600mg quetiapine, 200mg lamotrigine, 45mg mirtazapine, 5mg lorazepam
Moderatorius: signs
- 2015 02 12, 19:20
miegasi tikrai gerai nuo olanzapino+mirtazapino, bet kazkodel atsikeliu apie 6 ryto, poto vel uzmiegu, bet niekaip neissiaiskinu is kur tas prabudimas, miegociau be prabudimau, mastyciau apie doziu pamazinima, o dabar nesinori keisti nieko kolkas
- 2015 02 12, 19:23
man lygiai tas pats
biggie rašė:miegasi tikrai gerai nuo olanzapino+mirtazapino, bet kazkodel atsikeliu apie 6 ryto, poto vel uzmiegu, bet niekaip neissiaiskinu is kur tas prabudimas, miegociau be prabudimau, mastyciau apie doziu pamazinima, o dabar nesinori keisti nieko kolkas
man lygiai tas pats
F33.3 Sunki depresija su psichoze.
Olanzapine 10 mg Remeron 30 mg Clonazepam 0,5 mg Seroxat 20 mg.
- 2015 02 20, 22:57
vartoju pusantro men. svoris nekinta 190cm 90kg reguliuoju angliavandenius, sportuoju , atrodau beveik kaip svarcas
, geriu juos del miego po biski bandau mest, siaip cia vaistas geras, mazai salutiniu, o tie kur verkia del svorio, tai siulau pradet judit subine gyvenime pagaliau! priedo prie jo geriu dar proteina kreatina ir arginina cia maisto pap. , tiems panikuotojams siulau isigyt Tirozino, maziau supanikave busit, ir siaip pasiulymas butu daug sportuot ir gert proteina
, geriu juos del miego po biski bandau mest, siaip cia vaistas geras, mazai salutiniu, o tie kur verkia del svorio, tai siulau pradet judit subine gyvenime pagaliau! priedo prie jo geriu dar proteina kreatina ir arginina cia maisto pap. , tiems panikuotojams siulau isigyt Tirozino, maziau supanikave busit, ir siaip pasiulymas butu daug sportuot ir gert proteina
- 2015 02 21, 00:24
Kai rimtai sirgsi, suprasi koks tavo patarimas yra netikęs daugeliui čia esančių žmonių.
- 2015 02 21, 00:47
Būtent ^ .... sportuot, heh. iš lovos išriedenkit, tai net nejudėsiu toliau niekur....
nemoku rašė:Kai rimtai sirgsi, suprasi koks tavo patarimas yra netikęs daugeliui čia esančių žmonių.
Būtent ^ .... sportuot, heh. iš lovos išriedenkit, tai net nejudėsiu toliau niekur....
- 2015 02 21, 10:48
as sergu jau metai ir menuo kaskur, pres tai dar teko saujom vaistu ryt, bet sportas padejo sumazint tuos vaistus, meciau gert meciau rukyt, sutvirtejau fiziskai, galiu patart del mitybos ka valgau, kad nevirst bomba, nes jei sita vaista geriat ir nesportuojat arba bent neziurit maisto tai busit nutukeliai
- 2015 02 21, 14:24
Juokas ima skaitant tavo postus
Tomas88 rašė:as sergu jau metai ir menuo kaskur, pres tai dar teko saujom vaistu ryt, bet sportas padejo sumazint tuos vaistus, meciau gert meciau rukyt, sutvirtejau fiziskai, galiu patart del mitybos ka valgau, kad nevirst bomba, nes jei sita vaista geriat ir nesportuojat arba bent neziurit maisto tai busit nutukeliai
Juokas ima skaitant tavo postus
- 2015 02 22, 02:11
aš tai pastorėjau, kaip kad niekad nesitikėjau nuo tų vaistų ir totalaus nieko neveikimo.. bandysiu nuo ryt neberukyt ir nebegert, nes nesąmonė maišyt AD su alum ar kuo.. ypač su bipoliniu tuo mano, kaip kad daktarė sakė išvis nepatartina man gert. Na, ryt banysiu kažką keist, nes labai jau nesmagiai jaučiuosi su tokiu pilvu.. iš to tingėjimo eit į parduotuvę ar namie ką gamint, tai tik vien pina, kebabai į namus užsakomi...
