Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė kenny
DeepCoffee rašė:tai sis vaistas nuima nerima? kaip suprantu ji israse man miegui, bet as miegu gerai. taciau skaitau apie si vaista, kad labai gerai nerimui, o man tas yra, nerimas, itampa, jautrumas ir t.t. Tai ar tas vaistas, jei gersiu vakare, veiks kita diena nerima? blemba dar kad prirase ... ir flux ir triapridali. blemba as neturiu tiek problemu, tik baiminuosi del sveikatos siuo metu, esu pavarges nuo tusu, pergyvenu del kai kuriu dalyku. o siaip darbingas uzsivedes nuotaikingas, tik issigandes del sveikatos, nes uzeina visokie blogumai. bet prirase tai pzdc, neuroleptiktai, antidepresantai du... nu ir neurologas:}

Jei išrašė, tai ir gerk, nuimt vaistus visada spėsi.
Parašė DeepCoffee
#404921 Tas pasakymas nelabai tinka. Nes israse ir triapridal dar ir flux. Tai jei viska gert tai nebe as busiu. As stengiuos nevartot vaistu. As neturiu jokiu dideliu bedu tik itampa bei nerima del sveikatos. Man tik reik atsipalaidavusiam kazkaip but. Net virsugalvi spaudzia nuo itampos, rankos tirpsta. Bet siaip tai jei ne tai ir noriu viska veikti ir nuotaika. Cia saves zalot su kruva vaistu nenoriu. Be to ir taip organai po baliu pavarge, astatineju. Bet tritico nusipirkau. Man patiko jo aprasymas. Brt kadangi keista bet miegu pagaliau gerai, tai miegui jis man nereikalingas. Ateity bandyciau gerti su salyga, kad isgerus pries miega jis kita diena laikui begant itampa ir nerima sutvarkytu. Jis taip daro ar ne?
Parašė DeepCoffee
#404937 Spaudzia nuo nervu, nuo itampos. Jau ne vieni metai. Su tuo gyvenu. Buna gerai kai nebespaudzia :) lengva galva man prabanga :))) pervargus sistema. Nepailsiu. Tusai amzinai. Nu bet jau dabar tikrai viskas ties tuo. Noriu jaustis sveikai..
Parašė DeepCoffee
#405101 O kaip ji reikia gerti, nes nebuvo man pasakyta kaip ji gerti. As isvis kaip supratau is pokalbio su neurologu (butent, neurologu), sis vaistas man buvo skirtas, kad blogai miegu. Nes paklause ar kankina nemiga, nu galvoju pameluosiu, nes siaip seniau pasitaikydavo, kad blogai miegodavau, galvoju israsys kokio stilnoxo, tegul buna stalciuje. Bet jis sita vaista israse, o ne migmodaju. Nu o as visai neblogai miegu. Ypac dabar. Man dar pora antidepresantu israse, kuriu net nepirkau. Nupezes tas neurologas. Bet tai dabar as galvoju pradet gert kazkuriuos antidepresantus visdelto, nes vargstu su nerimu ir itampa. Vietoj xanaxo. Nes siaip nutraukt alkoholi ir balius man reikia ir viskas susitvarkys savaime jei graziai gyvensiu. Todel nenoriu prasidet su vaistais. Bet siai dienai yra nekazka. Xanaxa tenka pagerinet. Galvoju o jei pabandyt si vaista. Tai tuomet iskyla klausimai:
1. Kokiom dozem pradet gert? Kaip didint?
2. Kokiu laiku?
3. Ar tai ilgai veikiantis vaistas, ar geriant ji vakarais kitom dienom jausis efektas?
4. Ar ryskus pasaliniai poveikiai?
5. Kodel ji skyre miegui?
6. Kas labiau kenkia inkstams ir kepenims? Xanac ar sis? Dar Flux israse siaip.. Noriu minimaliai vaistu bet noriu nebejaust galvos itampos skausmo kai verzia virsugalvi, kad net galva apsvaiksta ir siaip nerimas, greit susinervinu ir nesveikai jautrus. Isitempes
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#405102 Jei nenori iprastiems SSRI antidepresantams budingo poveikio ir nori vartoti kaip migdomaji, negerk daugiau 50mg, per kiek laiko sumigdys nezinau. Depresijai gydyt jis vartojamas 3x dienoj 300-450mg dozese, kadangi jo veikimo laikas gan trumpas tai problemu diena neturetu buti.
Parašė DeepCoffee
#405107 Tai valar 50mg isgeriau ir uzmigau. Apspanges palikau, net biski sukos vaizdas minimaliai. Bet man ne miegui reikia, o itampai nuimti dienos metu. Neisivaizduoju toki gerti diena nes migdo ir svaigina. Apsineses buvau vakar. Reikia nuo nerimo ir itampos. Turiu dar tokius receptus susirinkes : caoxil, flux ir triaptrid ar kaip, kur alkoholikams duoda. Nu man ju tikrai nereikia. Pasakiau,kad daug alko vartojau ir israse net nesikalbejes neurologas. Net nezadu gert tokiu. Ne alchashas esu.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#405108 Cia tau tokius vaistus psichiatras rase ar ligoninej?(Jei taip kokioj, kokiam mieste). Coaxili ir tipridali bandziau, nejutau jokio gydymo poveikio net blogau buvo.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#405113 Itampai nuimti gali megint benzodiazepinus arba pregabalina/gabapentina
Parašė DeepCoffee
#405122 Raminamuosius tai vos ne istisai naudoju. Po baliu visada. O baliai irgi visada praktiskai. Paskui nutraukineju ir nebevartoju ju. Dabar xanaza mazinu. Paskaitysiu apie siuos vaistus kur parasei. Bet kadangi labai didelis pasirinkimas ju, reikes eit moket pinigus pas psichoterapeuta ir tartis ka vartoti. Nes labai ju daug. Seroxata esu naudojes seniau. Padejo atrodo. Bet paskui vel bandziau vartot, buvo ziaurus salutiniai. Nutraukiau. Ir vyrams netinka jie. O kuo skiriasi neuroleptikai nuo antidepresantu? Nes man israse taspats daktaras ir flux. O jie neuroleptikai kaip supratau. Kazko norisi lengvo ir kad veiktu GND, ta generalizuota nerima.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
DeepCoffee rašė:Raminamuosius tai vos ne istisai naudoju. Po baliu visada. O baliai irgi visada praktiskai. Paskui nutraukineju ir nebevartoju ju. Dabar xanaza mazinu. Paskaitysiu apie siuos vaistus kur parasei. Bet kadangi labai didelis pasirinkimas ju, reikes eit moket pinigus pas psichoterapeuta ir tartis ka vartoti. Nes labai ju daug. Seroxata esu naudojes seniau. Padejo atrodo. Bet paskui vel bandziau vartot, buvo ziaurus salutiniai. Nutraukiau. Ir vyrams netinka jie. O kuo skiriasi neuroleptikai nuo antidepresantu? Nes man israse taspats daktaras ir flux. O jie neuroleptikai kaip supratau. Kazko norisi lengvo ir kad veiktu GND, ta generalizuota nerima.

Flux senas tipinis neuroleptikas, bet jis 1mg doze (turbut tiek israse) irgi daugiau veikia nerima ir depresija, nei psichoze, kai dozes buna 7mg+ i diena. Nesinori, bet tenka pasakyti, kad jei gydaisi benzodiazepinais, alkoholis neturi figuruoti, su pregabalinu dar blogiau bus, nes tai antiepileptikas.