Moderatorius: signs

Parašė Mersas
Milita99 rašė:
Mersas rašė:
Milita99 rašė:As tai edu is nerimo nuolat visa diena galiu kramtyt tai jei dar uzkels nora est labiau...o siaip nuo depresijos tai valgau maziau kaip uzeina :achtung Mersai o koks tau sutrikimas nerimo? Jei galiu paklausti :o seniai kovoji?

:bloga nuo nerimo aisku valgyt noris, ne tik nuo vaistu. Man senokai jau yra.

O kokios rusies tau nerimas? Oks ar nuo depresijos? Nepavyksta pagydyti?

:))) buvau apsigydziusi su seroxat, bet po keliu metu vel pasireiske, bet ne tokia forma, todel israse kita ad, buvo lengva depresija gal, o si karta vel nerimo sutrikimas, tas reik grizt prie seroxat. Man nerimo sutrikimas su depresija ar be jos buna. Gal.Nemanau, kad cia visi zino savo tikslias diagnozes, nes viskas susimaiso i viena. o,tau kas ???
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#396353 Man oks. Bet visa gyvenima toks lengvas buvo o po traumos kale depresija kuria issauke nerimas to pasekoje paumejo obsesinis nerimas. Bjauri liga. Dar kai nera depresijos gyvent galima bet tas nerimas sunkina gyvenima :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#396408 nutraukinesiu 40 mg. Kazin, kokiu abstinencijos pozymiu laukt ?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Virtual rašė:nutraukinesiu 40 mg. Kazin, kokiu abstinencijos pozymiu laukt ?

Mano patirtis, kaip ir nemazai kitu skaitytu atveju, tai antras sunkiausias antidepresantas nutraukti po venlafaxino, todel viskas turetu vykti pamazu. Dabar permeciau aki i viena knyga, tai nurodo po 50% sumazinima kas tris dienas, taciau su paskutiniais ~10mg, manau, reiktu leciau. Kas liecia abstinencijos pozymius, tai, greiciausiai, "brain zaps'u" visai neisvengsi kad ir kaip letai mazinsi, gali buti prakaito ar padrebejimo, nes paroxetinas blokuoja cholinerginius receptorius, ko kiti SSRI nedaro, tai kol receptoriai persireguliuos i naturalia busena, gali visokiu keistenybiu but.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Virtual rašė:nutraukinesiu 40 mg. Kazin, kokiu abstinencijos pozymiu laukt ?

O Dieve. Nepavydžiu, sėkmės. Man nepavyko, gal tau pavyks. Laikykis.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#396424 O tai nera kokiu vaistu kad padetu iseit zmogui is to seroxato? Kad tuos nemalonius panaikintu kuriam laikui....jau kaupiausi keisti i seroxata bet vel apsigalvojau :D
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Milita99 rašė:O tai nera kokiu vaistu kad padetu iseit zmogui is to seroxato? Kad tuos nemalonius panaikintu kuriam laikui....jau kaupiausi keisti i seroxata bet vel apsigalvojau :D

Tai galima benzodiazepinus gerti, bet nuo Brain Zapsų neapsaugos. Brain Zapsai tokie galingi, kad vos neatjungia kai kalą i galvą/akis/veidą.
Dar gali raumenų spazmai prasidėt, judesių problemos, atsikartoti depresija, sukilti nerimas.. ir tt. Daug visko gali būti metant Seroxatą, dar priklauso ar ilgai vartojai ir kokią dozę.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
Phurriz rašė:
Milita99 rašė:O tai nera kokiu vaistu kad padetu iseit zmogui is to seroxato? Kad tuos nemalonius panaikintu kuriam laikui....jau kaupiausi keisti i seroxata bet vel apsigalvojau :D

Tai galima benzodiazepinus gerti, bet nuo Brain Zapsų neapsaugos. Brain Zapsai tokie galingi, kad vos neatjungia kai kalą i galvą/akis/veidą.
Dar gali raumenų spazmai prasidėt, judesių problemos, atsikartoti depresija, sukilti nerimas.. ir tt. Daug visko gali būti metant Seroxatą, dar priklauso ar ilgai vartojai ir kokią dozę.

Eina sau :( :verkiu man tai silpni zapsai galvoj nuo cipralexo tokie kaip iskrovos lengvos galiu kentet bet jei sitaip...o tu nebandei labai letai mazinti per koki pusmeti?
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Milita99 rašė:
Phurriz rašė:

Eina sau :( :verkiu man tai silpni zapsai galvoj nuo cipralexo tokie kaip iskrovos lengvos galiu kentet bet jei sitaip...o tu nebandei labai letai mazinti per koki pusmeti?

Bandžiau viską, mažinti, dalinti, karpyti, laužyti ir tt. Neįmanoma gyventi be Seroxato, tiesiog Brain Zapsai nugali mane, o ir šiaip su Seroxatu gyvenimas geresnis.

Nusprendžiau gerti Seroxatą visą gyvenimą, nes mesti jį persunku, o ir šiaip už Seroxatą nėra geresnio antidepresanto.
Visi kiti antidepresantai yra mėšlas, Seroxatas vienintelis kuris tikrai padeda, bet va, jį mesti yra persunku.
Bet, vėlgi, priklauso kiek laiko vartojai ir kokią dozę, jeigu trumpai pavartojus, tai įmanoma mažinant po truputi, mesti.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Milita99 rašė:Nu ir prigazdinai :D ilgai pats gerei iki bandymo mesti? Auga svoris tau su juo? Ar siaip salutiniu yra kokiu?

Geriu apie 10 metų, nu gal biški trumpiau, su pertraukom. Neauga svoris ir neaugo, nes visada sportuoju ir žiūriu ką valgau. O šalutinių nebuvo jokių, kraujo tyrimai idealūs, sveikatai nepakenkė nieko.
Parašė Mersas
Milita99 rašė:Idomu kiek cia tokiu forume kam pavyko be kanciu iseit is seroxato? :o

:))) kazkada geriau 10 mf ir meciau be problemu. Gal dideles dozes sunku mest. Kadangi tokiu negeriau ir negersiu, tai nebijau
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#396443 Siaip yra racijos pacia maziausia pakenciama doze paroxetino keisti i SSRI su ilgesniu veikimo laiku, pvz. fluoksetina. As pats fluoksetina vartojau labai trumpai, bet jis, kiek teko informacijos matyt, nesukelia brain zapsu del to, kad labai letai iseina is organizmo, half life'as lyg 7 paros, o metabolito, norfluoksetino, lyg 14. Tai jei paroxetinas del serotonino trukumo sukelia brain zaps'us, galima minimalias dozes mesti su fluoksetino pagalba, aisku jie nera identiski vaistai ir kazkas truputi jausis, bet galima pabandyti.