- 2015 12 31, 15:39
Esme tame, kad tu visiskai zalias vaistu temoje ir specialiai nesamones rasai, kad paerzint kitus.
Kai zmones kurie tikrai nusimano tave pavadina nevykeliu tu verki nors pats ir laukei kazkokios reakcijos nesamones rasydamas. Paskaityk kitas temas dienorascius ir panasiai, o vaistu tema palik veliau kai kazka nusimanysi.
Vadini vaistus ziurkiu nuodais ir panasiai. Absurdas.
Tiesiog reikia zinoti savo vieta ir dalinti patarimus kai turi supratimo. Diskutuoji su biggie kuris uz tave milijona kartu daugiau ziniu turi tai tik pykti sukelia - nors tu to ir sieki.
Mindaugas303 rašė:ok, suprantu. Panašu, kad kita nuomonė čia nelabai reikalinga, o viskas sprendžiama pagal tai, kiek laiko vienas ar kitas narys yra forume, ne pagal jo kompetencijąBeje, dėl to grubumo... Čia ne aš pradėjau eiti į asmeniškumus, vadinti kažką nevykėliais ir t.t. Dėl vaistų taip pat, man atrodo visur aiškiai, parašiau, kad tai mano patyrimas, kitiems jo neprimetu.
Na, bet jeigu jau čia taip gyvenat, prašau ištrinti mano anketą, nes pats nematau kaip tai padaryti.
Ir linkiu tada visiems sėkmės
Esme tame, kad tu visiskai zalias vaistu temoje ir specialiai nesamones rasai, kad paerzint kitus.
Kai zmones kurie tikrai nusimano tave pavadina nevykeliu tu verki nors pats ir laukei kazkokios reakcijos nesamones rasydamas. Paskaityk kitas temas dienorascius ir panasiai, o vaistu tema palik veliau kai kazka nusimanysi.
Vadini vaistus ziurkiu nuodais ir panasiai. Absurdas.
Tiesiog reikia zinoti savo vieta ir dalinti patarimus kai turi supratimo. Diskutuoji su biggie kuris uz tave milijona kartu daugiau ziniu turi tai tik pykti sukelia - nors tu to ir sieki.

Beje, dėl to grubumo... Čia ne aš pradėjau eiti į asmeniškumus, vadinti kažką nevykėliais ir t.t. Dėl vaistų taip pat, man atrodo visur aiškiai, parašiau, kad tai mano patyrimas, kitiems jo neprimetu.