Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
#351419 Man ligoninei nutraukia mirtazapina ir seroxata vaistus kuriuos geriu apie 10 metu ir duoda visokias nesamones. Gryzes namo toliau mirtazapina su seroxatu geriu.

Sunku kenteti kai nutraukia vaista staigiai. Daktaram vienodai.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#351420 Del seroxato nezinau, bet kai mirtazapina 30 mg nutraukinejau po 5 mg ir tai galva sukdavosi :bloga Per pora men nusiemiau mirtazapina ir dar pora men depresija lyg buvo del nutraukimo, tai staigiai nutraukt truksta zodziu :death
Parašė nera gyvenima
#353036 Sveiki, bandziau daug AD, nei vieni nepadejo. Tada israse venlafaxine 150mg per diena. Menesi pageriau nelabai rezultatu. Dabar geriu 225mg. Manau maziau blogu minciu, didesnis susikaupimas. Bet didelio rezultato nera. Pasaliniu jokiu nejauciu.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#353037 Nuo vaistų nebūna " labai " rezultatų . Tik minimalus atkirtimas trumpam nuo bėdų .
Kol protas prašviesės .
Jau kažkokio masinio supratimo reikėtų ,kad ant vaistų sveikimą statyt , yra kvaila ir visaip kitaip durna .

Iš kvailumo seno , tai venlafaksinas , geras apsinešt . Ratukai ir dar kompensuojami .
Vartotojo avataras
Parašė biggie
nera gyvenima rašė:Sveiki, bandziau daug AD, nei vieni nepadejo. Tada israse venlafaxine 150mg per diena. Menesi pageriau nelabai rezultatu. Dabar geriu 225mg. Manau maziau blogu minciu, didesnis susikaupimas. Bet didelio rezultato nera. Pasaliniu jokiu nejauciu.

Yra dar vietos dozei didint, oficialiai 375mg maksimali, butent 300+ labiausiai griebia noradrenalina, kuris motyvacija, susikaupima ir budruma reguliuoja.
Vartotojo avataras
Parašė Antitezė
Derintojas rašė:Nuo vaistų nebūna " labai " rezultatų . Tik minimalus atkirtimas trumpam nuo bėdų .
Kol protas prašviesės .
Jau kažkokio masinio supratimo reikėtų ,kad ant vaistų sveikimą statyt , yra kvaila ir visaip kitaip durna .

Iš kvailumo seno , tai venlafaksinas , geras apsinešt . Ratukai ir dar kompensuojami .

Kaip iš viso įmanoma "apsinešt" nuo AD? Pradėjau nuo 150mg, po to didino iki max (300) ir kol didino tol gerėjo, bet kažkuriuo metu tiesiog nustojo veikt. Ar su jais ar be jų būčiau. Dabar nutraukinėju pamažu, jau tik 37,5 mg vartoju. Bijau visai nutraukt, nes pašaliniai baisūs.
Pritariu, kad vaistai tik palaiko sveikimą, kaip kokia atrama, bet, kad išeiti iš ligos reikia pačiam kojytes judint, pasiremiant vaistais ir psichoterapija. Gaila, kurį laiką tikėjau, kad vien gerai parinkti vaistai gali smegenis kažkaip "sutvarkyti", kad depresijos simptomai tiesiog išnyks. Pasirodo, kad taip nebūna... :)
Parašė nera gyvenima
#353050 Derintojas rašė:
Nuo vaistų nebūna " labai " rezultatų . Tik minimalus atkirtimas trumpam nuo bėdų .
Kol protas prašviesės .

Dar nesu patyres kazkokios euforijos nuo vaistu. Nezinau kodel tu lygini narkotikus su vaistais :)
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
#353052 Nuo kai kuriu buna euforija jei naudoji itin didele doze arba leidies arba uostai. Bet tokios euforijos kaip nuo ecstasy ar kokso tai nepasieksi tikrai. Cia is asmenines patirties sakau.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#353054 Ecstasy (MDMA) yra serotonino transportuotojo blokuotojas ir situo mechanizmu yra panasus i SSRI vaistus, bet MDMA yra kartu ir labai stiprus serotonino releaser'is, paprasciau snekant ne vien neleidzia serotoninui grizti i neurona, bet ir isvaro serotonina is neurono i sinapse.
Vartotojo avataras
Parašė escapethereality
#353497 situacija tokia:
gėriau 5 mėnesius 150mg Effexor (tas pats venlafaxinas) . vaistai baigėsi. neturiu galimybės jų įsigyt, nes esu užsienyje. šiandien ketvirta diena. neverksiu kaip blogai. bet kažkokiam forume žmogėnukas sakė, kad jam nuo hero taip per detoxą nebuvo kaip nuo šio bieso.
klausimas: gal kas nors susidūrė su lomkėm? kaip su tuo dorotis?
(žinoma, aš galvojau, po keletos dienų bus kažkaip gal geriau. bet visokie forumai mane nudžiugino, kad nutraukimo simptomai trunka iki 3 mėnesių. nesakykit, kad tai tiesa)
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
escapethereality rašė:situacija tokia:
gėriau 5 mėnesius 150mg Effexor (tas pats venlafaxinas) . vaistai baigėsi. neturiu galimybės jų įsigyt, nes esu užsienyje. šiandien ketvirta diena. neverksiu kaip blogai. bet kažkokiam forume žmogėnukas sakė, kad jam nuo hero taip per detoxą nebuvo kaip nuo šio bieso.
(žinoma, aš galvojau, po keletos dienų bus kažkaip gal geriau. bet visokie forumai mane nudžiugino, kad nutraukimo simptomai trunka iki 3 mėnesių. nesakykit, kad tai tiesa)

Lomkes antra trecia diena prasideda db apie savw galvok ka daryt kad gaut vaistu
Vartotojo avataras
Parašė biggie

Efexoro nutraukimas ziaurus, savaite laiko jo neturejau su 300mg doze tai ziauru buvo, bet visvien noriu ji pradet vartot, nes jis toks energizuojantis
Vartotojo avataras
Parašė Antitezė

Man blogiausia buvo 2-ą dieną.... :( užjaučiu tave. Sunku pasakyti kiek trunka nutraukimo simptomai, nes aš nutraukinėjau pamažu (mažinau dozes). Be to kiekvienam skirtingai - vienam nuo daugelio vaistų šalutiniai, o yra žmonių, kurie gerai toleruoja ir beveik nebūna jiems "lomkių". Jei esi EU šalyje pabandyk gauti iš Lietuvos receptą ir EU jis turėtų galioti.