Moderatorius: signs

Parašė DeepCoffee
#405181 Oho. As tik 50mg pora kartu bandziau. Ir tai jauciasi. Sunesiotas. Bet blemba sia nakt neuzmigau kazkaip net su juo normaliai. Perdaug uzsinaktinejau ir buvau uzsivedes. O jei dienos metu gerti po 50mg 2 kartus dienoj ? Kaip raminamas veikia? Nuimtu itampa? Atsikeliau tai ramus toks
Parašė Rolas
#405202 Na jis šiaip nakčiai skirtas gerti, o dieną dar tęsiasi tas veikimas, nes jis prailginto veikimo. Manau reiktų po biški priprasti didinant dozę nuo mažiausios.
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
#405701 sveiki.sudomino sis vaistukas.ar ji galima keisti is zolofto?ar jis pakankamai ramina ir tinka dideliam nerimui?kelia serotonina? neaugina svorio?
Parašė Vardauskas
maumau15 rašė:sveiki.sudomino sis vaistukas.ar ji galima keisti is zolofto?ar jis pakankamai ramina ir tinka dideliam nerimui?kelia serotonina? neaugina svorio?

Jis geriamas nakti, labiau kaip migdomasis, nerima nuslopina, bet kita diena po jo dar jausi gera priglusinima, man isvis jis netinka
Parašė Gabrielius Knopkė
#407080 Išrašė šito vaisto miegui. Išgėrus man jis suveikia velnias žino kada, tikrai ne iš kart, bet užmigdo lygiai 1-2 valandom. Geriau is pradžių 1/3 paskui 2/3 vistiek geriau nėra. Ar tas poveikis pasireiškia po ilgesnio vartojimo gal? Geriu jau dvi savaites. Kam taip yra ar buvo?
Parašė feniksas
#407086 sveikas, esu isbandes daug kitokiu ir zymiai geresniu vaistu, sis vaistas gana silpnas ir silpnai migdo, sneku is praktikos. Pamegink - Somnols, neblogas vaistas, nemigai tinka.
Parašė Gabrielius Knopkė
#407193 Somnols tai kaip visi migdomieji, prie ju priprantama. Tai as ikalu 1/3 trictico nesuveikia ir tada po keliu valandu pusę halciono. Kažkokia nesamonė, užmiegu, ale iki ryto,bet visa kitą dieną bunu pavargęs, įsitempęs,norisi tik gulėti ir nieko neveikti. Gal geriau nemaišyti...
Parašė feniksas
#407208 Halcion labai silpnas ir gana prastas vaistas, o tritico irgi ne kazka, silpnas. Somnols zymiai efektyvesnis ir geresnis, i vienus vartus.
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
Gabrielius Knopkė rašė:Feniksas kaip su tavim asmeniškai susisiekti?

1 Paspausk ant vardo. Atsidarys langas kuriame desineje puseje rasi vokelio ikona
2 Spaudziam ant vokelio ikonos ir atsidaro asmenines zinutes langas.
3 Irasom pavadinima. Zinute kuria norime issiusti ir spaudziam siusti.
4 Laukiam atsakymo
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#407563 tritico manes visai nemigdo, mastau depresinemis dozemis gerti diena, ka jus i tai? :heart p. s. jei gyd. palaimins