Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#315215 Aš.mirštu, už tokias nesąmones forume gali baną gaut.
Tu įsivaizduoji, jei koks vaikas paskaitys postą ir užsimanys š.. užsiimt?
O tau ar proto trūksta ar koks velnias įgnybo? :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Aš.mirštu.
#315264 Nu tai baninkit, tai ką man dabar daryt..
ParašėKatastrofa
Aš.mirštu. rašė:Nu tai baninkit, tai ką man dabar daryt..

Gal susiimti?..
Vartotojo avataras
Parašė Aš.mirštu.
#315323 Aš atsiprašau, netilpau savy pastarąsias dienas.
nepykit...
ParašėKatastrofa
Aš.mirštu. rašė:Aš atsiprašau, netilpau savy pastarąsias dienas.
nepykit...

Aš.mirštu., ko mums pykti? Mes tik norim, kad tu pagaliau pati savo postus pamatytum, susiimtum ir pradėtum gydytis.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#315335 Pasistenksi stipriau tai bus nejuokinga nei paciai , neliksmas blaivymosi procesas buna ...
Vartotojo avataras
Parašė Vienišas vilkas
nepykit...

Aš irgi mirštu. Turim kažka bendro.:D
Vartotojo avataras
Parašė Vienišas vilkas
Katastrofa rašė:
nepykit...

Aš.mirštu., ko mums pykti? Mes tik norim, kad tu pagaliau pati savo postus pamatytum, susiimtum ir pradėtum gydytis.

