- 2016 08 10, 19:50
Man rods jie vieni iš aktyvinančių, aš ryte gerdavau. Bet man jie jokio efekto nedavė.
Moderatorius: signs
- 2016 08 10, 20:26
Daktare turejo pasakyti + parasyti i vaistu knygele kada gerti atsizvelgiant kaip tu reaguoji i vaistus. Zolofta geria ir nakti ir ryte. Kuriuos migdo geria nakti kuriuos aktyvina geria diena, bet dazniausiai geriamas ryte
- 2016 08 10, 21:14
Nutariau, kad gal per anksti panikuoju. Juk prie zoloft bupropioną geriu tik 4 dienos. Gal tiesiog ištiko nerimo ataka su panikos požymiais, nes jau skambinausi net į ligonines. Paskui, išgėrus raminamųjų pasidarė geriau. Tik jaučiu, kad depresija nepaleidžia, kad savijauta labai trapi.
Aš kiek esu mačiusi, girdėjusi ir iš savo patirties, tai žinojau, kad sertralinas geriamas iš ryto kaip ir dauguma antidepresantų. Nei vienas gydytojas jo man neskyrė nakčiai ar vakarui. Pirmą kartą sužinojau, kad yra ir tokia galimybė.
Įdomu, ar padidinta dozė duos geresnį poveikį. Būtų įdomu po kiek laiko sužinoti.
Aš kiek esu mačiusi, girdėjusi ir iš savo patirties, tai žinojau, kad sertralinas geriamas iš ryto kaip ir dauguma antidepresantų. Nei vienas gydytojas jo man neskyrė nakčiai ar vakarui. Pirmą kartą sužinojau, kad yra ir tokia galimybė.
Įdomu, ar padidinta dozė duos geresnį poveikį. Būtų įdomu po kiek laiko sužinoti.
F.33.2 ir F.61
20 mg paroxetine, 3mg bromazepam, 25 mg quetiapinum ~18 val nerimui, 50-75 mg quetiapinum miegui.
20 mg paroxetine, 3mg bromazepam, 25 mg quetiapinum ~18 val nerimui, 50-75 mg quetiapinum miegui.
- 2016 08 10, 21:18
Aš galvojau, kad citalopram tiesiog yra labiau išgrynintas escitalopramas, nes jo ir dozavimas berods mažesnis. Na man ir reikia vaisto depresijai suvaldyti.
Phurriz rašė:Labai panasus citalopramas su escitalipramu. Tik escitalopramas padeda nerima mazinti, o citalopramas pagrinde grynai depresijai
Aš galvojau, kad citalopram tiesiog yra labiau išgrynintas escitalopramas, nes jo ir dozavimas berods mažesnis. Na man ir reikia vaisto depresijai suvaldyti.
F.33.2 ir F.61
- 2016 08 10, 21:25
HappyAngel, o ką dar be buprop. ir sertr. geri? Kažkaip ilgai tau nesutvarko tų vaistų.
- 2016 08 10, 21:27
ai... parašą paskaičiau...
Negalvojot ketipinor kelt? Jis didesnėm dozėm eina ir kaip ad.
Negalvojot ketipinor kelt? Jis didesnėm dozėm eina ir kaip ad.
- 2016 08 10, 22:01
as gydytojai jau 8 menesius aiskinu kad nieko as nuo to sertralino nejauciu, dzin jai, vistiek israsineja
. jokio pagerejimo, net pablogejimas sakyciau. o psichiatras tik padidino doze ir tipo bus norm. nu blemba kaip uzknisaaaa
. jokio pagerejimo, net pablogejimas sakyciau. o psichiatras tik padidino doze ir tipo bus norm. nu blemba kaip uzknisaaaa
Vargšės avys savo vedliui sako: ,,Tu vis eik priekyje, ir mums niekada nestigs drąsos eiti iš paskos''. O vargšas vedlys mąsto: ,,Tik visada eikite iš paskos, ir man niekada nestigs drąsos jus vesti.'' F.Nietzsche
- 2016 08 10, 22:45
laukiau 8 menesius eilej kad papulciau pas psichiatra ir koki paskyre toki ir turiu :/ ner galimybes keist jokios. bet as kaip suprantu pas juos sistema tokia, kad koks psichiatras laisvas pas ta ir eini, tai gal kita kart kita gausiu. arba tiesiog imsiu ir sakysiu jam kad netinka man sitie vaistai nes nu pagerejimo nulis sitiek laiko. isgeriau siandien ryte tai tik galva skaudet pradejo
Vargšės avys savo vedliui sako: ,,Tu vis eik priekyje, ir mums niekada nestigs drąsos eiti iš paskos''. O vargšas vedlys mąsto: ,,Tik visada eikite iš paskos, ir man niekada nestigs drąsos jus vesti.'' F.Nietzsche
- 2016 08 10, 22:54
Keista iš tikrųjų, nes pvz. man pakeičia (nebeišgaliu mokėt ar kas, nebepadeda) prasikankinu pradžioj būna net tris sav ir jei negerėja, keičiam ir randam kas padeda. pvz sertraliną apie 3 sav. gėriau nebuvo jokio absoliučiai poveikio ir keitėm... Man keista, kad jūsų psi- tiek laukia, mėnesiais, pusmečiais.
