- 2013 06 02, 17:40
Kaip charakterizuotum tuos "blogumus", Rituletai?
Rituletas rašė:Ars Velvetica rašė:Ačiū, kad daliniesi, RituletaiIš tikrųjų stebina, kad išlieki motyvuotas ir valingas (sportuoti) vartodamas tiek vaistų ir susidurdamas su tiek problemų. Mane tik smalsumas pagavo, ar kada nors svarstei ir psichologinės/psichoterapinės pagalbos būtinybę šalia to, ką jau turi. Beje, ar teisingai suprantu, jog gydaisi privačiai?
Nėra už ką. Mane veikia ne tiek vaistai neigiamai, kiek, kaip minėjau, blogumai retkarčiais dienoje. Kai jų nėra, galiu nuverst kalnus tiek su galva, tiek ir su raumenimis. Pas psichologę ėjau, tiek mokamą, tiek nemokamą, bet naudos didelės nemačiau, nes nekažką padėjo, tad dėl laiko stokos mečiau. Eiti pas mokamą išvis kvaila, kai kažkam krauni turtus, o tau visiškai nepadeda. Šiuo metu lankausi pas psichiatrę, su kuria viską žiūrim ir ji išrašo vaistus. Vis tiek teisė vairuoti man nuimta nuo didybės manijos atsiradimo, tad nelabai yra skirtumas, ar privačiai eičiau, ar ne - niekas man pažymos neduos vis tiek. Tiesiog patinka esama psichiatrė, o didžiausia problema ir yra ta, jog negalima vairuoti dėl ligos, nors man atrodo, kad tai galėčiau daryti. Viskas toliau so so.
Kaip charakterizuotum tuos "blogumus", Rituletai?

Iš tikrųjų stebina, kad išlieki motyvuotas ir valingas (sportuoti) vartodamas tiek vaistų ir susidurdamas su tiek problemų. Mane tik smalsumas pagavo, ar kada nors svarstei ir psichologinės/psichoterapinės pagalbos būtinybę šalia to, ką jau turi. Beje, ar teisingai suprantu, jog gydaisi privačiai?