Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#362497 Nežinau, ar į gerą, bet prašysiu šią savaitę savo gydytojos paroxetiną keisti į escitalopramą. Nes ar šiaip ar taip savijauta siaubinga, o dar nuo paroxetino svoris auga siaubingai. Ir šiaip manau, kad escitalopramas turi mažiau šalutinių.

Esu jį gėrusi, pradžioje 3 savaites buvo gerai, paskui jokios naudos. Dabar bandysiu derinti su antru geriamu antidepresantu bupropionu (Elontril).
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
Kovotojas rašė:asmeniskai man cipralexsas is vis jokio teigiamo poveikio nedave.

O kaip Zoloftas, jei bandei?
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#362778 man tepadejo seroxsatas 20mg ryte ir fliuanxolis du kartus po puse, tai dabar normaliai, anksciau kankinausi, panikos atakos atakuodavo.
Parašė nmante
#364716 Skyrė dėl nerimo, nervingumo, pykčio nevaldymo. Eisiu plius į psichoterapijos grupę. Labai noriu po metų baigti ir nebekartoti
Vartotojo avataras
Parašė emar
#364746 Manau, kad įmanoma pasveikti tik tada, kai pavyksta pakeisti gyvenimo būdą ir požiūrį, išsiaiškinti pagrindines problemas ir atravėti šaknis. Na, kad reakcija būtų sveikesnė.
Vartotojo avataras
Parašė emar
#364754 Manau, kad visada įmanoma :) Tik reikia tam didžiulės kantrybės ir meilės sau. Ir žinoma, užsispyrimo.
https://www.facebook.com/GeorgiaLand/vi ... 179189396/
Va, yra filmukas. Reikia nepasiduoti taip, kaip tam šuniukui ir eiti ar šliaužti link pasveikimo.

Negali bėgti link tikslo – eik link jo. Negali eiti link tikslo – šliaužk link jo. Jei negali šliaužti, bent atsigulk to tikslo pusėn.
Vartotojo avataras
Parašė emar
#364780 Žinai, kaip tėvai myli vaiką? Nurodydami ribas, lepindami kiek gali, bet neleisdami tų nurodytų ribų peržengti, kad vėliau nebūtų blogiau. Tai taip, manau, reikia mylėti ir save. Nu bet jau nukrypom nuo temos :bloga
Vartotojo avataras
Parašė biggie
nmante rašė:Skyrė dėl nerimo, nervingumo, pykčio nevaldymo. Eisiu plius į psichoterapijos grupę. Labai noriu po metų baigti ir nebekartoti

jeigu ivyksta visiskas pasveikimas (remisija), kai nebera simptomu, palaikomasis gydymas apie metus buna, tada, jei be atkryciu, is leto nuimti antidepresanta