- 2016 08 10, 23:04
tame ir esme kad israse seimos gydytoja, nes cia vos ne populiariausias antidepresantas ir jie isivaizduoja kad tinka vos ne visiem (turiu kelis draugus su visai kitokiom ligom nei as ir geria ta pati). o psi tiesiog pritare ir tiek, nelabai gilinosi. nezinau kada isvis prie psichiatro buciau prisikasus jei ne patirta psichologine trauma, del kurios gydytoja issiunte psi centrui 3 laiskus.. oi kaip sunku gyventi uzsienyje
- 2016 08 11, 11:48
Man patinka sitie meskiukai kurie laiko kvetiapino dozes rankose, man rodos biggie buvo ikeles ---> http://image.slidesharecdn.com/quetiapi ... 1452740714
Pamastyk pakelt bent iki 200-300 kvetiapino tai kabins ir depresija
Pamastyk pakelt bent iki 200-300 kvetiapino tai kabins ir depresija
- 2016 08 11, 12:16
Žinoma, pabandyti verta, bet prisimenu kai nuo 25mg dozės kitą dieną vopše zombis būdavau, o nuo 100mg dar ir kaustyt pradėjo. Brrr. Gal jūsų organizmai labiau toleruoja kvetiapiną.
Jei kas neaišku ar turit klausimų - drąsiai į PM.
Venlafaxine 37,5 mg + Fluanxol 1 mg
F33.2
Venlafaxine 37,5 mg + Fluanxol 1 mg
F33.2
- 2016 08 11, 15:07
Sertralinas turi buti geriamas ryte ir tik ryte. Vienintelis SSRI, kuri galbut vakarui galima, tai paroxetinas, nes jis siek tiek slopina.
Escitalopramas yra taip vadinamas citalopramo desinysis enantiomeras. Is esmes citaloprama organizmas skaido i dvi medziagas - escitalopramas viena is ju. Jis grynesnis ir stipresnis SSRI nei pats citalopramas.
Escitalopramas yra taip vadinamas citalopramo desinysis enantiomeras. Is esmes citaloprama organizmas skaido i dvi medziagas - escitalopramas viena is ju. Jis grynesnis ir stipresnis SSRI nei pats citalopramas.
600mg quetiapine, 200mg lamotrigine, 45mg mirtazapine, 5mg lorazepam
- 2016 08 11, 16:02
Kad nei vienas gydytojas nesiūlė ketipinorą kelt. Nors gulėjau pas skirtingus psichiatrus, išbandėm visokias antidepresantų kombinacijas. Nieks neveikia. T.y. tas pagerėjimas būna laikinas, pradėjus vartoti vaistą. Maksimum po 2-3 mėnesių - vėl duobė. Gal tik paroxetinas ilgiau atlaikė, bet galiausiai ir tas matyt neveikė, nes vėl ėmė kilti nerimo atakos ir pan. Todėl esu visiškoje neviltyje dėl vaistų.
Aš nežinau patirčių kitų, kurie vartoja po 200 - 300 mg ketipinoro, kokia pradžia buvo. Nes man baisu, aš nuo 25 mg tam tikru metu krentu kaip be sąmonės, t.y. nukerta. Jis mane labai stipriai veikia. Todėl, kas būtų su kad ir 100 mg?
KunigaikštisMyškinas rašė:ai... parašą paskaičiau...Negalvojot ketipinor kelt? Jis didesnėm dozėm eina ir kaip ad.
Kad nei vienas gydytojas nesiūlė ketipinorą kelt. Nors gulėjau pas skirtingus psichiatrus, išbandėm visokias antidepresantų kombinacijas. Nieks neveikia. T.y. tas pagerėjimas būna laikinas, pradėjus vartoti vaistą. Maksimum po 2-3 mėnesių - vėl duobė. Gal tik paroxetinas ilgiau atlaikė, bet galiausiai ir tas matyt neveikė, nes vėl ėmė kilti nerimo atakos ir pan. Todėl esu visiškoje neviltyje dėl vaistų.
Aš nežinau patirčių kitų, kurie vartoja po 200 - 300 mg ketipinoro, kokia pradžia buvo. Nes man baisu, aš nuo 25 mg tam tikru metu krentu kaip be sąmonės, t.y. nukerta. Jis mane labai stipriai veikia. Todėl, kas būtų su kad ir 100 mg?
F.33.2 ir F.61