http://www.benzo.org.uk/manual/bzcha02.htm
600mg quetiapine, 200mg lamotrigine, 45mg mirtazapine, 5mg lorazepam
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: signs
Ionia rašė:Na šiaip geras ir įdomus straipsnis, tik man dabar įdomu pasidarė ar visiem tie benzodiazepinai tinka..Kiek turėjau patirties (Clonazepam, Diazepam, Bromazepam), buvo laaabai negerai. Vartojau super mažas dozes, ir dieną miegodavau, o naktį būdavo fiziškai blogai visais įmanomais būdais. Nuo to laiko nekišau nagų prie zepamų
Ionia rašė:Na aš kai pastebėdavau jog priprantu prie Xanax, tai asmeniškai darydavau "cold turkey". Bet tu turi labai gerai įvertint savo situaciją. Jei vartoji jį dieną, tai gal geriau tiesiog vadovautis metodu -30% kas 3 dienas.
ir -30proc. cia nuo visos bendros dienos dozes, ar ryte -30 po piet -30 ir vakare -30, ir beje kaip pajauciat kad priprantat, gal as dar nepripratau, gal ligos simptomai cia pas mane?
Mario rašė:Ionia rašė:Na aš kai pastebėdavau jog priprantu prie Xanax, tai asmeniškai darydavau "cold turkey". Bet tu turi labai gerai įvertint savo situaciją. Jei vartoji jį dieną, tai gal geriau tiesiog vadovautis metodu -30% kas 3 dienas.
Cold turkey? gal galima placiau apie si terminair -30proc. cia nuo visos bendros dienos dozes, ar ryte -30 po piet -30 ir vakare -30, ir beje kaip pajauciat kad priprantat, gal as dar nepripratau, gal ligos simptomai cia pas mane?
Ionia rašė:Mario, kaip ir biggie sakė, jeigu ypatingai gerai nejauti savo reakcijos vartodamas Xanax, nemesk iškart. Numesk 30% nuo visos paros normos, kas tris dienas. Neturėtų pasireikšti stiprūs fiziniai negalavimai, bet simptomai kuriuos slopini gali grįšti - nerimas ir pan.
Aš žinau, kad priprantu prie Xanax kai manęs 1mg 'neužmigdo', nes aš vartoju jį tik vakare, nemigos periodais.
Ionia rašė:Mario, hm, tikrai suprantu, man irgi taip būna. Bet man taip keista, kad tiek daug visokių tau vaistų apskritai sumiksavus gydytoja...O pavyzdžiui nepasiūlė pabandyti terapijos, arba kažkokių kitų būdų kaip su panika pabandyti susidoroti? Na nes Xanax yra laikinas, jisai tavęs nesustabilizuos, nes tikrai prie jo priprasi. Aš siūlyčiau pasikalbėt su gydytoja apie viską
O del terapijos tai uzsirasiau, 12-a diena eisiu
atsimenu pernai sunku buvo, nuejau pas psichologe, pakalbejus su ja pusvalandi, savaite tarsi ant sparnu buvau
o kas kiek daugiausiai esat benzus vartoje ir kaip sekes nutraukt?
saugokisvynies rašė:Jei toleruoji tai, kas tau nutiko nuo vaistų, tai tinka.