Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Antitezė
#346243 Visko pasitaiko. Išvyksti, neapskaičiuoji, nespėji per reikalus įvairius... :bloga Aš kaip tik suprantu žmones, kurie nėra tobuli ir išsiblaškę. Nereikia nieko smerkti. Man kelios dienos žalos nepadarė, jaučiuosi gerai pastaruosius kelis mėnesius.
Tik įspėju kitus, kad staigus nutraukimas yra sunkiai pakeliamas. Nes kai pati pradėjau vartoti venlafaksiną (pirmą kartą) dar nežinojau, kad vieną dieną neišgerus tabletės gali būti taip bloga.
Parašė sophie
#346253 As tikrai nesmerkiu, tiesiog nesuprantu : )

Ir skatinu kitus rūpintis savimi ir vartoti vaistus nepraleidinėjant dozių - ne tik dėl lomkių praleidus, bet ir dėl to, kad sveikimui tai tikrai svarbu.
Vartotojo avataras
Parašė escapethereality
#350024 Sveiki,

šiandien gydytoja man išrašė naujų vaistų Efexor XR 150mg, yra su jais susidūrusiųjų?
Jei taip, tai kokie atsiliepimai.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#350035 Geri antidepresantai per menesi nebejausi ju poveikio, ir gan nauji sake siaip antidepresantai pats geriu.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Vaiduk rašė:Geri antidepresantai per menesi nebejausi ju poveikio, ir gan nauji sake siaip antidepresantai pats geriu.

Kaip suprast nebejausi poveikio? Geriau kelis kartus, kas liecia energija, susikaupima tai labai padeda, nors ties 150mg noradrenalina dar nedaug veikia. Aktyvacija prasideda nuo 300mg ir siaip is moderniu antidepresantu butent venlafaksinas turi daugiausiai atsiliepimu sunkioms depresijoms.
Vartotojo avataras
Parašė escapethereality
#350039 nu, matot, man dar priedu davė Depakine chrono, tai nežinau, ar gerti abu, kaip liepė, ar ribotis tik AD, nes man labiau reikia, kad mane "išjudintų" , o ne ramintų kažkaip, nes dažniau aš nugesinta jaučiuosi nei aktyvi, nors būna kartais..
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
biggie rašė:
Vaiduk rašė:Geri antidepresantai per menesi nebejausi ju poveikio, ir gan nauji sake siaip antidepresantai pats geriu.

Kaip suprast nebejausi poveikio? Geriau kelis kartus, kas liecia energija, susikaupima tai labai padeda, nors ties 150mg noradrenalina dar nedaug veikia. Aktyvacija prasideda nuo 300mg ir siaip is moderniu antidepresantu butent venlafaksinas turi daugiausiai atsiliepimu sunkioms depresijoms.

Geriu velanfaxine 150 ir nieko nejauciu nors zinau, kad jie veikia ir nutraukt negalima.
Vartotojo avataras
Parašė Antitezė
#350756 Pradėjau nuo 150 mg, po to 225 mg, dabar vartoju 300 mg. Iš esmės padeda energijos požiūriu, nuotaika pagerėja, bet man asmeniškai po kurio laiko teigiamas poveikis dingsta... Tada tenka vėl didint dozę :/
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Anitezė rašė:Pradėjau nuo 150 mg, po to 225 mg, dabar vartoju 300 mg. Iš esmės padeda energijos požiūriu, nuotaika pagerėja, bet man asmeniškai po kurio laiko teigiamas poveikis dingsta... Tada tenka vėl didint dozę :/

Yra atveju, kai ir 600mg skiria. Galbut esi greita vaistu suvirskintoja, galbut depresija nepasiduoda vienam antidepresantui arba apskritai depresija bipoline, kuriai reikalingas kitoks gydymas.
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#351279 Geri vaistai. Ilgai draugauju. Dabar po truputi susimazinau doze iki 150. Geriau 300 .
Vartotojo avataras
Parašė Antitezė
#351389 Man atrodo mano daktarė nusprendė mane nubausti už kažką. 300mg Venlafaksino ji tiesiog nutraukė per vieną dieną ir išrašė vietoj Effexoro gert Flux'ą..... Ir jau antrą dieną negera. Jeigu jums nutraukus irgi buvo bloga, kiek tai truko? :bloga :bloga :bloga
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Anitezė rašė:Man atrodo mano daktarė nusprendė mane nubausti už kažką. 300mg Venlafaksino ji tiesiog nutraukė per vieną dieną ir išrašė vietoj Effexoro gert Flux'ą..... Ir jau antrą dieną negera. Jeigu jums nutraukus irgi buvo bloga, kiek tai truko? :bloga :bloga :bloga

Nenori greiciausiai taves nubausti, bet yra idiote. Venlafaksinas is visu AD pasizymi sunkiausiais nutraukimo sindromais, bent kazkuriuo laiku turejo buti sumazinama doze tolygiai. Del fluoksetino, tai jis labai ilgai issilaiko organizme, buna ji israso, kai per sunku mesti kita SSRI, bet visvien tokie dalykai kaip iskart nutraukti 300mg venlafaksino yra durnyste. Man paciam teko mesti iskart 300mg - tikrai ne maloniausia patirtis.
Vartotojo avataras
Parašė Antitezė
biggie rašė:
Anitezė rašė:Man atrodo mano daktarė nusprendė mane nubausti už kažką. 300mg Venlafaksino ji tiesiog nutraukė per vieną dieną ir išrašė vietoj Effexoro gert Flux'ą..... Ir jau antrą dieną negera. Jeigu jums nutraukus irgi buvo bloga, kiek tai truko? :bloga :bloga :bloga

Nenori greiciausiai taves nubausti, bet yra idiote. Venlafaksinas is visu AD pasizymi sunkiausiais nutraukimo sindromais, bent kazkuriuo laiku turejo buti sumazinama doze tolygiai. Del fluoksetino, tai jis labai ilgai issilaiko organizme, buna ji israso, kai per sunku mesti kita SSRI, bet visvien tokie dalykai kaip iskart nutraukti 300mg venlafaksino yra durnyste. Man paciam teko mesti iskart 300mg - tikrai ne maloniausia patirtis.

tikrai nemaloni patirtis. Ačiū. Laimei gavau venlafaksino, kitaip būčiau nudvėsus
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#351396 Nu daktarai buna meluoja ir gudrauja ar neretai jiem pokui istikro yra...