kad priklausai kitai grupei nei as - akivaizdus:) Man jau po keliu valandu XANA buvo:) As jam rasau KUOLA:)
Vartotojo avataras
Parašė western
SantaMonica rašė:Tikekimes. O kokia tavo liga/sutrikimas? Sorry, jei lendu kur nereikia, bet visi mes tokie biski likimo broliai :)

As sietinas su nerimu bei jo tolimesnem pasekmem, kaip nemiga ir tt.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Rolas rašė:Kaip sitas ikyrioms mintims su veiksmais?

Rinkciaus labiau klasikini SSRI/SNRI. Norint SSRI veikimo is trazodono, visai kitos dozes eina nei parduodamos vaistinese ir salutiniai didesni.