Katastrofa, man katastrofa. Man irgi reikia gydytis, tik bėda ta, kad aš pats savo nuožiūra gydausi.:D
Parašė Dangus
#316392 Sveiki sergu depresija 2 metus, geriu remerona,man jis sutvarke nemiga,nes kokius 2 men negaledavau uzmigt ,kai depresija prasidejo,kol daktarai neatitaike vaistu,tiesa pasakiu,kol as pati nepasakiau savo psichiatrei ,kokios tabletes man reikia. Sakiau jai duokit man tokiu vaistu,kad sutvarkytu nemiga,nes jau kaip 2 me nemiegu,nakti prakaituoju,po to sakiau,kad man svoris augtu,nes sveriau tiktais 49 kg,dabar sveriu 59 kg ir kad energijos butu,nes ant tiek buvau issekus,kad nei maiselio kg svorio negalejau pakelt,nei kumscio suspaust.zodziu situacija buvo isties prasta. Tai va praejo 2 metai be panikos priepuoliu,remeronas matyt uzslopino. Bet pries kazkur puse metu pastebejau,kad po biski panika sugrizta,is pradziu viena kart men,po to ziuriu ,kad daugiau ir jie vis stipresni daros. Paskambinau psichiatrei ,sako padidink doze iki 45 netgi 60 mg gali. Pradejau didint,bet nelabai tie priepuoliai traukia ,gelbeja mane xanxas 0,5 ryte ir per pietus be jo priepuoliai nenurimsta. Dabar gaunasi taip ,kad pakol remerono didesne doze suveiks turiu gert xanaxa kiekviena diena jau taip geriu daugiau negu men. Ir net nezinau,ka daryt situacija kolkas nesikeicia,nelabai noriu prie to xanaxo priprast,tikiuosi viskas atsistatys greitu laiku. Klausimas butu visiems toks,kiek laiko jums prireike atprasti nuo xanaxo ir kokiom dozem mazinot,kokiu intervalu,ar kas antra diena geret ar kas trecia??? Butu labai smagu jeigu pasidalintumet su mani sava patirtim. Kazkiek nuramintumet,ar ka gal patartumet,nes siuo metu esu pasimetus,dekuij visiems :heart
Vartotojo avataras
Parašė Adiavi
#316395 Geriu xanax įvairiom dozėm 5 metus. Būna poros savaičių pertraukos. Bet aš nepripratau prie jo. Yra-gerai, jis mane gelbėja kad ir po 2 mg iš karto. Jei baigiasi, ir iki kito vizito pas gydytoją nebeturiu-jokių abstinencijų nejaučiu. Tiesiog trūksta tos ramybės, kurią jis man dioda. Ir nusinuodyt juo sunku . Reikia super didelės dozės. Jauna durna bandžiau, tai gydytoja pasakė-"nustebtum, jei žinotom, nuo ko gali numirt". Pamiegojau dvi paras,Po to papasakojo. Daugiau vaistais nežaidžiu ir kitiems nepatariu. :oops:
Parašė Dangus
#316400 Aciu Adiavi uz greita atsakyma,man tikrai padejo ir tikrai apramino,tikiuosi ,greit ,tos panikos pasibaigs ir remeronas suveiks per ta savaite. Mane taip pat xanaxas labai apramina,vjis man nuima panika ir sugrizta nors ta energija,su kuria galima toliau gyvent,nors dukrai galiu pietus ar vakariene paruost,nezinau,kaip butu be xanaxo. :super
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Dangus rašė:Sveiki sergu depresija 2 metus, geriu remerona,man jis sutvarke nemiga,nes kokius 2 men negaledavau uzmigt ,kai depresija prasidejo,kol daktarai neatitaike vaistu,tiesa pasakiu,kol as pati nepasakiau savo psichiatrei ,kokios tabletes man reikia. Sakiau jai duokit man tokiu vaistu,kad sutvarkytu nemiga,nes jau kaip 2 me nemiegu,nakti prakaituoju,po to sakiau,kad man svoris augtu,nes sveriau tiktais 49 kg,dabar sveriu 59 kg ir kad energijos butu,nes ant tiek buvau issekus,kad nei maiselio kg svorio negalejau pakelt,nei kumscio suspaust.zodziu situacija buvo isties prasta. Tai va praejo 2 metai be panikos priepuoliu,remeronas matyt uzslopino. Bet pries kazkur puse metu pastebejau,kad po biski panika sugrizta,is pradziu viena kart men,po to ziuriu ,kad daugiau ir jie vis stipresni daros. Paskambinau psichiatrei ,sako padidink doze iki 45 netgi 60 mg gali. Pradejau didint,bet nelabai tie priepuoliai traukia ,gelbeja mane xanxas 0,5 ryte ir per pietus be jo priepuoliai nenurimsta. Dabar gaunasi taip ,kad pakol remerono didesne doze suveiks turiu gert xanaxa kiekviena diena jau taip geriu daugiau negu men. Ir net nezinau,ka daryt situacija kolkas nesikeicia,nelabai noriu prie to xanaxo priprast,tikiuosi viskas atsistatys greitu laiku. Klausimas butu visiems toks,kiek laiko jums prireike atprasti nuo xanaxo ir kokiom dozem mazinot,kokiu intervalu,ar kas antra diena geret ar kas trecia??? Butu labai smagu jeigu pasidalintumet su mani sava patirtim. Kazkiek nuramintumet,ar ka gal patartumet,nes siuo metu esu pasimetus,dekuij visiems :heart

man budavo irgi prakaitas, drebejimas, tai 60mg mirtazapino ir 3x dienoj 2,5mg lorazepamo nuramino
Parašė Dangus
#316402 Dekui Biggie uz pasidalijima patirtim :) Manau ir man gali prireik didint iki 60mg ,del lorazepamo nesu girdejus. Labai dziugu,kad tau padejo. Matyt tos dozes yra labai svarbios,jeigu ju neatitaikyt,tai ir prasideda tikras diskomfortas,o taip norisi jaustis ramiai ir energingai :)
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#317620 sveiki norejau paklausti kiek xanax laiko veikia tada kaip pradeda veikt nes man jau po 3 4 valandu jauciu jo poveikio mazejima
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#317621 bene tiek trumpai jis veikia :bloga