Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#346038 Pradėjau lankyt Šeškinės dienos stanciką. Kolkas nieko gero, nebent žiūrėjimas į lempą yra kažkas faino. Žodžiu, žiūrėsim toliau.
Vartotojo avataras
Parašė Lifelover
#346130 Tai nekas gi per prievartą nelaiko - galima išeit kada panorėjus. Žiūrint į kokį skyrių tave guldo - nuo to viskas priklauso.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
prislėgtoji rašė:Mane guldo į vasaros 5. Atsiliepkite tie, kas ten guli. Ar greitai pritaiko gydymą? Ar efektyvus gydymas?

Kaip tokius klausimus uzduoti.. juk visi skirtingi mes niekas nezino ar tau pritaikys vaistus
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#346456 Kas nesenai gulėjote / gulite Vasaros g. 5 Krizių skyriuje, ar ten tvarka nesikeitė, viskas kaip buvę? Ar nėra naujų gydytojų?Dar neatkreipiau dėmesio, ar ten visos palatos vienvietės?

Man tik ten nepatinka, kad neleidžia gydančio gydytojo rinktis. Anąkart norėjau pasikeisti, tai sesutė pasakė, kad čia taip nepriimtina, visos gydytojos geros. Deja iš patirties teko sužinoti, kad yra ir nelabai kompetetingų gydytojų. Tikriausiai man reikėjo gydymo atžvilgiu būti griežtesnei ir nesileisti girdomai kažkokiais vaistais, kurie tik davė siaubingus šalutinius.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
HappyAngel rašė:Kas nesenai gulėjote / gulite Vasaros g. 5 Krizių skyriuje, ar ten tvarka nesikeitė, viskas kaip buvę? Ar nėra naujų gydytojų?Dar neatkreipiau dėmesio, ar ten visos palatos vienvietės?

Man tik ten nepatinka, kad neleidžia gydančio gydytojo rinktis. Anąkart norėjau pasikeisti, tai sesutė pasakė, kad čia taip nepriimtina, visos gydytojos geros. Deja iš patirties teko sužinoti, kad yra ir nelabai kompetetingų gydytojų. Tikriausiai man reikėjo gydymo atžvilgiu būti griežtesnei ir nesileisti girdomai kažkokiais vaistais, kurie tik davė siaubingus šalutinius.

Kad tu anksciau is azuolyno isiprasei, o dabar vel gult nori. Kazkaip metaisi. Nors as taip pat darau : D
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#346459 Ąžuolyne nepatiko. Ten jokio psichologo neduoda. Uždarytas tupi. Išsiprašiau, nes man pagerėjo. Guliausi ten tik dėl antidepresantų pritaikymo, nes Krizėse per mažai laiko tokiems dalykams. Ten daugiau dirbama psichologiniais metodais. O tas mane labiausiai ir domina dabar.
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#347147 Gal žinote, ar į Vasaros g. 5, Krizių intervencijos skyrių leidžia veštis mezginį, nes šiuo metu mezgu virbalais? :super
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
HappyAngel rašė:Gal žinote, ar į Vasaros g. 5, Krizių intervencijos skyrių leidžia veštis mezginį, nes šiuo metu mezgu virbalais? :super

Pasirodo, kad galima :)
Na aš jau ateinantį pirmadienį važiuoju į Krizes. Reikia intensyvios psichologinės pagalbos, nes jau nesusigaudau savo mintyse, savyje :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
HappyAngel rašė:
HappyAngel rašė:Gal žinote, ar į Vasaros g. 5, Krizių intervencijos skyrių leidžia veštis mezginį, nes šiuo metu mezgu virbalais? :super

Pasirodo, kad galima :)
Na aš jau ateinantį pirmadienį važiuoju į Krizes. Reikia intensyvios psichologinės pagalbos, nes jau nesusigaudau savo mintyse, savyje :bloga

Per tas 10 dienu nieko nepakeis..
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
Phurriz rašė:
Per tas 10 dienu nieko nepakeis..

Čia kaip pats nusiteisksi. Aš nesitikiu psichoanalizių ar psichoterapeutinių kelionių po asmenybės kelius. Man reikia tiesiog išsiaiškinti su kvalifikuotu psichologu ir psichiatru konkrečius klausimus. Kadangi dabar esu visiškai pasimetusi. Taip pat yra dalykų, kurie reikalauja psichologinės pagalbos (intensyvios, kad ir tie 8 kartai), apie tai viešai dar nekalbu :(
Vartotojo avataras
Parašė Pasiklydusi Siela
#347862 Sveiki, norėjau paklausti, ar kas nors gulėjote kokiam nors stacionare Klaipėdoje? Nes planuoju gultis dėl stipriai pablogėjusios sveikatos, pradėjau save žiauriai žaloti. Prieš pora mėn gulėjau Vilniuje, Ąžuolyno klinikoj, labai patiko, bet šiuo metu neturiu galimybės grįžti. Labai norėčiau, kad kas patartų, kur gultis, kad sąlygos būtų panašios kaip Ąžuolyne. :)