- 2017 12 16, 21:34
Pasakysiu savo nuomone apie gydytojus psichiatrus. Geriausias patarejas visuose klausimuose ir Biggie.
Sakau tai praejes visus Lazauskus, Dambravas, Stasiunus, Girulskius, Navickus, Sablevicius ir dar kokius septynis. Ejau tik pas pacius geriausius/zinomiausius, is geriausiu kliniku Vilniuje.
Neturi nei vienas stebuklingos lazdeles. Vienas skiria du neuroleptikus, kitas vienoki AD, sekantis kitoki AD, visi vis skirtingai, be kazkokios aiskios logiskos schemos.
Geriausia paciam dometis, skaitytis, eksperimentuoti, ka toleruoja kunas, ka ne, sekti savo savijauta, rupintis paciam savimi, nes tiem daktaram jus tesate vienas is konvejerio elementu. Itampa? prasom seroxat. Ziuri i lubas ? prasom Cipralex. Somatiniai verzimai galvoje? prasom Eglonyl. Ir taip toliau ir panasiai. Neveikia? Ka gi, bandom kita. Ir viskas.
Mano asmeninis siulymas, susirasi pigiausia daktara, arciausiai namu ir paciam pasiulyti ka nori pabandyti.
As atejes pas daktara ir isvardines ka esu bandes ir pas ka buves, tai manes tik paklausia, ta ka noretum kad israsyciau? Viskas. Daugiau deja jie niekuom padeti negali. As juos suprantu, as ju nekaltinu. Tiesiog mano sunkumai jiems yra neiveikiami ne del nekompetencijos, o galbut apskirtai toks vaistas nera sukurtas dar ir visa tai tik laiko ir jegu svaistymas.
PS. Pas ka tikrai neikit tai pas Navicka. Mokejau 65eur Grybo gatvej, skyre man tik kokias 8-10min, nes atsilikinejo nuo grafiko, buvo pakankamai grubus ir siaip .. ozys neprastas, kompetencijos nerasta. Visi kita mano pavardinti - ok.