Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė mmm
#426897 Geros pastabos, savaitę patupėsiu ant 75mg, tada žiūrėsiu kaip toliau.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#426898 Hmmm. Man buvo, kad AD issaukia ne maniskus, bet hipomaniskus simptomus. Jie aisku susinormalizuoja, kadangi vakare isgeriu quetiapine xr. Is mano patirties, jei tik kazkiek issaukia tai nieko tokio, jeigu naudoji stabilizatoriu arba antipsichotika (keisti tie pavadinimai). Jei kazkas visai ne to, tada iskart skambinti gyd tiesiogiai ir nieko nelaukti.

Teko venlafaksina gerti 150mg iskart, ir po 4 dienu 225 mg. Aisku buvo salutiniai, praejo. Didele patirtis su AD ir nutraukimais, tai gydytoja nebijo iskart kelt dozes :D
Vartotojo avataras
Parašė mmm
#426899 Nezinau, man tai baisu taip staigiai uzsikelti,sirdis isliptu ir siaip stoga nurautu.
Man su paroxetinu buvo kai 20mg geriau,tai toks sumisimas ir panasiai,daktaras sake kad serotonino sindromas, tai mazinau iki 10mg. Poto keitem i sertralina.
O su sertralinu tai iki 50mg negalejau dasikelti, nes drebino, PA sustiprindavo,ir toks sujaudinimas nugaroj budavo ir t.t.
Ar cia manijos simptomai?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
mmm rašė:Nezinau, man tai baisu taip staigiai uzsikelti,sirdis isliptu ir siaip stoga nurautu.
Man su paroxetinu buvo kai 20mg geriau,tai toks sumisimas ir panasiai,daktaras sake kad serotonino sindromas, tai mazinau iki 10mg. Poto keitem i sertralina.
O su sertralinu tai iki 50mg negalejau dasikelti, nes drebino, PA sustiprindavo,ir toks sujaudinimas nugaroj budavo ir t.t.
Ar cia manijos simptomai?

Gali laisvai buti. As nekalbu apie tikrasias manijas ar net hipomanijas, as noriu pasakyti, kad reikia atsargiai su antidepresantais, ypac kai salia nera nuotaikos stabilizatoriu. Ne retas atvejis, kai antidepresantas ne tik kad nepadeda kertiniams depresijos/nerimo simptomams bet ir suteikia tos bereiksmes energijos, kurios vistiek nepavyksta konstruktyviai isnaudoti.
Parašė Graikas
#426901 Bereiksmes energijos? O jei zmogui reikia tos energijos tam kad veiktu? Ar geriau kaip darzovei egzistuoti? Biggie,ar zinai ka reiskia einant uzmigti?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Graikas rašė:Bereiksmes energijos? O jei zmogui reikia tos energijos tam kad veiktu? Ar geriau kaip darzovei egzistuoti? Biggie,ar zinai ka reiskia einant uzmigti?

Koks tikslas pritempineti mano posaki bendrai populiacijai? As puikiai suprantu ka reiskia individualumas, o savo komentarus skyriau konkrecius simptomus patirianciam klubo nariui.
Vartotojo avataras
Parašė mmm
#426905 Kazkas tokio su paroksetinu prie 20mg ir buvo,toks energijos perteklius,uz galvos griebtis norejos. Zodziu too much jautesi.
Tai va, zinant save,atsargiai ir keliu dozes
Parašė Vaidabal
#427683 Aš ne visai į temą, Biggie, bet gal patartum kokį vaistą ar antidepresantą būtų galima prisidėti prie cipralexo 20 mg, neuroleptikų negaliu, nes kyla prolaktinas, bandžiau keisti i zoloft, bet buvo blogai. Vėl grįžau prie Cipralex. Bet vistiek silpna, nėra jėgų, nerimas, galvos skausmai..
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
Vaidabal rašė:Aš ne visai į temą, Biggie, bet gal patartum kokį vaistą ar antidepresantą būtų galima prisidėti prie cipralexo 20 mg, neuroleptikų negaliu, nes kyla prolaktinas, bandžiau keisti i zoloft, bet buvo blogai. Vėl grįžau prie Cipralex. Bet vistiek silpna, nėra jėgų, nerimas, galvos skausmai..

Mirtazapinas
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
Vaidabal rašė:Ar Mirtazapinas neslopina?

aukštesnėse dozėse (45mg,60mg) ne