- 2018 04 30, 20:27
buvau apsigydziusi su seroxat, bet po keliu metu vel pasireiske, bet ne tokia forma, todel israse kita ad, buvo lengva depresija gal, o si karta vel nerimo sutrikimas, tas reik grizt prie seroxat. Man nerimo sutrikimas su depresija ar be jos buna. Gal.Nemanau, kad cia visi zino savo tikslias diagnozes, nes viskas susimaiso i viena. o,tau kas ???
Milita99 rašė:Mersas rašė:Milita99 rašė:As tai edu is nerimo nuolat visa diena galiu kramtyt tai jei dar uzkels nora est labiau...o siaip nuo depresijos tai valgau maziau kaip uzeinaMersai o koks tau sutrikimas nerimo? Jei galiu paklausti
seniai kovoji?
nuo nerimo aisku valgyt noris, ne tik nuo vaistu. Man senokai jau yra.
O kokios rusies tau nerimas? Oks ar nuo depresijos? Nepavyksta pagydyti?
buvau apsigydziusi su seroxat, bet po keliu metu vel pasireiske, bet ne tokia forma, todel israse kita ad, buvo lengva depresija gal, o si karta vel nerimo sutrikimas, tas reik grizt prie seroxat. Man nerimo sutrikimas su depresija ar be jos buna. Gal.Nemanau, kad cia visi zino savo tikslias diagnozes, nes viskas susimaiso i viena. o,tau kas ???

Mersai o koks tau sutrikimas nerimo? Jei galiu paklausti
seniai kovoji?
nuo nerimo aisku valgyt noris, ne tik nuo vaistu. Man senokai jau yra.

man tai silpni zapsai galvoj nuo cipralexo tokie kaip iskrovos lengvos galiu kentet bet jei sitaip...o tu nebandei labai letai mazinti per koki pusmeti?