Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#392073 Mes gaunam iš "Sodros" ir turim darbo stažą . Mums buvo neįgalumo pensijų perskaičiavimas . O tavo gal pašalpa , bet niekur nerašė ,kad šiemet sumažins . Vaikai ir tie nuo sausio gaus po 30 € . Gal tau suklydo , tai reikia aiškintis .
Parašė zaliasis
zaliasis rašė:
Phurriz rašė:Pirmadieniu gausiu.. Kazin ar padidino :) warm

http://www.negalia.lt/didinamas-salpos- ... /#comments

Ziurekit as manau kad sirgau nuo gimimo ankstyvos vaikystes kaip manot padavus valstybe arba ndnt y teisma imanoma butu prisiteist uz 20 metu neigaluma?
Parašė Tomas2222
#392416 Oho nu tu cia ir drasus. Tik iurek ant kokio greblio lipi nes ten teismuos vien degeneratai isi gimeliai. Gali gaut toki atsaka, kad pries tave atsisuks viskas, ten pas juos vienintelis interesas yra bapkes. Jei tu kokio navaro jiem neduosi, tai jie pasius tave greiciau zinok. Plius kad atsizvelgtu i tavo nuomuone, pareiskima, ir t.t. turi turėti nzn kaip cia isireikst; aristokratini statusa sioje visuominineje bandoje. Bet jei turi pazystamu tokiose srityse, zdz kuo daugiau chebros ir rysiu tuo didesni sansai kazka itakot toje srityje.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
#392446 Sveiki. Kas buvot komisijoje paskutiniu metu ? Sugrieztino ten ka nors ? Bijau, nes neuzilgo reikes vaziuot, o as nei karto negulejau ligoninei per ta laika. Idomu ar prates man 2 grupe :(
Parašė Vyagndas
#393186 Mano darbingumas 45 jauciuosi ka pasakisiu nieka nepadarsi sveikata negereja psichozes nera tik savijauta mieguistumas ir jegu trukumas trukdo gyventi bet stengiuosi dirbti kiek siemet pratraukiau 6menesius po8 9h 6 4,h kozna diena tai tiek dirbu su bloga sveikata
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
Phurriz rašė:Sveiki. Kas buvot komisijoje paskutiniu metu ? Sugrieztino ten ka nors ? Bijau, nes neuzilgo reikes vaziuot, o as nei karto negulejau ligoninei per ta laika. Idomu ar prates man 2 grupe :(

Svarbu kaip tavo daktaras suraso, poliklinikoj yra komisija ir jei ji nusprendzia kad reikia, tada eini i ta neigalumo nustatymo tarnyba, ten paklausineja, paziuri kompe kiek kartu gulejai ligoninej, girdejau, kad svarbu bent karta pragulet ligoninej tai 3sav. arba dienos stacionare 3sav.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Vaiduk rašė:
Phurriz rašė:Sveiki. Kas buvot komisijoje paskutiniu metu ? Sugrieztino ten ka nors ? Bijau, nes neuzilgo reikes vaziuot, o as nei karto negulejau ligoninei per ta laika. Idomu ar prates man 2 grupe :(

Svarbu kaip tavo daktaras suraso, poliklinikoj yra komisija ir jei ji nusprendzia kad reikia, tada eini i ta neigalumo nustatymo tarnyba, ten paklausineja, paziuri kompe kiek kartu gulejai ligoninej, girdejau, kad svarbu bent karta pragulet ligoninej tai 3sav. arba dienos stacionare 3sav.

Zinau, kad reikia guleti ligoninei, bet as ten negulsiu, nes ten vaistu privaro ir pablogeja sveikata. Kiek kartu gulejau, visada isejau kaip ligonis, o namie atsigaudavau.
Ai, bus kaip bus, vistiek esu dirbantis, nenumirsiu be pasalpos sitos :)
Parašė Vyagndas
#393281 As negulejau ligonionei ir man grupe skire dabar mazina xeplion150mg i 100mg turetu zvalumo duoti
Parašė žodis
#394108 Pasidarė įdomu - ar turint neįgaluma priima dirbti pilnu etatu? Ar mato darbdavys, kad turi neįgalumą? Kiek girdėjau, negali dirbti naktinėse pamainose, o daugiau kokie apribojimai?
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#394111 Mano žmona dirba buhaltere ir sakė dirba daug neįgalių žmonių .
Parašė zaliasis
#394124 Kaip manot jai valstybe pritruktu pinigu ar pradetu mazinti pasalpas ? Ar paimtu tarkim 40% darbinga padarytu 50% ir dabar tai kazkiek daroma turiu galvoj klausimyna Pensijini amziu tai didina. Realiai tai net su rimtom ligom zmones gauna veliau nei suserga. Pvz as kai susirgau tai buvau kokia isvis zombis kokia 20% darbingas ir kelis metus negavau. Maciau straipsny kad kukuraitis mano kad lietuvoje isdalijama per daug neigalumu...