Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#381190 Atsiprasau moderatoriu, nezinau kur daugiau rasyti, perkelkit, jei ka.
Ka daryti tokiu atveju, jei tavo gydytoja atostogauja, pavaduojanti dirba tik rytais, o tu del darbo negali nueiti, o privaciai irgi neiseina, nes jie negali israsyti kompensuojamu, o vaistai brangus? :sos:
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#381197 Aš esu sirgęs ,tai mano žmona nueidavo pas gydytoją išrašyti kompensuojamų vaistų .Visada išrašydavo ,tik reikia gražiai paprašyti .
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
maingirdas rašė:Aš esu sirgęs ,tai mano žmona nueidavo pas gydytoją išrašyti kompensuojamų vaistų .Visada išrašydavo ,tik reikia gražiai paprašyti .

gyvenu viena, neturiu draugu, kuriu galeciau paprasyti :(
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
Crazy rašė:
maingirdas rašė:Aš esu sirgęs ,tai mano žmona nueidavo pas gydytoją išrašyti kompensuojamų vaistų .Visada išrašydavo ,tik reikia gražiai paprašyti .

Gal iš Vilniaus netyčia esi? Šiaip pabandyk pavaduojančiai pasiskambinti dėl elektroninio recepto.
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
Katinas rašė:
Crazy rašė:

Gal iš Vilniaus netyčia esi? Šiaip pabandyk pavaduojančiai pasiskambinti dėl elektroninio recepto.

Aha, is Vilniaus. Licio itariu negali israsyti elektroniskai :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#381247 Mano merginai išrašo elektroninius receptus AD :) Paskambink ir paklausk ar negali išrašyti kol dar dirba, siūlyčiau nelaukti :)
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#381930 Katinas, as geriu liti, jis yra neregistruotas vardinis preparatatas, tai del jo didziausias klausimas ir kyla, bet baisiausia, kad tik su juo as galiu funkcionuoti kaip padorus zmogus :oops:
Mano vaistai baigiasi -tiksliau reiktu sakyti baigesi, seimos gydytoja neraso licio del to, kad jis vardinis, o jo man labiausiai reikia, mano psichiatre atostogauja, pavaduojanti dirba tik per pietus, knygutes palikti negalima, 'skubioj" psi pagalboj vaistu israsyt negali. Jega, ka?
Issiliejau, nes esu pikta kaip velnias, mazdaug paleidziam is ligonines, o kaip gyvensi toliau, ne musu reikalas :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#381932 O iš darbo niekaip negali valandai atsiprašyti?
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
Crazy rašė:Issiliejau, nes esu pikta kaip velnias, mazdaug paleidziam is ligonines, o kaip gyvensi toliau, ne musu reikalas :bloga

Ir man po kauno panasi reakcija buvo kai israsime buvau
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
Katinas rašė:O iš darbo niekaip negali valandai atsiprašyti?

Deja :(
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
KunigaikštisMyškinas rašė:O tai draugei kokiai duot su savo dokumentu. Nemanau, kad nėr išeities. :bloga

visos drauges vasara isvazinejusios :bloga gimines, tevai, tetos kitame mieste :oops: vienos drauges prasiau, bet negali :bloga
jeigu butu iseitis, as ja jau buciau pasinaudojusi, bandysiu ryt skambinti tiesiai psichiatrei, gal ji elektronini galetu israsyti recepta, bet abejoju :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
KunigaikštisMyškinas rašė:Nu jei ką, parašyk, nueisiu, negi tave be vaistų paliksim. :achtung

paskambinau supanikavus i savo seimos klinika, patare tiesiai skambinti psichiatrei, ta sako, be problemu, atneskit knygute, parasysiu :D
tai iskart dviem menesiam vaistu uzsiprasiau :DD dabar laiminga :super