- 2018 08 24, 18:01
maumau15 rašė:sveiki, gal turit atsiliepimu apie kauno neuromedos Gyd. Ramunė Mazaliauskienė?
Esu buves pas ja. Ji dirba Vilniaus Neuromedoje. Nera pati maloniausia persona pasaulyje, bet jos zodziai priverte mane padaryti kai kurias teisingas isvadas. Del vaistu skyrimo, cia kaip rusiska rulete. Gal pataikys, gal ne, neteisiu nei vieno, kuris "nepataike" ar panasiai. Bet visumoj, jai deciau pliusa. Jeigu bendraudami jauciate itampa, tai ramybes busena jums uztikrins Dambrava, Dalia Minialgiene. Gera ispudi paliko Ruta Remeikiene - jaucias, kad gerai valdo informacija, apsiskaicius, pakankamai jauna ir maloni, idomu buvo pabendrauti. Minusa deciau Daliai Rusteikienei - kazkoks nesupratimas. Manau psichiatrai turi buti ypatingai empatiski zmones, kurie dar moka ir isklausyt ir pabandyt ilyst i kito zmogaus kaili arba bent jau apsimest kad taip daro, o ne rodyt savo ego ar kartot tas pacias nuvalkiotas banalias pasakas, kuriu ir taip galima prisiskaityt internete, jei moki daugiau nei 2 zodzius anglu kalba.
Pas situos visus buvau mokamose konsultacijos, privaciai. Teko lankytis ir pas kitus. Visu net nesuvardinsiu.
Vanduo i vyna nevirsta, uzfiksuokit tai. Man asmeniskai daugiau naudos duoda zmoniu atsiliepimai internete. Kaip kaip jautesi, ar sutampa pojuciai, kada jie praeina ir t..t Gauni atsakyma cia ir dabar, o ne po menesio, kada esi uzregistraves sekanti vizita.
Visa tai tik mano asmenine nuomone, galima su ja nesutikti. Sorry, jei griaunu kazkam iliuzijas. Neturiu tokio tikslo.