fu, liūdna kad nėr valios, bet pastarają savaitę visai gerai jaučiuosi, tad lyg iš pasirengęs permainoms, atsisakyt šlamšto, rūkalų t.t. ir bent kiek nors mankštą pradėt daryt.. Nors su tuo alko tai bėdu turiu.. kažkokie genai... bet ir į AA irgi nenoriu eit, dar ne taip žemai nusiritau, bet viso ko pradžia, - kad pragėriau du mėnesius kasdien, kol pagaliau nuėjau pas daktarus dėl tos depresijos. Na, metas kažką keisti. : >
Tomas88 rašė:as sergu jau metai ir menuo kaskur, pres tai dar teko saujom vaistu ryt, bet sportas padejo sumazint tuos vaistus, meciau gert meciau rukyt, sutvirtejau fiziskai, galiu patart del mitybos ka valgau, kad nevirst bomba, nes jei sita vaista geriat ir nesportuojat arba bent neziurit maisto tai busit nutukeliai
aš tai pastorėjau, kaip kad niekad nesitikėjau nuo tų vaistų ir totalaus nieko neveikimo.. bandysiu nuo ryt neberukyt ir nebegert, nes nesąmonė maišyt AD su alum ar kuo.. ypač su bipoliniu tuo mano, kaip kad daktarė sakė išvis nepatartina man gert. Na, ryt banysiu kažką keist, nes labai jau nesmagiai jaučiuosi su tokiu pilvu.. iš to tingėjimo eit į parduotuvę ar namie ką gamint, tai tik vien pina, kebabai į namus užsakomi...
fu, liūdna kad nėr valios, bet pastarają savaitę visai gerai jaučiuosi, tad lyg iš pasirengęs permainoms, atsisakyt šlamšto, rūkalų t.t. ir bent kiek nors mankštą pradėt daryt.. Nors su tuo alko tai bėdu turiu.. kažkokie genai... bet ir į AA irgi nenoriu eit, dar ne taip žemai nusiritau, bet viso ko pradžia, - kad pragėriau du mėnesius kasdien, kol pagaliau nuėjau pas daktarus dėl tos depresijos. Na, metas kažką keisti. : >
- 2015 02 22, 10:17
Sitas vaistas geras valios isbandymas
) as geriu tik puse tab. bet nuo jo taip noris angliavandeniu, buvau pres koki pora savaiciu visa medaus torta suryjes 400g per karta, galvojau insulta gausiu
, patarciau kardio pratimus daryt, dviratis , begimas, o vakare nevalgyt angliavandeniu, tai iv salotos su vistiena, lasisa , tunas ir panasiai
) as geriu tik puse tab. bet nuo jo taip noris angliavandeniu, buvau pres koki pora savaiciu visa medaus torta suryjes 400g per karta, galvojau insulta gausiu
, patarciau kardio pratimus daryt, dviratis , begimas, o vakare nevalgyt angliavandeniu, tai iv salotos su vistiena, lasisa , tunas ir panasiai
- 2015 02 22, 14:31
As geriu gan didele mirtazapino doze, 60mg, tai ka galiu patart, tai reik gerai pavalgyt pries isgeriant tablete, tada nesinori taip ziauriai lyst i visokius saldumynus
Tomas88 rašė:Sitas vaistas geras valios isbandymas) as geriu tik puse tab. bet nuo jo taip noris angliavandeniu, buvau pres koki pora savaiciu visa medaus torta suryjes 400g per karta, galvojau insulta gausiu
As geriu gan didele mirtazapino doze, 60mg, tai ka galiu patart, tai reik gerai pavalgyt pries isgeriant tablete, tada nesinori taip ziauriai lyst i visokius saldumynus
600mg quetiapine, 200mg lamotrigine, 45mg mirtazapine, 5mg lorazepam
- 2015 02 22, 14:47
Tai kodel tu isvis siam forume , o ne kokiam kulturizmo.
Tomas88 rašė:tai gerai jai juokas ima gal niekuom nesergi, noriu pasakyt geriau atiduot save sportui ir palengvint simptonus negu gert psichotropinius vaistus kurie vercia zmogu i darzove..
Tai kodel tu isvis siam forume , o ne kokiam kulturizmo.
- 2015 02 22, 16:04
Todel kad neurologai nustate man pradzioj depresija, poto po pusmecio mazdaug nustate neorganine nemiga, bet sako ligos kaip nemiga nera ji eina kartu su depresija todel gydaus depresija, o visa sita nesamone prasidejo nuo alkoholio.. Gydymo pradzioj buvo siaubas, baisi liga, geriau ranka nukirstu ir jaust fizini skausma nei kaskokia va tokia is vidaus savijauta.. nemoku papasakot, bet manau labai gera mityba duoda irgi savo pliusa prie gijimo