biggie rašė:Xanax'o poveikis trumpiausias is visu benzodiazepinu, gal isskyrus triazolama, tai kazkur 4-8hdekuj uz atsakima sakau kad kaip isgeriu tablete kaip pradeda veikti tai labai trumpas poveikis
zinosiu
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: signs
anglis rašė:biggie rašė:Xanax'o poveikis trumpiausias is visu benzodiazepinu, gal isskyrus triazolama, tai kazkur 4-8hdekuj uz atsakima sakau kad kaip isgeriu tablete kaip pradeda veikti tai labai trumpas poveikiszinosiu
Karmen rašė:nebandziau reikes paprasyti kad israsytu nes man tas paprastas labai greit praeina poveiki kelios valandos ir viskasanglis rašė:biggie rašė:Xanax'o poveikis trumpiausias is visu benzodiazepinu, gal isskyrus triazolama, tai kazkur 4-8hdekuj uz atsakima sakau kad kaip isgeriu tablete kaip pradeda veikti tai labai trumpas poveikiszinosiu
Bet yra juk prailginto veikimo, nėra ka lyginti su paprastu. Nebandei?
Adiavi rašė:Tikrai nepriprasi jei gersi kartą į savaitę. Aš 5 metus geriu kasdien, bet kartais pritrūkstu, tai kol gaunu receptą būna savaitę ar 2 nevartoju. Jokių "lomkių" nebūna. Nervingesnė tik gal būnu, miegu blogiau, tik tiek
Vienišas vilkas rašė:Adiavi rašė:Tikrai nepriprasi jei gersi kartą į savaitę. Aš 5 metus geriu kasdien, bet kartais pritrūkstu, tai kol gaunu receptą būna savaitę ar 2 nevartoju. Jokių "lomkių" nebūna. Nervingesnė tik gal būnu, miegu blogiau, tik tiek
O tu vartoji kokius raminamus? Xanax? Ir išvis nuo visų raminamųjų galima priprasti, todėl aš ir stebiuosi kaip tu vartodama taip ilgai neįgyjai priklausomybės?
O siaip tai sienas ramstau pamirsus isgert AD venlafaksino.