Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#344225 Kiek iš inf. lapelio atsimenu , tai patologinis girtumas prie kažkurių buvo . Ir dar teko skaityt , toksikologo straipsnį ,apie kepenų cerozę , šitie žaidimai gali ir prie to privest .
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
tinginys rašė:
Kuroshitsuji rašė:Proto bokštai. :D Kaip jūs nebijot visiškais luošiais tapt...
Alko jau pats savaime didesniais kiekiais tikras š. o su vaistais? Velnias žino kaip sureaguot gali ir dar negrįžtamai. Galvojat, kad dabar blogai? Gyvenimas mėgsta nustebint, nu tokiais "mini" siurprizėliais. :achtung

Apšviesk , kokie siurprizai , dėl tokių maišymų galimi ?

Insultas pvz., man jau to užtenka... Paralyžiuos ir dar dėl grupės kovot reiks, nors paralyžius su visam...
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
Kuroshitsuji rašė:
tinginys rašė:
Kuroshitsuji rašė:Proto bokštai. :D Kaip jūs nebijot visiškais luošiais tapt...
Alko jau pats savaime didesniais kiekiais tikras š. o su vaistais? Velnias žino kaip sureaguot gali ir dar negrįžtamai. Galvojat, kad dabar blogai? Gyvenimas mėgsta nustebint, nu tokiais "mini" siurprizėliais. :achtung

Apšviesk , kokie siurprizai , dėl tokių maišymų galimi ?

Insultas pvz., man jau to užtenka... Paralyžiuos ir dar dėl grupės kovot reiks, nors paralyžius su visam...

Nu man buvę , ne dėl alko , bet dėl tablečių nesuderinimo , kad pradėdavo galvoj tvinksėt ir išsijungdavau . Bet dabar kaip jau tablečių mažai ir suderintos dingo visokie išsijunginėjimai :)
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#344266 Man irgi tokie mini atsijungimai būdavo dienom, bet geriu ne tik quetiapine (800mg) maksimumą bet ir haloperidolį (10mg) tai nežinau nuo kurio čia taip. Bet man taip trumpai užtemdavo, sekundei, tik iš rankų kartais ką išmesdavau, puoduką, brolio telefą vieną k., gerai, kad jis nematė. :achtung Bet dabar apretėjo kažkaip.
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#344278 Keptinor 25mg stipresni uz Zolpidem Tarta 10mg ar ne? Nes sakė jų po tabletę prieš miegą, o ne pusė kaip ano. Nes juos dabar išrašė. Savo Zolpidemą visas 10 tablečių suvartojau su 300mg Grandaxino ir 20mg Bromazepamo ir kažkiek Valdoxano užgėriau alum, nesižudžiau, bet norėjau kad apramintų ir užmigt kuo greičiau tai tik žagsulys porą dienų buvo ir kitą dieną per miglą atsimenu :D
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#344290 Ketipinori su alum po 12 nakties kaliau tai griuvau su drabuziais i lova skersai lovoj gulejau sake knarkiau kai garvezys neatsimenu nei kai atsiguliau nei kaip atsibudau :D

Dar toks pastebejimas del ketipinorio, kai geri dvi tabletes po simta ir kai viena po du simtus kitoks poveikis ar man tik taip atrodo? Kad tos po du simtus stipresnes kitaip gaunasi :bloga Seniau teva ketipinora geriau tai tevos labai stiprus palyginus, o serokvelis ko gero geriausi.

O su tais atsijungimais, uztemimais samones, tai is vis bajeris buvo atsisedau i lova ir kritau aukstielnikas vizija maciau, jausmas kaip per galva kas butu trenkes, vel trenke... :oops:
Parašė Ethan
Kuroshitsuji rašė:Man irgi tokie mini atsijungimai būdavo dienom, bet geriu ne tik quetiapine (800mg) maksimumą bet ir haloperidolį (10mg) tai nežinau nuo kurio čia taip. Bet man taip trumpai užtemdavo, sekundei, tik iš rankų kartais ką išmesdavau, puoduką, brolio telefą vieną k., gerai, kad jis nematė. :achtung Bet dabar apretėjo kažkaip.

Vau, nepavydžiu, džiaugiuosi, kad manęs deliuzijos ir haliucinacijos nekankina, tai nereikia gert neuroleptikų.
Vartotojo avataras
Parašė silvinija
#344302 Kiek max Quetiapine galima isgerti? Man gyd paskyre gerti puse vakare, menesi buvo nieko, bet dabar kaip tai nebeveikia, kitas vizitas pas gyd tik po men., idomu galiu ikalti viena tablete pries miega? Atsikelsiu i darba normaliai? :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#344305 Jeigu nebeveikia reikia didint dvigubai daugiausia 800 mg. Pradzioj kvetiapina atsargiai reikia, bet kai pramusa jau galim drasiai didint.
Vartotojo avataras
Parašė silvinija
#344307 Siandien kalsiu tada visa ;)
O jus geriate si vaista kaip pagrindini?
Man pvz jis israsytas nemigai..
Pagrindiniai tai sertralin ir elontril
Quetiapine tik miegui, ai dar panikai Xsanax, na konkreti psiche :D
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#344310 Jo kaip pagrindini kol kas, yra toks gydymo variantas vien kvetiapinu gydziaus taip pries 5 metus.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#344316 Migdo, bet kadangi nakti buni miegojas, tai miegot neinu diena, kokias dvi tris valandas midgo paskui praeina.
Vartotojo avataras
Parašė silvinija
Vaiduk rašė:Migdo, bet kadangi nakti buni miegojas, tai miegot neinu diena, kokias dvi tris valandas midgo paskui praeina.

Mane tai nerealiai jis velka miegui :)
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
silvinija rašė:
Vaiduk rašė:Migdo, bet kadangi nakti buni miegojas, tai miegot neinu diena, kokias dvi tris valandas midgo paskui praeina.

Mane tai nerealiai jis velka miegui :)

manes ir didziausia doze 800 mg nemigdo