Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Katinas
Milita99 rašė:
Katinas rašė:Plius minus nuo rugsėjo geriu, su pertraukomis, ne kas dieną. Buvau viską susitvarkęs ir nulipęs mėnesiui, bet skrandis sujaukė planus. Gal dabar padės ir naujas darbas, nes anksčiau reikės keltis :)

Tai tau jokie Ad nesutvarko miego? Migdomiejo ilgainiui negerai bus....

Man atrodo, kad mano ad kaip tik ir aktyvina ir dėl to neužmiegu, kad ir kokią minimalią dozę geriu. Nenoriu daugiau jokių vaistų, dabar bandau nuo visų nulipti, nes jaučiu, kad galiu :) Turiu neuroleptikų, trittico miegui, bet tiesiog nenoriu gerti. Taip, negerai migdomieji ilguoju laikotarpiu, bet man jie geriau už visus kitus. Manau viskas susitvarkys, nes jau buvo ;)
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
Katinas rašė:
Milita99 rašė:
Katinas rašė:Plius minus nuo rugsėjo geriu, su pertraukomis, ne kas dieną. Buvau viską susitvarkęs ir nulipęs mėnesiui, bet skrandis sujaukė planus. Gal dabar padės ir naujas darbas, nes anksčiau reikės keltis :)

Tai tau jokie Ad nesutvarko miego? Migdomiejo ilgainiui negerai bus....

Man atrodo, kad mano ad kaip tik ir aktyvina ir dėl to neužmiegu, kad ir kokią minimalią dozę geriu. Nenoriu daugiau jokių vaistų, dabar bandau nuo visų nulipti, nes jaučiu, kad galiu :) Turiu neuroleptikų, trittico miegui, bet tiesiog nenoriu gerti. Taip, negerai migdomieji ilguoju laikotarpiu, bet man jie geriau už visus kitus. Manau viskas susitvarkys, nes jau buvo ;)

Saunu jei be vaistu galetum apseiti :DD o ka is miegui cheminiu patartum imti? Kad nesipusti aisku :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#395728 Nežinau, kiekvieno skirtingas organizmas ir daktarai skirtingus skiria. Yra kvetiapinas, truxalis, trittico, zolpidemas. Yra ir daugiau, bet šituos bandžiau tai tik zolpidemas tiko ir patiko. Bet kiti smagiai ir nuo trittco ir kvetiapino mažų dozių išmiega, mane tai jos pritrėškia ryte po to. :bloga Nepabandžius nežinosi :) Čia toks dalykas, kad universalių vaistų visiems nėra. Na, nebent benzai vienakartiniam nerimui :achtung Kalbant apie benzus tai klonazepamą naudojau kaip migdomąjį, irgi neblogai veikė, nors vėlgi, kai kuriuos jis aktyvina labiau.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
Katinas rašė:Nežinau, kiekvieno skirtingas organizmas ir daktarai skirtingus skiria. Yra kvetiapinas, truxalis, trittico, zolpidemas. Yra ir daugiau, bet šituos bandžiau tai tik zolpidemas tiko ir patiko. Bet kiti smagiai ir nuo trittco ir kvetiapino mažų dozių išmiega, mane tai jos pritrėškia ryte po to. :bloga Nepabandžius nežinosi :) Čia toks dalykas, kad universalių vaistų visiems nėra. Na, nebent benzai vienakartiniam nerimui :achtung Kalbant apie benzus tai klonazepamą naudojau kaip migdomąjį, irgi neblogai veikė, nors vėlgi, kai kuriuos jis aktyvina labiau.

Man lexotanilis miegui gerai bet jai stazq turiu nenoriu jo kasdien gerti. Su triticco nepagaunu kampo kaip jis veikia gai miegu nuo jo tai ne :achtung gal mazokai isgeriu
Parašė Mersas
Milita99 rašė:
Katinas rašė:Nežinau, kiekvieno skirtingas organizmas ir daktarai skirtingus skiria. Yra kvetiapinas, truxalis, trittico, zolpidemas. Yra ir daugiau, bet šituos bandžiau tai tik zolpidemas tiko ir patiko. Bet kiti smagiai ir nuo trittco ir kvetiapino mažų dozių išmiega, mane tai jos pritrėškia ryte po to. :bloga Nepabandžius nežinosi :) Čia toks dalykas, kad universalių vaistų visiems nėra. Na, nebent benzai vienakartiniam nerimui :achtung Kalbant apie benzus tai klonazepamą naudojau kaip migdomąjį, irgi neblogai veikė, nors vėlgi, kai kuriuos jis aktyvina labiau.

Man lexotanilis miegui gerai bet jai stazq turiu nenoriu jo kasdien gerti. Su triticco nepagaunu kampo kaip jis veikia gai miegu nuo jo tai ne :achtung gal mazokai isgeriu

:))) man tritico buvo israse ir kvetiapino, gerti kartu po dali
Parašė Mersas
Milita99 rašė:Kiek kventiapino?o jis gal ir mintim numusti gerai? Bet as jo del svorio biski bijau

Geriu ketvirti kvetiapino ir viena1/3 tritico. Svorio nepriaugau
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
Mersas rašė:
Milita99 rašė:Kiek kventiapino?o jis gal ir mintim numusti gerai? Bet as jo del svorio biski bijau

Ketvirti to 25mg kventiapino?
Parašė Mersas
Milita99 rašė:
Mersas rašė:

Ketvirti to 25mg kventiapino?

:))) taip
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#395950 Traukuliai tokie nevalingi raumenu sukrupciojimai idomu nuo antidepresantu ar nuo nerimo? Hypnic jerks angliska apibudinima radau..na uzmigineji ir sudreba kokia ranka ar pan. Tada vel bandai ir vel :bloga
Parašė Mersas
Milita99 rašė:Traukuliai tokie nevalingi raumenu sukrupciojimai idomu nuo antidepresantu ar nuo nerimo? Hypnic jerks angliska apibudinima radau..na uzmigineji ir sudreba kokia ranka ar pan. Tada vel bandai ir vel :bloga

:))) man ir taip buvo, nesupratau tik nuo ko, paskui sumazinau cipralexso ir pradejo mazet visko
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
Mersas rašė:
Milita99 rašė:Traukuliai tokie nevalingi raumenu sukrupciojimai idomu nuo antidepresantu ar nuo nerimo? Hypnic jerks angliska apibudinima radau..na uzmigineji ir sudreba kokia ranka ar pan. Tada vel bandai ir vel :bloga

:))) man ir taip buvo, nesupratau tik nuo ko, paskui sumazinau cipralexso ir pradejo mazet visko

Matai gali buti nuo cipralexo tada? Kiek tuo metu gerei? As iki 3/4 keliau tai taip jie atsirado...dabar vel prie puses bandau gryzti...o su gydytoja kalbejai del to?
Vartotojo avataras
Parašė Kurama
#396002 Man nuo cipraleks drebėjo rankos ir pykino 2 savaites, o po to jokio poveikio nejaučiau.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#396259 Man prasidejo migrenos nuo cipralexo :bloga kazin praeis? Dar vis dozes kelime esu :achtung 3/4 jau...bet kitas pasirinkimas yra seroxat kurio negersiu :oops: arba dar coaxil pasiule...