Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#420128 Geriausia negert alkoholio išvis kol vartoji vaistus. Jei jau tikrai negali to daryt, tai geriau vistiek nepraleisk vaistų. Man jie kažkaip veikdavo vos ne kaip prablaivinantys vaistai. Greičiau prablaivėdavau, daugiau pakeldavau ir mažesnis pachmielas būdavo. Nežinau ar visiems taip, bet mano tokia patirtis. Tiesiog atrodo kad SSRI išvalydavo greičiau visą alkoholį.
Parašė Ieva Mickutė
#420198 bet čia kaip suprast, ar čia kiekvienam individualiai ar kaip? Neišgeriau tabletės, o ta vakara geriau viska, nežinau 2 bonkes vyno ( kai siaip nuo 1 jau koma buna) ir stiprių ir visko visko ir as niekaip negalejau prisigerti, tokio sudino vakarelio dar gyvenime neturejau, buvau kazkokia apatiska ir niekaip niekas nedave i galva. Čia taip visada bus, ar su laiku kunas pripras prie vaisto ir taip nebebus? Plius aišku ryte, buvau labai liudna, nežinau ar čia psichologiškai ar ką, bet tokia baisi apatija buvo užėjus.. blem jeigu visada taip veiks alkholis... tai vieninteli malonumas ir atsipalaidavimas bus atimtas. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
Ieva Mickutė rašė:bet čia kaip suprast, ar čia kiekvienam individualiai ar kaip? Neišgeriau tabletės, o ta vakara geriau viska, nežinau 2 bonkes vyno ( kai siaip nuo 1 jau koma buna) ir stiprių ir visko visko ir as niekaip negalejau prisigerti, tokio sudino vakarelio dar gyvenime neturejau, buvau kazkokia apatiska ir niekaip niekas nedave i galva. Čia taip visada bus, ar su laiku kunas pripras prie vaisto ir taip nebebus? Plius aišku ryte, buvau labai liudna, nežinau ar čia psichologiškai ar ką, bet tokia baisi apatija buvo užėjus.. blem jeigu visada taip veiks alkholis... tai vieninteli malonumas ir atsipalaidavimas bus atimtas. :bloga

Tai vat ir sakiau, kad AD yra pusiau kaip blaivinantys. Aš žymiai sunkiau pasigerdavau. Ir danžiausiai sekančią dieną sumoki už linksmybes, nes būna nuotaika bloga ir nerimas pakilęs. Vartok vistiek AD, nepraleisk dozių dėl alkoholio. Nors alkoholis irgi buvo mano vienintelis malonumas, bet va jau beveik metai nė lašo.
Parašė Ieva Mickutė
#420202 supranti, jei gerciau tablete rytais, o vakare vakarelis, tai dzin tikrai vartociau, bet mano doze yra vakare paroxetino, tai jei as 8h isgersiu AD ir 9 pradesiu isgerineti, tai nepakratysiu koju?:D man gydytojas siaip sake neisgerti ta vakara.. ir dar... kiek cia skaiciau, labai daug kas rase, kad kaip tik 1 bokalas alaus ir koma su vaistais, tai kodel cia visiem taip skirtingai?
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#420203 Ai jeigu vakare tai gal ir jo tuomet. Šiaip aš pastebėjau kad kol dar neseniai būni pradėjęs vartot vaistus tai pasigeri gan greit. Bet jau kai stabilizuojasi sveikata ir vartoji AD jau ilgą laiką tai man veikia grynai kaip tau ir suveikė. Gan sunku pasigert būdavo. Šiaip man irgi daktarai sakydavo kad su vaistais greičiau pasigersi, bet man atvirkščiai buvo. Dar ką sakydavo tai kad jei geri alkoholį tai SSRI nebūna tokie veiksmingi.
Parašė Parde
#434096 Vartoju Seroxat 5 metai ir savaitgaliais po 6 skardines aliuko ikalu ir nieko.Pagirios tokios pat kaip ir nevartojau Seroxato.
Parašė Ramunyte
Astro-Meška rašė:Man tai su kažkuriais AD labai bloga po alko būdavo. O su sertralinu tai lyg nieko. Bet aišku geriau kuo mažiau to alko. :bloga

O kaip alkoholis reguoja vartojant vaistus kvetapin ir lamictal?ir aplamai vaistai ir alkoholis?Nes sūnaus 18gimtadienis ir tikrai nujaučiu kad jis biski isgers :?
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#434588 Na, blogas variantas psichotropiniai + alkoholis. Ypač raminamieji ir alko. Kiek roko žvaigždžių mirė nuo tokio kombo. Kvetiapinas ir lamictal nėra raminamieji, bet vistiek atsargiai reik. Tokiais atvejais geriau su gyd kad sūnus pakalbėtų. Kad gyd papasakotų kas ir kaip. Kokia rizika.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#434607 1-2 alaus - nieko blogo nenutiks isskyrus, kad greiciau apsvaigs. Bet su didesniu kiekiu tikrai kyla riziku. Negalima. Su 18-kiniais, manau, problema, kad saiko pojucio dar nera.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#434688 Gerdavau escitaloprama 20 mg truxali 4 tabletes zypadhera ampole ir lorafena. Pradžioje alu geriau paskui vyno po du butelius arba brendžio ar viskio nuo litro iki dviejų. Tik degtines kažkaip nemėgau retai ja Gerdavau. Sekancia dieno nieko blogo vel ta pati nuo alkoholio energija budrumas uzkildavo dabar tai nuo poros cierkiu ima miegas :D

Siaip gėrimas dingo pro prailginto xepliono minusas tikriausiai reiks prie jo cikladolio kol buvau be xepliono siūlydavo cikladoli negerdavau atsisakydamas nereikėjo jo.