Moderatorius: signs

Parašė Freeweirdo
#353034 Viską supratau. O internete rašyti krizių skyrius kaune? Ar kaip. Bandysiu ten pasiskambinti... Nes dabar nutirpe pusę kūno ir panikos priepolis, tai nežinau ką vertėtų daryti. Bet labai ačiū tau !
Vartotojo avataras
Parašė nightmare
Freeweirdo rašė:Viską supratau. O internete rašyti krizių skyrius kaune? Ar kaip. Bandysiu ten pasiskambinti... Nes dabar nutirpe pusę kūno ir panikos priepolis, tai nežinau ką vertėtų daryti. Bet labai ačiū tau !

https://www.kaunoligonine.lt/psichiatrijos-klinika/
Čia informacijos šiek tiek yra, jeigu dar reikia. Aš visgi galvoju gultis į tą krizių skyrių, gal kažkas iš tos psichoterapijos išeis... Abejoju, ar pabloginti situaciją gali, o prošvaiščių nematyt.
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
nightmare rašė:
Freeweirdo rašė:Viską supratau. O internete rašyti krizių skyrius kaune? Ar kaip. Bandysiu ten pasiskambinti... Nes dabar nutirpe pusę kūno ir panikos priepolis, tai nežinau ką vertėtų daryti. Bet labai ačiū tau !

https://www.kaunoligonine.lt/psichiatrijos-klinika/
Čia informacijos šiek tiek yra, jeigu dar reikia. Aš visgi galvoju gultis į tą krizių skyrių, gal kažkas iš tos psichoterapijos išeis... Abejoju, ar pabloginti situaciją gali, o prošvaiščių nematyt.

Kažkada aš guliausi į ligonines, nes tikėjausi gauti nemokamas psichoterapijas. Teko nusivilti Vasaros g. 5 II skyriumi, ten seansas niekada netukdavo tiek, kiek priklauso, su psichoterapeute neradau ryšio. Labai atsainiai dirbo, suprantu, daug pacientų.
Geresnis variantas buvo toje pačioje Vasaros g. 5, bet jau Krizių intervencijos skyriuje, ten kasdien vykdavo seansai nepilną valandą, plius pokalbiai su gydančia psichiatre. Tikrai padėjo, tačiau bet kokiu atveju tai tik pradžia, nes tiek, kiek ligoninėje gauname psichoterapijos nėra gana. Na nebent problema aiški, ar tai kažkokios realios gyvenimo problemos, susijusios su šeima ir pan. Bet gydant asmenybės sutrikimus, kai yra labai palaužtas žmogus, kai serga sunkesnėmis depresijos formomis reikia ilgalaikių psichoterapijų, kurios trunka kelis metus. Kas tai sau gali leisti - puiku. Aš to sau leisti negaliu. Todėl pasinaudoju poliklinikos psichoterapeutės ar psichologės paslaugomis, kai dar galiu iki jų nueiti, kai labai blogai - Krizių skyrius Vilniuje, ten kasdienės aktyvios terapijos bent jau kažkuriam laikui pastato ant kojų.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#353270 Aha kai grysiu paviesinsiu siauliy psi ligonines 3 daktarus ikelsiu i savo jutub. Bent tokie planai. Eina jie ###
Vartotojo avataras
Parašė nightmare
#353298 O kažin leidžia krizių skyriuje turėti nešiojamą kompiuterį? Bijau, kad jei užimtumo bus mažai, tai tikrai nuo proto nušoksiu. Bent kokią komediją atsargai įsirašyčiau.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
#353315 Kai gulejau tai palatos kaimynas turejo kompa, bet as telefone internete visada sededavau. Tai nezinau kam tas kompas. As visada per telefona narsau ir sy foruma ir viska kita.

Man labiau patinka gultis i psichiatrijos ligonine nei kriziu centra. Krizese tik 10 dienu, o psichiatrinei virs menesio buna laiko.
Vartotojo avataras
Parašė Vejarode
Vaiduk rašė:Cia geras jokinga kur dabar guliu visi xr gauna darykit isvadas :achtung

Mano nuomone, tau reikėtų labiau susitelkti į savo ligos gydimą. Pabandyk paskaityti kokią knygą. Ar bent jau apsimesk kad skaitai. Tada gal ir daktarei pasirodys kad tavo būklė gerėja.

Ar aš čia ne taip supratau, tau nepatinka skiriami vaistai ar nepatinka gydytis ligoninėje? O gal jau esi namie?

Arba jei trečiam skyriuj esi, tai ten labai lanksto popieriukus, užsiimk ir tu, veikia kaip terapija ;D
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#353365 Ne tai uzsiemimu beveik nepraleidziu knygos man jau nebepades. O ir vidiniu rezervu nebera.
Vartotojo avataras
Parašė Vejarode
Vaiduk rašė:Ne tai uzsiemimu beveik nepraleidziu knygos man jau nebepades. O ir vidiniu rezervu nebera.

Svarbiausia, kad išėjęs iš ligoninės vartotum gyditojo paskirtus vaistus. Jei pats nenutrauksi, gal ir sveikata pajudės į gerąją pusę.
Vartotojo avataras
Parašė nightmare
#353624 Grįžau iš krizių intervencijos centro. Labai patiko. Pirmas kelias dienas nesinorėjo nieko, o po to jau beveik verkiau, kad išvažiuoti reikia. Labai ant šaunios kompanijos užtaikiau. Personalas irgi nuostabus. Pakeitė vaistus, vietoj vienokių dabar vartoju keturių rūšių, žiūrėsim kaip seksis gydytis toliau.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
#353633 Gera kompanija daug ka reiskia kai guli ligoninei. Ypac kai guli menesi tai buna labai prisirisi prie zmoniu ir daznai toliau bendrauji po ligonines. O kai guli vien sunkesni ligoniai ar senyvi zmones tikrai sunku isgulet visa laika.
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#353635 Aš irgi jau jaučiu, kad neištversiu be ligoninės :bloga Tik sprendžiu dilemą, kur gultis. Planuoju pradžiai į Vilniaus Krizes. Ten patinka aktyvūs problemų sprendimo būdai. O dabar man to labai reikia. Ir ramybės.

Vėliau tikriausiai ilgiau teks pasigydyti Ąžuolyno klinikoje. Todėl labai būtų įdomu, ar ten vis dar verčia per prievartą lankyti užsiėmimus? Nes man asmeniškai ne visi jie tinka ir patinka.
Taip pat berods ten gydytojų padaugėjo. Ir pasirink, žinok, kuris su patirtimi ir malonus. Gal galite kurį rekomenduoti?